zike
Elita
- Poruka
- 21.673
ne treba ti serial
Meni ne može bez seriala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne treba ti serial
0. After TWEAK i have 12fps more, sometimes this tweak can make a higher resolution playable for example - 800x600 to 1024x768.E jos mi samo nije jasan onaj tweak .
Onaj snimak na youtube je mutan i uopste nevidim sta i kako treba![]()
Ubaci onaj cmd,ima negde u ovoj temi link.Odmah da ti kazem da neces moci (ja imam 8600GT 256 GDDR3 i ne mogu da stavim 1440x900,tj mogu ali nestaju mi zgrade i uopste nije igrivo) tako da ne vredi.Nema sanse da sa 256 GDDR 3 stavis rez na 1440x900.Dobio sam igru i automatski se iznervirao...
Ne mogu da postavim res 1440x900...sere nesto bzvz za grafu,a imam HD3850 256MB GDDR3 i garant ce da radi bar sa low,al kako da stavim 1440x900 kad nece...pls help
Meni je najvise sto sam igrao za 1 dan 2 sata.
Presao sam oko 22%.
Igram polako da mi sto duze traje (ali za raspust cu da cepam ko nenormalan).

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtestKoji je sistemski zahtjev za tu igricu
Probaj da instaliras patch i drajvere za GTA IV.Ako to ne uspe reinstaliraj igru,pa instaliraj drajvere za GTA IV pa onda patch.Imam jedno bezobrazno pitanje, mozda se vec pojavljivalo ako jeste sorry ali stvarno nisam nasao.
Dakle pitanje je, da li se jos nekome desava da igra iz cistog mira pukne (zakuca), ponekad cak izbaci i plavi ekran...ali ne svaki put????![]()
Mislim mogao bi bar da se zahvalis...Aj mi molim te posalji tvoje sejvove ...
Ja stigao do 35%, i onda mi se izbrisali sejvovi, a posto si ti tu negde ako bi mogo da okacis na rapid pa da mi das link ...
Probaj da instaliras patch i drajvere za GTA IV.Ako to ne uspe reinstaliraj igru,pa instaliraj drajvere za GTA IV pa onda patch.
Koji ti je OS?

Jel vredi da kupujem igru rodjaci???
AMD 64 3000+.1.8ghz.....single core
2GB RAM
8600GT
Jel vredi da kupujem igru rodjaci???
AMD 64 3000+.1.8ghz.....single core
2GB RAM
8600GT
Prvi put cujem za taj problem.Ako nece ni setup da pokrene jedini lek ti je da nabavis od nekog drugog igricu a te diskove mozes slobodno da bacis.ajde SRBI pomagajte!