GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da izgleda auta jeste lepsi u Vice City ju.

I oce li neko konkretno reci nesto o igrici.
Utisci, zapazanja, misljenja.
NE popravljate space shuttle za bezanje iz galaksije, vec jednu najobicniju igricu za preranim krekom koji negde i uprska stvari.

pa 'vako: meni je najbolja igra u poslednjih godinu dana(mozda i dve), najvise mi se svidja kako je sve lepo uklopljeno u pricu, pa sve lici na neki film!
vozi se sev sto se moze voziti: od traktora i kombajna, do aviona i padobrana... ima zaista mnogo automobila(za koje jos uvek tvrdim da su lepsi negu u vice-u)...
za prelazenje igre treba dosta vremena,a u nekim misijama i zivaca! :)
najvise mi se svidja opcija "gang war", tj. osvajanje teritorije koja se nalazio pod neprijateljskom bandom. naravno, to radite uz pomoc vase bande!
dobro je i sto ima "weapon skill", odnosno moze se nastrebati lik za neko oruzje( i za vise naravno) i onda moze da nosi npr. dva uzija odjednom! isto tako, budze se skillovi i za voznju, pa onda imate npr. manje sanse da padnete sa motora ako vam je skill veci!
jedino sto malo iritira je sto su moji clanovi bande koje regrutujem da idu sa mnom izuzetno glupi, zapucavaju se kad kod stignu, mada mislim da je problem samo u losem "path-findingu" i da ce se taj problem prevazici nekim od patcheva!

hardverska (ne)zahtevnost je odlicna:
teram je bez problema na 800*600*32bit (detalji na medium) na:
1.7Ghz
geforce4 mx440
786mb rama
!
posebno mi se svidja kako je sjajno docaran utisak brzine, zaista lep motion blur ( stvarno ne razumem kako to moze na mojoj graf. kartici - ni na jednoj igri pre nije moglo, npr. nfsu2)

p.s. ko je uzme, nece se pokajati!

poz

ja nemam nijedan od ovih navedenih problema sa gta sa.2400athlon,ati 9600pro,512 ram radi mi super na 1150x900 i neznam ja koliko,detalji na high i AA 1.to je to

brava:
JA ISTO IMAM PROBLEM SA GTA.IMAM ATI 9600,I SUPER KONFIGURACIJU.ALI MI SE KOMP RESTARTUJE USRED IGRE.NEZNAM STA DA MU RADIM :cry:

Ako ti se deshava i u drugim igrama, verovatno imash problem sa RAM-om. Ako ne, nabavi poslednje drivere za grafichku.
Kod mene (P4 2.6 GHz, 512 MB RAM, Radeon 9600XT) sve radi super, very high, 1024x768 32, i tako to. Nema nikakvih bugova. A driveri su mi od proshle godine.

BIGBADWOLF:
brava:
JA ISTO IMAM PROBLEM SA GTA.IMAM ATI 9600,I SUPER KONFIGURACIJU.ALI MI SE KOMP RESTARTUJE USRED IGRE.NEZNAM STA DA MU RADIM :cry:

Ako ti se deshava i u drugim igrama, verovatno imash problem sa RAM-om. Ako ne, nabavi poslednje drivere za grafichku.
Kod mene (P4 2.6 GHz, 512 MB RAM, Radeon 9600XT) sve radi super, very high, 1024x768 32, i tako to. Nema nikakvih bugova. A driveri su mi od proshle godine.

hm, i moj drug ima problema sa restartovanjem kompa...
kako da resi problem sa memorijom, a da ne kupuje novu?

