- Poruka
- 5.396
Razlog je zato sto hoce da ugase GSP. Otpremnina 500 Evra po godini. Na mestima depoa Karaburma, Novi Beograd i Zemun bi se gradili hoteli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako su onda proklizavali?Kamioni,autobusi koriste univerzalne gume za sva godisnja doba,nije to kao kod automobila.
Postoje i zimske sa kramponima ali to se koristi u bespucima,Sibira,Aljaske i slicnim nepristupacnim terenima.
gsp se nece nikad ugasiti tako da je ovo besmislena prica.Razlog je zato sto hoce da ugase GSP. Otpremnina 500 Evra po godini. Na mestima depoa Karaburma, Novi Beograd i Zemun bi se gradili hoteli.
Centralni depo bi trebao da se gradi u Batajnici. Ovo sto sam napisao je rekao covek iz pogona Karaburma.gsp se nece nikad ugasiti tako da je ovo besmislena prica.
a cak i da sve predaju privatnicim i ti privatnici moraju da imaju depo tako da opet otpada prica o depoima
Autobus bez putnika ili prazan kamion se zaglavi ako na asfaltu ima 3 cm snega,a putari nisu u stanju da ociste ni tih 3 cm snega.kako su onda proklizavali?
Ljuban se često vozi prevozom do Pinka pa najbolje zna ko rovari.
Opozicija noću skida nove zimske gume i postavlja celave...
Cia agenti su takodje uključeni, moguce i MI6...
Nedostaje mi petooktobarski ekonomski duh koji je jednostavno i efektno gasio preduzeća uz jurišni poklič: "Gubitaš, Gubitaš"Uglavnom LASTA je u strajku, pravom strajku jer planiraju da ih odvedu pod stecaj i da 2000 ljudi ostane bez posla.
Meni je Šapić najsumnjiviji...
Cim je najavio besplatan prevoz...nastao kolaps...
I sada...je bas DZABA ti prevoz...kad ga ni nema...
...
Male zanimljivosti iz staaarog Beograda....Tako je
Ljuban pokriva trolejbuske linije 40 i 41 !
(posto one voze pored BIA-e)
Ali ne moze sam da pokrije i autobuske 59,
78,94...
To bi mogao Đuka, bar 78cu...
On je pre dok je bio siromasan ziveo na krovu solitera na Banjici...
Ali sad je postao tajkun-fenser sa 3 stana i vise ga ne zanima raja po busevima...
...
Celo popodne se vozim po gradu, nisam primetio nikakav problem osim da ima manje gužve nego inače.
TRANSFORMIŠEMO SE U SELENDRU
Ako je to tacno, sve im mafijasko!Razlog je zato sto hoce da ugase GSP. Otpremnina 500 Evra po godini. Na mestima depoa Karaburma, Novi Beograd i Zemun bi se gradili hoteli.
ti krećeš sa radnim glagolom bez da si se uverio u navode?Ako je to tacno, sve im mafijasko!
Pocelo je!revolucija!https://n1info.rs/vesti/sindikati-g...laps-u-prevozu-ne-raskidati-ugovor-sa-lastom/
https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/vozaci-lasta-autobusi-prevoznici/
Jedan autorski saljivi osvrt...na to sto je od danas i GSP u blokadi!
Na vise mesta u glavnome gradu autobusi, tramvaji, trolebusi...su stali u znak podrske studentima!
Neki ĉak celu situaciju nazivaju Šri Lančani scenario...
Nastavicemo da pratimo ovu najnoviju blokadu!
...