GSP u blokadi!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.712
Poslednja izmena od moderatora:
Uglavnom LASTA je u strajku, pravom strajku jer planiraju da ih odvedu pod stecaj i da 2000 ljudi ostane bez posla.

U Lasti već dugo nemaju redovne plate
Još pre god dana jedan vozač koji vozi planinare, sad radi kod privatnog prevoznika, mi rekao da je napustio Lastu jer su imali baš male plate, i to ako i dobiju redovno. Kod ovog privatnika reče nekoliko puta veću platu za isti posao.

Još pre god dana jedan vozač koji vozi planinare, sad radi kod privatnog prevoznika, mi rekao da je napustio Lastu jer su imali baš male plate, i to ako i dobiju redovno. Kod ovog privatnika reče nekoliko puta veću platu za isti posao.
...pa da gledaju da ih ili zatvore ali najverovatnije da ih privatizuju.

Uglavnom LASTA je u strajku, pravom strajku jer planiraju da ih odvedu pod stecaj i da 2000 ljudi ostane bez posla.

Dakle...
Jedna lasta ne cini prolece...

...

oni strajkuju zbog guma.

a to sto kazes da mnogi ostaju bez posla.. broj zaposlenih je isti, posao ce dobiti neki drugi koji do sad nisu imali posao a mogu i ovi da se prebace kod drugih a vidis da paula kaze da su i plate bile ocajne.

a da li si procitao tekst koji sam okacio?
to je danas, ne mozes reci da su rezimske novine.
lasta nije ispunila tehnicke uslove oko voznog parka koje je morala.

To se namerno radi isto kao kad su EPS upropastili i onda spuste vrednost firme ili kompanije i na kraju postane AD ili prodaju budzasto po snizenoj ceni i posle izdele pare medju sobom.
ne znam kakve ovo paralele izvlacis kad lasta vec godinu dana nema veze sa gradom.
grad je prodao svoj udeo vlasnistva u lasti pocetkom ove godine a mislim i da je republika.

ono sta se tad pisalo je da je lastu kupio vlasnik strele obrenovac

Back