poz

evo vam sifre za GTA : San Andreas

Effect Code
Adrenaline effects anoseonglass
Aggressive traffic ylteicz
All cars have nitrous speedfreak
Always 00:00 or 12:00 nightprowler
Always 21:00 ofviac
Armor, health, and money hesoyam
Beach party theme lifesabeach
Beater traffic everyoneispoor
Black traffic iowdlac
Bounty on your head bagowpg
Carnival theme crazytown
Cars fly away bubblecars
City in chaos iojufzn
CJ jumps higher kangaroo
Cloudy weather alnsfmzo
Commit suicide goodbyecruelworld
Destroy all cars cpktnwt
Fast motion speeditup
Flying boats flyingfish
Flying cars itschittychittybangbang
Foggy weather cfvfgmj
Gangs and workers mroemzh
Gangs only onlyhomiesallowed
Hitman level in all weapons professionalkiller
Invisible cars wheelsonlyplease
Kinky theme bekknqv
Lower wanted level turndowntheheat
Manual weapon control in cars ouiqdmw
Massive BMX bunny hops cjphonehome
Maximum fat btcdbcb
Maximum lung capacity cvwkxam
Maximum muscle buffmeup
Maximum respect worshipme
Maximum sex appeal helloladies
Maximum vehicle skills naturaltalent
No fat or muscle kvgyzqk
No hunger aeduwnv
Pedestrians are Elvis bluesuedeshoes
Pedestrians attack with guns bgluawml
Pedestrians have weapons foooxft
Pedestrians riot stateofemergency
Perfect handling sticklikeglue
Pink traffic llqpfbn
Raise wanted level turnuptheheat
Recruit anyone into gang with guns sjmahpe
Recruit anyone into gang with rocket launcher zsoxfsq
Reduced traffic ghosttown
Rural theme bmtpwhr
Rural traffic fvtmnbz
Sandstorm weather cwjxuoc
Six star wanted level bringiton
Slow motion slowitdown
Spawn Bloodring Banger cqzijmb
Spawn Caddy rzhsuew
Spawn Dozer itsallbull
Spawn Hunter ohdude
Spawn Hydra jumpjet
Spawn Jetpack rocketman
Spawn Monster monstermash
Spawn Parachute aiypwzqp
Spawn Quad fourwheelfun
Spawn Racecar vrockpokey
Spawn Racecar vpjtqwv
Spawn Rancher jqntdmh
Spawn Rhino aiwprton
Spawn Romero wheresthefuneral
Spawn Stretch celebritystatus
Spawn Stunt Plane flyingtostunt
Spawn Tanker amomhrer
Spawn Trashmaster truegrime
Spawn Vortex kgggdkp
Speed up time ysohnul
Sports car traffic everyoneisrich
Rainy weather auifrvqs
Stormy weather scottishsummer
Sunny weather pleasantlywarm
Super punches iavenjq
Taxi missions completed vkypqcf
Traffic lights remain green zeiivg
Unlimited ammunition fullclip
Unlimited health baguvix
Vehicle of death jcnruad
Very sunny weather toodamnhot
Wanted level never increases aezakmi
Weapons (tier 1) lxgiwyl
Weapons (tier 2) professionalskit
Weapons (tier 3) uzumymw
Yakuza theme ninjatown

marco3dx:
BIGBADWOLF:
brava:

hm, i moj drug ima problema sa restartovanjem kompa...
kako da resi problem sa memorijom, a da ne kupuje novu?

poz

Shta da ti kazem, losh RAM je chesto uzrok ovih resetovanja, ali ne mora da bude. Neka proba staviti, recimo, tvoju memoriju da vidi kako ide. Ako je do RAMa, morace kupiti novu, neku kvalitetniju marku. Raspitaj se koji je RAM dobar kod poznavalaca. Nekada su to bile Corsair i josh neke marke, ne mogu se setiti.

Ajde da malo promenimo temu...
Dokle ste stigli,sta ne znate uraditi,ko je pres'o,kako je na kraju,sta je zadnja misija.
E stvarno,da li neko zna sta se desava u poslednjoj misiji?

Ej ljudi, blago vama, vi vec pikate igricu a ja sam stigao samo do instalacije, pa ni to nisam presao :evil: Evo u cemo je problem:

Prilikom pokretanja instalacije mi prijavljuje ovakvu gresku:

An error [-5003:0x5] has occurred while running the setup.
Please make sure you have finished any previous and closed other applications. If the error still occurs, please contact your vendor: Rockstar Games

Detaljnije:
Error Code: -5003 : 0x5
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (1971)
PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas
PVENDOR:Rockstar Games (http://www.rockstargames.com/)
PGUID:D417C96A-FCC7-4590-A1BB-FAF73F5BC98E
$10.50.0.125
@Windows XP Service Pack 1 (2600) BT_OTHER 51312.23

Sta bi to moglo da bude? Probao sam sa dva CD-a i nista...

...HELP PLEASE...

E bas me razocara igra.
Igrao sam jedan dan 9h (4AM-1PM) i sledeci oko 10h i zadovoljio sam se. Sad me mrzi i da je pokrenem.
Zaustavio sam se u drugom gradu. Sad i kad igram to je samo radi svrljanja po gradu ili slicno.

