Ja sam ubedjen da su ovo sranje sa busevima uveli jer imaju nameru da privatizuju GSP. Al retardirana uprava GSP ima mogu da se kladim jedno veoma uzano vidno polje. Stvarno me zanima dal' ce kasniti ljudi na posao, klinci u skolu, na fax, ispite i ostala sranja kada nagrne masa posle raspusta i krene skola. Mislim cekati par minuta da udjete u bus je van svake pameti, pogotovo sto nigde u civilizovanom svetu prednost nemaju osobe koju ulaze vec one koje izlaze iz bus-a!!!! Pre neki dan sam se vozio 4-om i cekao sam 5 minuta da izadjem i je****g busa!!!!! To je sramota!!! Postoji jos jedna stvar. Ako uhvate nekog bez karte, vozac dobija 5000dinara kaznu, tj smanjuje mu se plata za 5K dinara, drugi put, 20% manja plata a treci dobija sut kartu sa posla!!! Koji djavo onda sluzi dobilna kontrola!!!! Takodje, druga su izbacili iz busa jer nisu mogli da mu vrate kusur ( 500din je imao i nista sitno ), tacnije nisu mu dozvolili da udje!!! Zaista sumnjam da se retardi koji su doneli takvu odredbu voze Bus-om!!!! Takodje, pricao sam sa jednim vozacem bus-a ( njih nimalo ne krivim ) imaju zabranu da koriste klimatizaciju ( ma kakva ona blia ) jer time stede potrosnju goriva!!! Debilizam, al sta ocekivati od kaubojske drzave!!!