GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

-rakijavica,
-konjaktivitis,
-spondilozovacha,
-maligni tuborg...

LJUDI! PA TO JE NEMOGUCHE! Shto bi rekao nekada mili nam Mladen Deliq.

ZBRLJ, bio si u pravu, zhao mi je reqi. Nemci su to.
Turci su trebali da pobede.
PG, iskreno saucheshqe.
A bash sam mislio kako qe Semih da se utepa od koitusa sa choporom mladjanih tukinja kad se vrati kuqi.
Kako stvari stoje za njega, nishta od toga.

DrLaziq, koji mrak.
Dijagnoza na generalne nacionalne boljke ponosnog Srspkog naroda :rotf:
DzKK, porochni lijechniche, vashe cijenjeno ekspertno mishljenje?

Poslednja izmena:
Sir Oliverov citat je bio malo djuture iz maglovitog seqanja
obzirom da nemam datu epizodu u ponosnoj mi kolekciji.
Istu mi je Zhare maznuo pre 25 godina i nikako je nisam je mogao nadomestiti od onda.
(ili je to bio Peca Magila)

Klevete, gnusne klevete...

Zhare ti nikada nije maznuo niti jedan svezak, uredno je vratio citav kufer sa vec osakacenim epizodama, shto se i danas oseca u njegovom intelektualnom razvoju...

Ko će biti protivnik Nemcima? Hoće li večeras da se jede paela i pije Malaga ili će to biti kavijar i votka. Ajde ljudi prognoze, ko pogodi dobija bozu, a može i lozu.Ja lično tipujem na Ruse.

To me podseti na neko svetsko prvenstvo 81 godine kada sam bio u vojsci.
Svi su tipovali na Brazil sa Sokratesom a ja na Italiju sa Rosijem.
Posle cuvenih 3:2 za Rosija dobio sam na opkladu 2 kanistera odvratnog domaceg vina
iz okoline Zadra sa kojim nisam znao sta cu.....

Verovatno Spanci, vreme im je .....

Verovatno Spanci, vreme im je .....

Eto veq pola sata razmishljam koji bih tim voleo da pobedi.
Rusi su na prventsvu samo zato shto su im to Hrvati omoguqili time shto su razbucali Englesku (na Wembliju!?) u kvalifikacijama.
Englezima je trebao samo nereshen rezultat da se plasiraju, ekipa igracha koji po osobi zarade nedeljno vishe no shto ja zaradim u 5 godina.
Prokletnici tako im i treba.
Da li qe Ruse ponovo da posluzhi sreqa?
Shpanci? Ko bi ga znao.
Sevand nishta pajela i sangrija.
Vecheras se piju ljuta vodka i ruski kvas.
PGa ga nema. Sigurno mu srce prepuklo posle sinoqne utakmice.

Da li qe Ruse ponovo da posluzhi sreqa?
Shpanci? Ko bi ga znao.
Sevand nishta pajela i sangrija.
Vecheras se piju ljuta vodka i ruski kvas.
PGa ga nema. Sigurno mu srce prepuklo posle sinoqne utakmice.[/QUOTE]

Kako se menjaju vremena. Nas prijatelj Zabrljivko bese nekad veliki ljubitelj svega sto je rusko, dok je nas dvojicu privlacio Zapad, a evo gledaj ga sad sokole sta se dogagja, on tipuje na Spance, a mi za Ruse. What the **** is going on with this world :???:

Da, secam se kako je sa dusom pevao Natali...

To shto sam rado pevao Natali i shto volim ruske ciganske nikada nije znacilo da sam ruski shpijun....

Evo sada se i Accordo malo obradovao rezultatom Tipsarevica na Vembliju.....
Pouzdano znam da kontrash kao shto je uvek bio vishe voli Tipsu nego Novaka.

Kada god gledam fusbal setim se jedne epizode Homera Simsona gde porodica na okupu gleda evropski fudbal gde dve ekupe u uzhasno sporom ritmu tapkaju loptu oko centra i greshe.....
Danas ipak navijam za Spance, mada utakmicu samo pogledjujem
Od kako sam pre nekoliko godina radio u jednoj Rusko-Engleskoj-Prishtevackoj firmi
otkrio sam da nemamo bas mnogo slicnosti sa tim velikim i cudnim narodom...

Poslednja izmena:
[
Od kako sam pre nekoliko godina radio u jednoj Rusko-Engleskoj-Prishtevackoj firmi
otkrio sam da nemamo bas mnogo slicnosti sa tim velikim i cudnim narodom...[/QUOTE]
Kako bre nemamo;pa i mi i oni locemo ko stoke,ubijamo kraljeve a i nas ubijaju...ha fuknushe ga spanci.Da vam kazem-ovaj skuter i nije nesto narochito ,k'o i zivot mi .Ko me tera da se kladim:dash:

Back