Dziber (Katilj) Katunar
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
... uz podsechanje Dz(K)K-u da ispuni netom preuzete obaveze, chije izvrshavanje prolongira neopravdano dugo... ...
Nisam zaboravio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... uz podsechanje Dz(K)K-u da ispuni netom preuzete obaveze, chije izvrshavanje prolongira neopravdano dugo... ...
....."Ja postojim...", reche chovek svemiru....
....."Ipak" odgovori svemir... "ta chinjenica nije u meni proizvela osechaj odgovornosti".../QUOTE]
Izuzetno... Ne prizivaj me na odgovornost, to redovno rade moji rodjaci kada se sretnemo. Time samo doprinose da se vidjamo jos redje.

Ne mogu da kazem da u potpunosti podrzavam PG, forum jeste javan, ali da ga neko koristi za svodjenje starih racuna ili zbog nihilisticko-sarkasticno-primitivne filozofije, kako bi se na taj nacin istakao u nekom svom polusvetu profila turbo znalaca i nazovi kriticara i koja nas je pratila od samih nastanaka, ja isto mislim da takve tipove treba upozoriti, kao u futbalu, najpre zuti, a onda crveni karton.![]()
Na ovom forumu sarkazam nikome nije stran. Novi primitivizam ... hm, tu bese i neki Manifesto.
Sve u svemu, aut Sevand aut Nihil!
Moze!?

Na ovom forumu sarkazam nikome nije stran. Novi primitivizam ... hm, tu bese i neki Manifesto.
Sve u svemu, aut Sevand aut Nihil!
Moze!?
.. Neutro, u jednom je PG sigurno u pravu ..?
Tashi je najboli solista i gitarista Pristine........
I za razliku od drugih na ovom "nedodirljivom" forumu, bas jedna od legendi moga bivseg grada!
Amin.
Tvoj kolega Conte je to rekao na drugoj stranici ovog foruma i niko do sada nije to osporio.
Imas li nesto zanimljivo ?
No evo i kompletne harmonije za Gostivar (projekt poslat Prdojlu).
Jedino sto pojma nemam koja su zadnja dva djezz akorda u refrenu ...
http://fs3prime.jooce.com/download/...ic/a9f4bc8b7d7bae7216a7d8c5a30d7934/Gost..aif
Ma svi ste u pravu hiljadu posto.
Pojma nemam sta cu ja u ovom drustvu. So long.
.... jedva chetkam da se vidimo...
.PG, Lukini demo snimci? Za sada nema ni bend svoj kako treba (osim to shto vezhba samonom).
Josh se uchi. O demoima qemo videti. Nadam se uskoro.
Hoqe ljuti hevi metalac da bude. Trebalo bi da se nadje sa DBFovim sinom pa rusvaj da naprave.
Moram da se pohvalim da je moj sin sa svojom grupom All The Arms We Need izdao album pod naslovom "Rising Empire" Šaljem i link za jedan od njihovih spotova pa ko voli Metal Core... nek izvoli!http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=129810444
Moram da se pohvalim da je moj sin sa svojom grupom All The Arms We Need izdao album pod naslovom "Rising Empire" Šaljem i link za jedan od njihovih spotova pa ko voli Metal Core... nek izvoli!http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=129810444
Za DBFovog sina bih uchinio kao i za svoga... Zig, vidi da im nekako pomognes .. .
Ja sam tu dragi prijatelju... Nijemi posmatrach svega shto se deshava... i destilate vocha, shljiva, krushaka, chak i krompira.... ...
))Listu 'poroka' koji nas ochekuju bih mogao da proshirim, al' o-tom-potom kad se budemo videli (())
Ako ne ides u progres, ides u regres, to sam odavno govorio. Ne se zivi od starijeh prica.Ili su zauzeti ili su se naprasno obajatili.
Ako ne ides u progres, ides u regres, ... Ne se zivi od starijeh prica ...