GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bunga Banga re:
Ja ne mogu da predjem glupu pilotsku skolu,jel zna neko koliko ima ukupno testova ja stignem do 4-tog

E, a gde je ta pilotska škola? Ne mogu da je nađem, a tražio sam.Uostalom kupio sam onu kuću blizu aerodroma, a ne mogu da uđem tamo, jer nisam prošao tu školu.Reci bar otprilike, gde je, da znam gde da tražim.Alex.L

Vidim da se dosta njih zali na neke probleme u igrici.Ja je okej igram na 800x600x16 ali mi u pola igrice blokira.Slab mi je verovatno kuler posto i ostale igrice igram sa upaljen ventiatorom koji duva u komp ali kad je upaljen ventilator nijedna igrica ne blokira a san andreas blokira.Imam verziju na dvd i sta ja da radim igra mi se mnogo.POMAGAJJJJJJJJJJJJTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEE :roll:

p.s. imam amd procesor na 2000mhz 256mb ddr nvidiaG-force4 128mb

Postoji li neki način da pređem u te gradove, a da me ne juri policija(može sa šifrom, ali to mi nije zanimljivo,ali ako mora, onda ću je koristiti).Da li treba da se pređe neka misija???Alex.L

**** VAS SAN ANDREAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

retard:
* VAS SAN ANDREAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pravi retard :roll: Treba da ga banuju.

@miske87

problem kod tebe je verovaTN O U malom ramu256 mb,pa onda graficka gf4, kakav bre ventilator ,iliti neko slabo hladjenje,igra mora da radi ili ne radi !!! a to igras pola sata pa stane ili zamrzne tj izbaci na desktop, to ti nesto generalno ne radi!!

poz.
amd2200+, fx5200,512 ram i prede i medium,ne sme da ne radi(dvd verzija)

poz.

Ja sam taj:
Ja sam taj:
Кулиража:
Mogu ti to uraditi, ali ako ces se strpiti do sledece sedmice, ne verujem da cu imati vremena pre toga. :lol:
Stvarno?Napokon neko ko je spreman da pomogne.Necu da te pozurkujem,ali molim te pocni kad budes imao vremena.Ako uspe bicu ti zahvalan citavog zivota...
Samo molim te izvestavaj me kako ide posao...
Hvala,prijatelju...
:roll: :( :cry: :roll: :? :) :D :lol:
Cele ove sedmice sam zauzet, u subotu imam neku zurku, tako da cu ti to odraditi u nedelju, a poslacu u pon, uto, sre...

@GrimReaper
gde nadje skolu za brodove???

kolik:
@miske87

problem kod tebe je verovaTN O U malom ramu256 mb,pa onda graficka gf4, kakav bre ventilator ,iliti neko slabo hladjenje,igra mora da radi ili ne radi !!! a to igras pola sata pa stane ili zamrzne tj izbaci na desktop, to ti nesto generalno ne radi!!

poz.
amd2200+, fx5200,512 ram i prede i medium,ne sme da ne radi(dvd verzija)

poz.
Hvala na pomoci ali kad se zamrzne ne izbaci me na desktop nego moram da resetujem.Ipak hvala :P

Кулиража:
Ja sam taj:
Ja sam taj:
Кулиража:
Mogu ti to uraditi, ali ako ces se strpiti do sledece sedmice, ne verujem da cu imati vremena pre toga. :lol:
Stvarno?Napokon neko ko je spreman da pomogne.Necu da te pozurkujem,ali molim te pocni kad budes imao vremena.Ako uspe bicu ti zahvalan citavog zivota...
Samo molim te izvestavaj me kako ide posao...
Hvala,prijatelju...
:roll: :( :cry: :roll: :? :) :D :lol:
Cele ove sedmice sam zauzet, u subotu imam neku zurku, tako da cu ti to odraditi u nedelju, a poslacu u pon, uto, sre...

@GrimReaper
gde nadje skolu za brodove???
Znas tamo gde se iz San Fierra prelazi u Las Venturas preko ong mosta? E pa, tu blizu (na teritoriji Las Venturasa) ima jedan gradic (kao luka) i tu ima skola koja se otvara...nemam pojma kad, valjda kad otvoris Las Venturas ili malo kasnije. :?

e presao sam sve misije...u prvom gradu...?!:)A kako se menjaju gradovi,ili tako nesto?Ostala mi je samo misija kod Big Smoke-a...da pobijem one portorikance na vozu...to nikako ne uspevam...ima neka caka?!Kada to zavrsim jel'gotov prvi grad ili imas jos nesto ili kako...?Btw,kada sam hteo da se sisam za onu zurku,zabaguje mi igrica...jel'se i vama to desavalo?:)
tnx
poz

Back