GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Da, dragi prijatelju... imam G4 sa Tigrom I Leopardom, a na njima dve verzije Logic Pro 8, koja se na zhalost mnogo ne razlikuje od sada aktuelnijih NUENDO 4 (...koji je namenjen audio designerima...) i CUBASE 4 ( koga koriste muzichari...)...
Ja mnoge projekte koje radim prevodim iz jednog formata u drugi... samo je vazhno da glas bude na 96 KHz, 20 Bit u sourceu... da bi moglo da se obradjuje... U MIX-u se sve to prevede u RED BOOK, standard za audio, 44.100, 16bit Stereo, sa pauzom na pochetku i na kraju po 2 sec... a izmedju nije bitno...

Ja za Shpance tipovao pre desetak dana, a eto i vode...
Ne znam shta cu raditi sa tolikim pagodima zbog pogodjenog prvaka.
No sacekajmo sta ce nemac reci, djavo ne miruje....

P.S.

Ko se seca teksta Letnji Pagodi iz Splita 80ineke?

No ZBRLJ, izgleda da si bio u pravu sve vreme.
Tvoj konj stigao prvi preko linije.
Sretan sam za Shpance a josh sretniji shto Nemci nisu (opet) uzeli pehar.
Ima pravde na ovom svetu.

P.S. Ne znam za Latnju Pagodu iz Splita. Obrazuj me.

Ko se seca teksta Letnji Pagodi iz Splita 80ineke?

Ljetnji Pagodi
Kad prekrasnije vse
Ljetnji Pagodi
Ja ljublju kao pre
Ljetnji Pagodi
I ja jurju, i ja jurju djevushke

V morju pljivat
Eta krasnaja stvar
V morju pljivat
Potom vhodit v bar
V morju pljivat
V Trsteniku, V Trsteniku kampovat

Ljetnji Pagodi - prevod Mungo Jerry's "In the Summertime" na indijanski ruski. Autor ? Uglavnom Mus, nesto Saja i Zare

Ljetnji Pagodi
Kad prekrasnije vse
.........................

Ljetnji Pagodi - prevod Mungo Jerry's "In the Summertime" na indijanski ruski. Autor ? Uglavnom Mus, nesto Saja i Zare

Zhare nazhalost nije ucestvovao u stvaranju ovoga malog remek dela popularanog prepjeva...

Te godine je bila popularna letnja pesma:

Pamtim samo tvoje inicijale
Mali motel, leto sto sja
I da imam milion dinara, tu bi opet ljetovala ja....

Secam se da je pevalo neko anonimo piche.....

Na kraju svi ovi silni travestiti,****** i ***** po ulicama su na ulici samo zato sto postoje oni koji imaju potrbu za istima.

Prvo povucite razliku izmedju homoseksualaca, biseksualaca i travestita.
Travestiti su na zalost morali da pretvore svoju biolosku komplikovanost u
posao -uglavnom se snalaze u sektoru prostitucije, sto nije slucaj sa gay
narodom (zenskim i muskim) i biseksualcima.
Stvari MORATE da posmatrate opusteno i liberalno, bez obzira na privatna misljenja.
Nisam ni ja potpuno nacisto sa svojim privatnim stavom, ali svet se toliko zamrsio i iskomplikovao da moras da tolerises sve sto se desava, druge nema.
Ovde je sve vrlo jasno definisano i uobicajeno da niko (sem kad-kad mene) ne pravi nikakva pitanja.
Ali nemoj da te neko lozi da si zaostao ako ne koljesh mushke u bu*lju - to je stvar privatnog izbora.
1. Iskusni homichi nikada neche da te teraju da radish bilo shta protiv svoje volje - uglavnom te pri prvim susretima "privikavaju" na novu situaciju dobrim pushenjem.
2. Homichi koji imaju stalnu "vezu" nisu promiskuitetni kao "straight" tipovi.
2a. Sve je lepo i intelektualno dok ne popiju chashicu -dve. Onda pochnu da gube kontrolu.
3. Ne pokusavaj da "preobrachujesh" gay zhene - neche ti uspeti - nisu to bajke tipa "more treba njima jedan tvrd k..." Obicno su od ranije debelo razocharane mushkarcima.
4. Oni koji iz znatizelje ili iz potrebe za "novim uzbudjenjima" odlaze da oprobaju seks sa travestitima, obicno svrshavaju uz urlike za manje od dva minuta - zadovoljstvo pojachano strahom, perverzijom i izmeshanim emocijama.
To mogu da ti potvrdim, zivim u ulici paralelnoj sa "Ulker Sokakom" - epicentrom travestije - odakle se cuju krici konzervativnih muzheva koji pobegnu od kuche da oprobaju stvar (travestiti su jeftiniji od standardnih prostitutki).
5. Cuvaj se sado - mazo manijaka koji zapishavaju.