Ljudi,ja nemam DVD citac te ne mogu da instaliram GTA SA.Cekao sam ga vec oko godinu dana snadom da ce biti na CD-ovima,medjutim nije tako bilo.Izasao je na DVD-ju.Ocajan sam.Ne mogu da nadjem nigde CD verziju,a niko koga sam pitao ne zna to da ga prebaci naCD-ove.Zato,ljudi,molim vas pomozite!
Da li bi mi neko mogao igru narezati na CD-ove i poslati(naravno ja placam postanske troskove)?
PLEASE :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

E momci ja sam takodje IMAO problem sa resetovanjem, ali sam uspeo da ga resim! Svi koji imaju ploce sa Nforce chip set-om i Win XP(ali mogu i ostali da probaju sa drugim chip set-ovima) trebolo bi da sa sajta NVidie skinu najnovije Audio drajvere i da ih instaliraju jer je bez njih igra ce se beskrajno resetovati! Ja sam tako resio, a i koliko vidim i gomila ljudi sa neta su ga tako resili!!!

A da li neko zna zasto nekad muzika jednostavno nestane, pa se opet pojavi?
Dakle mogu da cujem samo radio stanice u kolima, a sve ostalo (pucanje, dijalog, kocenje...) ne cujem.

To mi se desavalo i sa prethodnim delom, na potpuno drugacijoj konfiguraciji.

Ehe ja igricu igram na celeronu od 850 mhz! GeForce 2 mx400 64mb, 256mb rama...
A kako? Jedva! Sve je podesheno na low + morao sam da iskljuchim josh jednu stvar i to mi nikako nije bilo lako... Igricu moram da igram bez trunke zvuka, nishta, nothin', nada!! Bez zvuka dozhivljaj i nije neshto ali je ipak igrivo! hihihi

PS nisam imao nijedan od vec navedenih problema :D (kuc kuc)

Koristan link: www.planetgrandtheftauto.com - FAQ-ovi, Guide-ovi & Walkthrougovi (i to vrlo detaljni), Patchevi & modovi, Mape, Artwork...

Treba mi pomoć nekoga koje daleko dogurao u igrici(ili bar malo dalje od početka).Prešao sam misiju u kojoj plačkam onog generala.Kad sam je završio , pisalo mi je da noću, kad nisam na misiji, mogu da pljačkam kuće i tako zaradim pare. Probao sam ali ne mogu. Zna li iko kako to da uradim??? Alex.L

Treba mi pomoć nekoga koje daleko dogurao u igrici(ili bar malo dalje od početka).Prešao sam misiju u kojoj plačkam onog generala.Kad sam je završio , pisalo mi je da noću, kad nisam na misiji, mogu da pljačkam i kuće i tako zaradim pare. Probao sam ali ne mogu. Zna li iko kako to da uradim??? Alex.L

Alex, ne bih znao, bar za sada, da ti pomognem jer sam tek danas instalirao igricu...!

Hteo sam samo da ostavim svoje utiske o najboljoj igrici na svetu... Znaci, igrica mi se bas dopala i stvarno je svaki deo (GTA 3, pa Vice City...) bolji od prethodnog! Narocito sam odusevljen novim mogucnostima i forama koje su extra!!! :D

...Pozz...

p.s. Igricu sam prebacio preko mreznog kabla i mogu vam reci da je izuzetno efikasno i brzo!!!

Alex.L:
Treba mi pomoć nekoga koje daleko dogurao u igrici(ili bar malo dalje od početka).Prešao sam misiju u kojoj plačkam onog generala.Kad sam je završio , pisalo mi je da noću, kad nisam na misiji, mogu da pljačkam i kuće i tako zaradim pare. Probao sam ali ne mogu. Zna li iko kako to da uradim??? Alex.L
Ja sam bas veceras igrao tu misiju :)

Treba ti valjda kombi u koji mogu pozadi da stanu stvari

Daj bre covece, zar nema kod tebe nekih ljudi koji imaju DVD-rom, mozda neki komsija, brat, sestra, tetka,... sta ja znam, valjda imas prijatelje, neka ti oni pozajme DVD-rom.
Kad ga nabavis onda lepo napravi ISO fajl, ili ga vec nekako kopiraj na hard i instaliraj, pa igraj do mile volje.

Alex.L:

mozes pljackati samo ti treba kombi, izadjes iz kuce na ulicu kroz onaj uzani prolaz i ides desno do kraja raskrsnice, sa leve strane u dvoristu ces videti okacen ves sa nekim majicama i suljama.. ma nije bitno samo udji tu i videces kombi stoji sa desne stane.

ako vam treba neka pomoc slobodno pitajte ja sam stigao do treceg grada... imam dug od 96539$ u kockarnici... veoma su zarazne, kad sam usao nisam se skidao sa ruleta.
jeste li culi za "hot coffee"

Back