Bunga Banga re
Zainteresovan član
- Poruka
- 470
preso sam.Nisam mogao da predjem zaboravio sam tockove ubacim pa nisam mogo da uspostavim kontrolu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кулиража:Mogu ti to uraditi, ali ako ces se strpiti do sledece sedmice, ne verujem da cu imati vremena pre toga.![]()
Stvarno?Napokon neko ko je spreman da pomogne.Necu da te pozurkujem,ali molim te pocni kad budes imao vremena.Ako uspe bicu ti zahvalan citavog zivota...Ja sam taj:Кулиража:Mogu ti to uraditi, ali ako ces se strpiti do sledece sedmice, ne verujem da cu imati vremena pre toga.![]()
Bunga Banga re:Ja ne mogu da predjem glupu pilotsku skolu,jel zna neko koliko ima ukupno testova ja stignem do 4-tog
U trecem ima i za brodove :wink: . Za motore sam presao sve sa 100%, za kola mislim da nema sanse (muke mi zadaje voznja kroz grad), a za avion jos manje sanse. 8)L E F T Y:Gde god ti stoji onaj znak crvenog dolara su skole... u drugom gradu imas za auta, a u trecem za avione i motore.
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=81200&start=60Alex.L:Postoji li neki način da pređem u te gradove, a da me ne juri policija(može sa šifrom, ali to mi nije zanimljivo,ali ako mora, onda ću je koristiti).Da li treba da se pređe neka misija???Alex.L
Pravi retardretard:* VAS SAN ANDREAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cele ove sedmice sam zauzet, u subotu imam neku zurku, tako da cu ti to odraditi u nedelju, a poslacu u pon, uto, sre...Ja sam taj:Stvarno?Napokon neko ko je spreman da pomogne.Necu da te pozurkujem,ali molim te pocni kad budes imao vremena.Ako uspe bicu ti zahvalan citavog zivota...Ja sam taj:Кулиража:Mogu ti to uraditi, ali ako ces se strpiti do sledece sedmice, ne verujem da cu imati vremena pre toga.![]()
Samo molim te izvestavaj me kako ide posao...
Hvala,prijatelju...
![]()
![]()
![]()
:?
![]()
![]()
![]()
Hvala na pomoci ali kad se zamrzne ne izbaci me na desktop nego moram da resetujem.Ipak hvalakolik:@miske87
problem kod tebe je verovaTN O U malom ramu256 mb,pa onda graficka gf4, kakav bre ventilator ,iliti neko slabo hladjenje,igra mora da radi ili ne radi !!! a to igras pola sata pa stane ili zamrzne tj izbaci na desktop, to ti nesto generalno ne radi!!
poz.
amd2200+, fx5200,512 ram i prede i medium,ne sme da ne radi(dvd verzija)
poz.
Znas tamo gde se iz San Fierra prelazi u Las Venturas preko ong mosta? E pa, tu blizu (na teritoriji Las Venturasa) ima jedan gradic (kao luka) i tu ima skola koja se otvara...nemam pojma kad, valjda kad otvoris Las Venturas ili malo kasnije. :?Кулиража:Cele ove sedmice sam zauzet, u subotu imam neku zurku, tako da cu ti to odraditi u nedelju, a poslacu u pon, uto, sre...Ja sam taj:Stvarno?Napokon neko ko je spreman da pomogne.Necu da te pozurkujem,ali molim te pocni kad budes imao vremena.Ako uspe bicu ti zahvalan citavog zivota...Ja sam taj:Кулиража:Mogu ti to uraditi, ali ako ces se strpiti do sledece sedmice, ne verujem da cu imati vremena pre toga.![]()
Samo molim te izvestavaj me kako ide posao...
Hvala,prijatelju...
![]()
![]()
![]()
:?
![]()
![]()
![]()
@GrimReaper
gde nadje skolu za brodove???
marco3dx:e jel ima neko spisak onih auta koje treba exportovati(izvoz) na onaj brod? znam da sam negde video taj spisak, al nemogu da se setim gde!
jel znate gde ima spisak???
poz
VisionOfDisorder:marco3dx:e jel ima neko spisak onih auta koje treba exportovati(izvoz) na onaj brod? znam da sam negde video taj spisak, al nemogu da se setim gde!
jel znate gde ima spisak???
poz
pored broda genije. a i pishe ti kad udjesh u kola koja mozesh da izvedesh.