GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ATI releases Catalyst 8.12 driver
Posted by adamcs at 17:16. Category: General

ATI has now released the Catalyst 8.12 driver, as promised recently on our forum by Rockstar Games. The new driver provides significant performance improvements for ATI Grand Theft Auto IV PC users. Remember to uninstall any previous drivers before installing the new ones.

Download it here: Catalyst 8.12
http://ati.amd.com/support/driver.HTML

Ljudi, kad udjem u internet kafe i odem na love-meet, pise mi da sam derpe ...
Verovatno zato me sve devojke odbijaju i nijedna nece da se nadje samnom ...
Kako da ispravim ovo (da budem straight, a ne derpe) ???

GTAIVPasulj-1.jpg

lol :D

Uzeo sam GTA 4 na onoj konfi koju sam 2 puta postavio,avaj,znaci treperi mi iz daleka zgrada ljudi itd....Sve sam instalirao ,,,Drajvere,ubacio commandline...Sta da radim?Kada ce vise patch?

Slomio tastaturu zbog gta4, pa vi vidite vredi li da se uzme igra. Znaci prelazim jbnu misiju 25min i onda ne preskocim kako valja na drugom krovu da bi sisao sa zgrade (posto me mrzi da opet idem silaznim stepenicama) a samo mi jos to ostalo u misiji. Znaci..sad sam uzeo staru, pa za koj minut idem u shoping ;)

Nije previse. Sa patch-em ce biti verovatno malo bolje.

q6600 je sranje, ukoliko ga uporedjujes sa e8400 da ne govorim o e8500 (core2duo). Ako hoces quad i da se kurchish posle sa njim, kupi qx9xxx seriju pa pricaj o quad procesoru i kako imas mocan procesor, jer u suprotnom jedva da ces da osetis razliku u performansama sto se tice igara, u renderovanju i aplikacijama verovatno ima prednost quad (ali opet samo malo veca u praksi).

Apsolutno si u pravu

Ljudi evo jos jednog tweaka za GTA 4.
Ja sam uradio i ima manjih poboljsanja.
Moze da se koristi i sa cmd bez problema.
Ako nekom nije jasno neka mi se javi na pp da mu objasnim (ali mislim da video lepo pokazuje sta treba da se radi).

Poslednja izmena:
Ljudi evo jos jednog tweaka za GTA 4.
Ja sam uradio i ima manjih poboljsanja.
Moze da se koristi i sa cmd bez problema.
Ako nekom nije jasno neka mi se javi na pp da mu objasnim (ali mislim da video lepo pokazuje sta treba da se radi).
Probacu ovo..............mozda ce biti bolje :D

EDIT:
Sve je isto ne vidim nikakvu razliku.......

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back