Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel neko stigao do one misije kad kidnapujem devojku pa trebam da je slikam ? de da nadjem prokleti aparat..

Igra je precenjena i veliki je korak nazad od San Andreasa.
Sigurno ni ne mozes da je pokrenes na tvojoj konfi.Igra je precenjena i veliki je korak nazad od San Andreasa.
jadan...
mazi slikas je telefonom..imas kamericu na fonu
..steva..
Mogu da je igram bez problema i prešao sam već dosta. Znam da možeš da slikaš (kad ti plazboyx da aparat), kao i da možeš da dobiješ slike sraznih delova tela svojih devojaka preko mobilnog... ali to me ne fascionira, ako pregaziš pešaka i on odradi lep rag dollefekat to je ipak samo gaženje pešaka.Sigurno ni ne mozes da je pokrenes na tvojoj konfi.
Da si instalirao i odigrao par minuta ne bi tako mislio...![]()
Onda se zali Rockstaru ili nastavi da igras SA,ne vidim da se jos neko osim tebe zalio na GTA IV.Mogu da je igram bez problema i prešao sam već dosta. Znam da možeš da slikaš (kad ti plazboyx da aparat), kao i da možeš da dobiješ slike sraznih delova svoje devojke preko mobilnog... ali to me ne fascionira, ako pregaziš pešaka i on odradi lep rag dollefekat to je ipak samo gaženje pešaka.
Ne možeš da kupuješ nekretnine, imaš samo 4 prodavnice robe (poluprazne), nema tuninga, nema kockanja, mali grad, preteran bloom, nema osnovnih RPG elemenata... kao i još mnogo nedostataka osnovnih stvari koje je SA imao...
Dati sa telefonom... jel misija I’ll Take Her?
left ctrl i shift su ti da dizes motor na jedan tocak (prednji ili zadnji).Skinuo sam patch, samo jos da startujem igricu. Nego ovaj kako dizete motor na tocak jedan?
Par misija, jedan safehouse i Klodovu odeću iz GTA 3.Presao sam pricu, uf kako je dobra ova igra...
Sada se pojavila debela kojoj sam postedeo zivot, pitam se sta sam propustio sve time sto sam pobio vecinu koju nisam morao...

Presao sam pricu, uf kako je dobra ova igra...
Sada se pojavila debela kojoj sam postedeo zivot, pitam se sta sam propustio sve time sto sam pobio vecinu koju nisam morao...

Mogu da je igram bez problema i prešao sam već dosta. Znam da možeš da slikaš (kad ti plazboyx da aparat), kao i da možeš da dobiješ slike sraznih delova tela svojih devojaka preko mobilnog... ali to me ne fascionira, ako pregaziš pešaka i on odradi lep rag dollefekat to je ipak samo gaženje pešaka.
Ne možeš da kupuješ nekretnine, imaš samo 4 prodavnice robe (poluprazne), nema tuninga, nema kockanja, mali grad, preteran bloom, nema osnovnih RPG elemenata... kao i još mnogo nedostataka osnovnih stvari koje je SA imao...
Instalirao sam igricu i krakovao je, ali, kada pokušam da pokrenem igricu javlja se greška : GTA IV Fatal Error RMN40. Može li neko da mi kaže u čemu je problem.
P.S.: Možda je neko već imao isti problem, a vi ste mu odgovorili, ali mi je muka da "kopam" po temi

Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
Step 7: Start GTA and freakin enjoy it already!
...da se ne mucite oko sp...