saladin
Primećen član
- Poruka
- 565
dizanje neke nove revolucije???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi, ovo je kretenska replika sto ti pises.Mnogo se palis devojcice. Nisi dupetom mrdnula iz tog kazamata u kome zivis a sva si se nesto utripovala na eUropske vrednosti i ostale gluposti s'kojim ti isprase mozak. Sta ti bre znas o kapitalizmu? Nista. Zato sedi, jedan, i ne javljaj se vise sa tom kretenskom replikom "radikali ovo, radikali ono".
Ako mi je stalo da niko u Srbiji ne bude nesretan i ako je to odlika komuniste - onda jesam.
Ima bezobraznih a ima i nesposobnih. S bezobraznima je lako, ali šta s nesposobnima, nekvalifikovanima ? Pobiti ili pustiti da umru od gladi ?
Da li vi sposobni i vredni pomišljate ikada šta sve gubi čovek koji nema posao, ne privređuje, ne zarađuje ? Milion ljudi koji nema nikakvu perspektivu - niko ih ne ceni, gube poštovanje okoline, padaju u depresiju ili se odluče da odu u beli svet, trbuhom za kruhom.
Da li vam je poznato da je više "odbeglo" u svet za ovih 7 godina nego u vreme zlog Slobe? Taj trend će se nastaviti nezavisno od toga ko bude bio na vlasti jer, destrukcija koju nam je uradio zapad, a pomogli i "tranzicionisti" je tako velika i duboka da sluti ispunjnje onog kletog proročanstva o toliko Srba kolko ispod jedne šljive. Plus bela kuga...
Nestaćemo a Hrvati neće morati da se muče da nas masovno kolju kao u WWII. Jedino ako im se baš bude žurilo ...A i šipcima će da svane ,,,
Država kojoj je stalo do nacije mora o svemu da vodi računa ili će i jedno i drugo nestati.
А,тако...добро.Šta sa nesposobnim i nekvalifikovanim? Pa da rade poslove koje mogu da rade. Fizikalisanje. Zašto ti ili ja da držimo na grbači nekoga konije ni za šta kvalifokovan? Da bi taj neko bio srećan i zadovoljan? Pa? Ja da ga držim srećnim? Ili ti? Daj, molim te... Poslova ima kako za kvalifikovane, tako i za ove druge, čak i više za ove druge.

pazi, ovo je kretenska replika sto ti pises.
odakle znas gde ona zivi i da li je putovala ili cak zivela van srbije?
ne znas.
odakle ti znas koja su njena saznanja o kapitalizmu?
ne znas.
ali te to ne sprecava da napises ovo sto si napisao.
sto znaci da si ili glup ili lud.
treceg nema. 8-)
А,тако...добро.
Колико има незапослених са вишом или високом стручном спремом у Србији?Сви они имају посао?
Немају?Е,ако немају,мора да су неспособни,пошто су квалификовани.![]()
Šta sa nesposobnim i nekvalifikovanim? Pa da rade poslove koje mogu da rade. Fizikalisanje. Zašto ti ili ja da držimo na grbači nekoga konije ni za šta kvalifokovan? Da bi taj neko bio srećan i zadovoljan? Pa? Ja da ga držim srećnim? Ili ti? Daj, molim te... Poslova ima kako za kvalifikovane, tako i za ove druge, čak i više za ove druge.
Šta sa nesposobnim i nekvalifikovanim? Pa da rade poslove koje mogu da rade. Fizikalisanje. Zašto ti ili ja da držimo na grbači nekoga konije ni za šta kvalifokovan? Da bi taj neko bio srećan i zadovoljan? Pa? Ja da ga držim srećnim? Ili ti? Daj, molim te... Poslova ima kako za kvalifikovane, tako i za ove druge, čak i više za ove druge.
А,тако...добро.
Колико има незапослених са вишом или високом стручном спремом у Србији?Сви они имају посао?
Немају?Е,ако немају,мора да су неспособни,пошто су квалификовани.![]()
Dobro reče ,leva8-)Šta pričaš ti, pa to je sad neka sasvim leva priča. Joj.![]()

Pico, tebi i Džou se izgleda spava, uopšte niste ukapirali o čemu se priča.
Jomini, sve je manje posla čak i za fizikalce. Posla koji bi se platio sve je manje, ili, stvaranje novih radnih mesta je toliko sporo da proždire čitave generacije. To nije mali problem, postojao je on i u Titovoj Yugi a kamo li danas posle svega ...
Tuga je što ne postoji empatija (osećaj, samilost, razumevanje) za nezaposlene. Mišković truli od bogaćenja a milion bi samo da živi od svog rada. Miško neće nesposobne, trudnice, eventualne trudnice, porodilje ...a ne voli ni da ih plati mnogo. Pa kolika mu je to ta nezasita ******? I njemu i ostalim multi-milionerima ?
Jomini, sve je manje posla čak i za fizikalce. Posla koji bi se platio sve je manje, ili, stvaranje novih radnih mesta je toliko sporo da proždire čitave generacije. To nije mali problem, postojao je on i u Titovoj Yugi a kamo li danas posle svega ...
Tuga je što ne postoji empatija (osećaj, samilost, razumevanje) za nezaposlene. Mišković truli od bogaćenja a milion bi samo da živi od svog rada. Miško neće nesposobne, trudnice, eventualne trudnice, porodilje ...a ne voli ni da ih plati mnogo. Pa kolika mu je to ta nezasita ******? I njemu i ostalim multi-milionerima ?
Nema vise tog stalnog konkursa kod Miskovica. Jedino ako je zbog izbora u zadnje vreme opet oglasio...

cvok-cvok, usrala sam se od straha... (ja mogu da glumim, nema svako srece da bude originalna budala k'o ti) 8-)
ali nije da nisi i sama priznala Није "лева прича".Видиш,ти кажеш: "Zašto ti ili ja da držimo na grbači nekoga konije ni za šta kvalifokovan? Da bi taj neko bio srećan i zadovoljan? Pa? Ja da ga držim srećnim? Ili ti? Daj, molim te..." , па се поставља питање да ли то значи да ћемо квалификоване ипак "држати на грбачи"?Или ћемо и једне и друге пустити да поцркају,а онда ћемо се послужити статистиком и рећи како смо силне демократе јер смо успели да смањимо незапосленост?Šta pričaš ti, pa to je sad neka sasvim leva priča. Joj.![]()

Ljudi, sad već pričate o drugim stvarima, zar ne vidite?
Није "лева прича".Видиш,ти кажеш: "Zašto ti ili ja da držimo na grbači nekoga konije ni za šta kvalifokovan? Da bi taj neko bio srećan i zadovoljan? Pa? Ja da ga držim srećnim? Ili ti? Daj, molim te..." , па се поставља питање да ли то значи да ћемо квалификоване ипак "држати на грбачи"?Или ћемо и једне и друге пустити да поцркају,а онда ћемо се послужити статистиком и рећи како смо силне демократе јер смо успели да смањимо незапосленост?
Pa ništa, ti onda uživaj što ti neka nesposobna vezara uživa na poslu dok ti na istom crnčiš da ga ne bi izgubio.
I vezare upadaju u ovu priču.