Poslednja izmena:
...Dragi PG...
...Shokiran sam kao chovek i kao exkomunicirani komunista svim tim deshavanjima oko "buljasha"
Svega ima... ali ovi techni sapuni su spas.. nema vishe saginjanja... Ja sam tolerantan prema svima koji ne misle kao i ja... pravi Evropejac... i dajem svima za pravo da rade ono shto im dushi i guzichetini godi...
Problem su sve agresivniji homichi koji su sveprisutni u nekim esnafima (... moda, estrada... itd..), makar je to ovde sluchaj...
Nego da li ti se svidjaju slike... To je sve shto sam nashao iz stare Prishtine...

Cuvaj se sado - mazo manijaka koji zapishavaju.[/QUOTE]

Mozda si mislio da se treba cuvati onih koje zapisavaju?Jer ovi koji zapisavaju ,moze biti da im to bude i dobro placen posao.Ja licno da me plati dobro neka dama,prvo jedan 5kg bostan pod misku.ili ti burence piva ,pa sta joj je milije ,Sa ukusom piva ili bostana. Ako mi dozvolite ,opisao bih vam jedno secanje na dogadjaj iz Istanbula pre mnogo godina.Elem,ja,Kema lapastica i jedan nas sugradjanin provedosmo deset dana u tom divnom gradu sa namerom da kupimo nekoliko automobila.Fiat Tempra ili sta vec.Hotel u Taksimu sa ,(sta hoces trazi od lepih Kurdistanki) room servis-om .Hajt' muzeji,hajt i restorani u Bakr-key-u dok sunarodniku ne pade na pamet da obidjemo i Kara -key.Zivopisno mesto,tesni ,mracni,kaldrmisani sokaci,gomila ljudi...sve dok iz gomile ne izidjose jedan makro ,nudeci svoje *****,narko diler nudeci svoje bogati meny.Nije nam mnogo pomogao ni Kemin cisti Istambulski naglasak a ni moja Van Dam faca.Pocese da nas cupaju i vuku polako ka gomili drugih,pretpostavljam kolega.Izvukosmo se nekako uz pomoc molitvi i misica i udjismo u prvi taxi.Al' hoce i oni da udju.Kema vice :Vozi ,oni pa ,:ne mrdaj.Ja vec osmislio plan da roknem jednog a ko god bilo onog drugog pa da vozi taksista.I u onom prglasavanju dal;' da vo zi il' da ne vozi ,stani -kreni,nas nesrecni taksista udari u drugog.Nastade opsta guzva i prepirka ali ne ko je kriv,nego ko ce da plati.kako smo razumeli ,trbali smo mi da platimo.Ne znam kako ali ugrabismo drugi taxi.Vozac ,verovatno upoznat sa nocnim zivotom kara-key-a rece:da se izgubim?I nastade jurnjava k'o u filmu taxi2.Vise mi nije bilo vazno da li ce da me biju taksisti,karaju makroi ili drogiraju dileri,vec kako da spasem glavu od ludog taxsiste.Ubrzo promenismo taxi,na razocaranje Istambulskog Sene,da bi zavarali trag.Ubrzo,posle tri sata bezglave voznje ,nadjosmo se u zagrljaju hotela i room-servisa.Sta ti je zivot u velikom gradu.E bas sam se raspevao ja.Da mozda nisam preterao,ili van teme????

Nego da li ti se svidjaju slike... To je sve shto sam nashao iz stare Prishtine...
Slike su odlichne, mada jedva da sam prepoznao 2 -3 objekta. Mora da su predratne.
No, videh ulicu u kojoj je stanovao "Ulis", pa chak i kapiju...

Ja sam tolerantan prema svima koji ne misle kao i ja... pravi Evropejac

Shto bi rekao jedan od mojih profesora:
"Mislish kao ja - dakle, u pravu si."

Mozda uskoro dobijemo jos neke goste, zigu ce verujem biti drago. Kako bese ime one poslasticare u Boro i Ramizu?

... Predug boravak u ratovima opustoshenim podruchjima napravio je choveka od tebe...
Sav sam se najezhio od pritajene sreche shto chu upoznati nekoga iz Pr... Ako je poslastichar mozhda organizujemo degustaciju nechega... U poslas... u B&R imali su akullore i shampite... do j***...

Back