GSP u blokadi!

gsp se nece nikad ugasiti tako da je ovo besmislena prica.

a cak i da sve predaju privatnicim i ti privatnici moraju da imaju depo tako da opet otpada prica o depoima
Centralni depo bi trebao da se gradi u Batajnici. Ovo sto sam napisao je rekao covek iz pogona Karaburma.
Moras da uradis domaci i da saznas ko je dobio 500 miliona za nove autobuse.

Ljuban se često vozi prevozom do Pinka pa najbolje zna ko rovari.

Tako je
Ljuban pokriva trolejbuske linije 40 i 41 !
(posto one voze pored BIA-e :tajna:)

Ali ne moze sam da pokrije i autobuske 59,
78,94...
To bi mogao Đuka, bar 78cu...
On je pre dok je bio siromasan ziveo na krovu solitera na Banjici...
Ali sad je postao tajkun-fenser sa 3 stana i vise ga ne zanima raja po busevima...:thumbdown:

...

Screenshot-20241224-193012-Chrome.jpg

Kada je Šapić normalizovao cenu karte ni tad niste hteli da plaćate.
Novi Sad nema taj problem mada je tamo mentalitet zbog specifične istorije malo drugačiji ali seljačko-turski Beograd ima tradicionalno problem sa plaćanjem.
Kada je Djilas kao gradonačelnik razmeštao komunalnu policijupo stanicama da uleće u prevoz tad vam sve bilo demokratski i ćuru ćuru iako su karte bile nikad skuplje.
Nešto treba i od Djilasa prihvatiti... i žuta koka ubode neko zrno... pa se mlati sa policijom...

Članovi sindikata „Centar“, „Pravda“ „Sloga“ i Sindikata zaposlenih u javnom prevozu Beograda podržavaju kolege u Lasti,

Lepo, državni sektor za državni sektor

Nego šta ga sindikata po GSP-u,
Mnogo babica kilava deca :D

kod privatnika trenutno zabranjeno sindikalno oklupljanje a tamo gde su gazde simulirale sindikat nije bilo nešto odziva

Tako je
Ljuban pokriva trolejbuske linije 40 i 41 !
(posto one voze pored BIA-e :tajna:)

Ali ne moze sam da pokrije i autobuske 59,
78,94...
To bi mogao Đuka, bar 78cu...
On je pre dok je bio siromasan ziveo na krovu solitera na Banjici...
Ali sad je postao tajkun-fenser sa 3 stana i vise ga ne zanima raja po busevima...:thumbdown:

...
Male zanimljivosti iz staaarog Beograda....
Zabava za najnovije Beogradjane koji su došli na komplet asfaltirano i ne zanima ih kako smo se mi nekada igrali po blatu i širažjima nadomak centra grada.

Linija 28 je prvo bila autobuska a 1982-ge zamenjena trolejbusom, zapravo je trebala da bude mnogo duža nego što jeste.
Puna trasa je ila zamišljena ko Kalemegdan - Mirijevo ali dok se iskopao put za Mirijevo, poumirali idejni tvorci a u GSP nije ušao samo onaj koji nije hteo.
Ono što je meni ostalo u sećanju je da su i u srećnije vreme tu 28-cu (Zvezdara) dispečeri često šaltali na 41 (Banjica)
A onda nam sutradan vrate te trolejbuse na Zvezdaru sa počupannim sundjerom na sedištima.
Prošlo je mnogo vremena ali svim trolejbusima koji idu na Banjicu neko čupa sundjer sa seišta ko zadnji nerast.
Da je jedan psihički slučaj, šta znam, omatorio bi do sada, mirisao bi cveće odozdo...
Ali praksa je nastavljena....

Koristim ovu priliku da pitam: DA LI STE MOŽDA VIDELI TU BUDALU KOJA NEMA ŠTA PAMETNIJE DA RADI PO PREVOZU?

https://n1info.rs/vesti/sindikati-g...laps-u-prevozu-ne-raskidati-ugovor-sa-lastom/

https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/vozaci-lasta-autobusi-prevoznici/

Jedan autorski saljivi osvrt...na to sto je od danas i GSP u blokadi!

Na vise mesta u glavnome gradu autobusi, tramvaji, trolebusi...su stali u znak podrske studentima!

Neki ĉak celu situaciju nazivaju Šri Lančani scenario...

Nastavicemo da pratimo ovu najnoviju blokadu!

...
Pocelo je!revolucija!

Back