GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Fanatic_Kv:
Veruj mi jedino resenje je DA KUPIS CITAC!!! ja imam Gta SA na DVD-u i pokusao sam drugu da prerezem na 5-6 diskova ali ima fajlova koji teze i vise od 900MB!!!! a to nemogu da zipujem ili sl. SORRY
Bravo genije.
Kad bi svi radili kao ti, onda ne bi ni postojao sistem "Insert next CD".

Imas kilo programa te namene, ja sam licno to radio sa Alcoholom 120% gde imas opcije da biras na koliko MB ce ti fajlovi biti iscepkani.

Кулиража:
Fanatic_Kv:
Veruj mi jedino resenje je DA KUPIS CITAC!!! ja imam Gta SA na DVD-u i pokusao sam drugu da prerezem na 5-6 diskova ali ima fajlova koji teze i vise od 900MB!!!! a to nemogu da zipujem ili sl. SORRY
Bravo genije.
Kad bi svi radili kao ti, onda ne bi ni postojao sistem "Insert next CD".

Imas kilo programa te namene, ja sam licno to radio sa Alcoholom 120% gde imas opcije da biras na koliko MB ce ti fajlovi biti iscepkani.
E, i ja sam isto sa Alcoholom. :D

demonus:
ZNALI NEKO NEKI CHEATH DA MOGU DA OTVORIM SVE GRADOVE I DA MOGU DA UPRAVLJMA SVIM VOZILIMA

има једно лепо објашњење на http://www.sanandreas.co.yu/kako_voziti_sve_automobile_bez_muke_i_bez_vozacke_dozvole.html које каже:
уколико имате проблем са вожењем свих возила пратите следеће упутство:
1. успоставите оптичку видљивост са жељеним возилом;
2. одважним и лаким кораком приступите жељеном возилу;
3. лагано се ухватите за кваку и отворите врата (кад су у питању остала возила слободно се ухватите за корман, сиц или нешто друго што вам у том тренутку одговара);
4. седите на седиште и полукружним покретом окрените кључ да би се аутомобил стартовао (уколико је у питању бицикл покрените педалу такође полукружним покретом и наставите да кружите, а уколико је у питању нуклеарна подморница за стартовање притисните тастер "ланч нуклеар бомб");
5. под условом да се одлучите за вожњу нуклеарне подморнице ово су првих неколико корака...све остало биће легенда.

Back