GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jadan...
mazi slikas je telefonom..imas kamericu na fonu ;)
..steva..
Sigurno ni ne mozes da je pokrenes na tvojoj konfi.
Da si instalirao i odigrao par minuta ne bi tako mislio...:thumbdown:
Mogu da je igram bez problema i prešao sam već dosta. Znam da možeš da slikaš (kad ti plazboyx da aparat), kao i da možeš da dobiješ slike sraznih delova tela svojih devojaka preko mobilnog... ali to me ne fascionira, ako pregaziš pešaka i on odradi lep rag dollefekat to je ipak samo gaženje pešaka.

Ne možeš da kupuješ nekretnine, imaš samo 4 prodavnice robe (poluprazne), nema tuninga, nema kockanja, mali grad, preteran bloom, nema osnovnih RPG elemenata... kao i još mnogo nedostataka osnovnih stvari koje je SA imao...

Mogu da je igram bez problema i prešao sam već dosta. Znam da možeš da slikaš (kad ti plazboyx da aparat), kao i da možeš da dobiješ slike sraznih delova svoje devojke preko mobilnog... ali to me ne fascionira, ako pregaziš pešaka i on odradi lep rag dollefekat to je ipak samo gaženje pešaka.

Ne možeš da kupuješ nekretnine, imaš samo 4 prodavnice robe (poluprazne), nema tuninga, nema kockanja, mali grad, preteran bloom, nema osnovnih RPG elemenata... kao i još mnogo nedostataka osnovnih stvari koje je SA imao...
Onda se zali Rockstaru ili nastavi da igras SA,ne vidim da se jos neko osim tebe zalio na GTA IV.

Rockstar će lansirati ekspanziju za igru Grand Theft Auto IV pod imenom Lost and Damned 17. februara 2009. ekskluzivno za Xbox 360 konzolu. Pogledajte prve screenshotove!
Ekspanzija ostavlja Nika Belića i na scenu dolazi uvodi novog protagonista Johnny Klebitza, člana bajkerske krimi družine pod imenom The Lost. Ipak, Niko će se pojaviti u ekspanziji zbog njegovih veza u Sons of Anarchy moto klubu.
Lost and Damned će doneti nova oružja, vozila i multiplayer modove iako se malo zna detalja o njima. Rockstar je u svom saopštenju naveo da ekspanzija donosi potpuno novi soundtrack sa novim žanrovima muzike koje ćete slušati na radiju.
Jedino što se fanovima na domaćem prostoru svideti, jeste činjenica da je Lost & Damned ekskluziva za Xbox 360 i da neće biti verzije za PC.

http://www.screenfun.rs/gtaiv-lost-and-damned/

Taman dok ja nabavim xbox 360...

Poslednja izmena:
Mogu da je igram bez problema i prešao sam već dosta. Znam da možeš da slikaš (kad ti plazboyx da aparat), kao i da možeš da dobiješ slike sraznih delova tela svojih devojaka preko mobilnog... ali to me ne fascionira, ako pregaziš pešaka i on odradi lep rag dollefekat to je ipak samo gaženje pešaka.

u pravu si....nema dosta toga iz prethodnih gta igara...ali ja mislim da je to zato sto je ovo sasvim druga generacija...IV...imam osecaj da ce izaci GTA IV Vice City..a kasnije San Andreas....ali samo pretpostavka koja je 10% moguca...Ali ipak mislim da je GTA SA veci i da ima pravi rpg osecaj...ovo je vise na fazon rokacina sa lepom grafom koju kad zavrsis mozes slobodno obrisati....

Bilo kako bilo...meni je krsa dobar GTA IV i nameravam da ga igram dok ga ne zavrsim(bez citova naravno)a kad zavrsim leti u kantu...

Poslednja izmena:
Instalirao sam igricu i krakovao je, ali, kada pokušam da pokrenem igricu javlja se greška : GTA IV Fatal Error RMN40. Može li neko da mi kaže u čemu je problem.

P.S.: Možda je neko već imao isti problem, a vi ste mu odgovorili, ali mi je muka da "kopam" po temi

Instalirao sam igricu i krakovao je, ali, kada pokušam da pokrenem igricu javlja se greška : GTA IV Fatal Error RMN40. Može li neko da mi kaže u čemu je problem.

P.S.: Možda je neko već imao isti problem, a vi ste mu odgovorili, ali mi je muka da "kopam" po temi

moras da imas xp service pack 3 ili vistu.

Btw, presao sam je.. hf koji je pocinju :)

ushao sam malo ali sa nekim pogreshnim krekom nemogu saveovi, grafika je ochajna btw. ALi nisam neshto puno experimentisao

Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
Step 7: Start GTA and freakin enjoy it already!
...da se ne mucite oko sp...

ovo radi, tomi kralje xD. Sutra cu ionako Vistu da zalepim al ovo radi da znate :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back