GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Volim kad koristish moje korisnicko ime kao temelj za svoje duhovitosti. Vrlo originalno.
Da ti nije krivo sto od nashe sujete nekada nisi mogao da dodjesh pod svetla reflektora? Vech sam ranije pomenuo da su "misteriozni" neshto kivni na paschad. Valjda su im u pubertetu otimali devojke.[/QUOTE]

Na jednom od mojih prvih oglasavanja i ja sam reagovao slicno, mada ne sa ovoliko zhuci, ali sam se kasnije, na sugestiju da iskuliram i uz filozofiju live and let others live, poneo u skladu sa tim. Kako je forum dalje odmicao, vidim da je to dovelo do daljih sukoba, te se shodno tome postavlja dilema, da li je takve zlonamarne tipove trebalo u pocetku saseci (banovati) ili pustiti da neko ovde nama prodaje muda za bubrege pod vec-gore-navedenim-motom. Ne mogu da kazem da u potpunosti podrzavam PG, forum jeste javan, ali da ga neko koristi za svodjenje starih racuna ili zbog nihilisticko-sarkasticno-primitivne filozofije, kako bi se na taj nacin istakao u nekom svom polusvetu profila turbo znalaca i nazovi kriticara i koja nas je pratila od samih nastanaka, ja isto mislim da takve tipove treba upozoriti, kao u futbalu, najpre zuti, a onda crveni karton. Tu sudbinu vec je doziveo tip (zaboravih mu ime) koga sam ja prethodno banovao, ali se opet ukljucio, (pojma nema kako) da bi na kraju opet bio udaljen sa ovog foruma. Smatram da ovde nas petorica imamo pravo da takve persone izbacimo, upravo u cilju izbegavanja nemilih situacija. :!:

HEJ zdravo drushtvo, ne beshe me veq par dana .. Da li je ikome palo na pamet da se zhivot sastoji od jurnjave i ludila?

PG, Lukini demo snimci? Za sada nema ni bend svoj kako treba (osim to shto vezhba samonom).
Josh se uchi. O demoima qemo videti. Nadam se uskoro.
Hoqe ljuti hevi metalac da bude. Trebalo bi da se nadje sa DBFovim sinom pa rusvaj da naprave.

Poroci? Evo ovako .. Od starog drushtva, jedinog choveka kojeg sam video od kako sam izashao iz stare Yuge (a to je bilo mnogo davno) je Ahileas.
Gledam ga, isti kao nekad, ako ne i gori od mene po pitanju brzih motora, zhena, muzike, jela, pila, veselja i povremene hm .. smotane specijalke.
Prepun dechachke energije i ljubavi za zhivotom i ljudima, bez obzira na teshka zhivotna iskustva i raznorazne havarije koje ga spopadoshe u zadnjih 15-20 godina.
Sa njim sam nesvesno poistovetio celu moju generaciju.

NEMOJTE MI SAMO REĆI DA VAM GORE POMENUTI 'POROCI' NISU PO MERI (bar neki) :mrgreen:

Ahileas je zhivi dokaz da zhivot treba uzeti ozbiljno, ali ne i sebe.

Nego, evo jedan video mog benda 'Crcle of Slience' od pre 10ak godina.
Vidim neki Holandski bend je nedavno uzeo isto ime. Neki usrani TRASH.
Ne poistovequjte me sa njima.

(OLD CIRCLE OF SILENCE)

Ne mogu da kazem da u potpunosti podrzavam PG, forum jeste javan, ali da ga neko koristi za svodjenje starih racuna ili zbog nihilisticko-sarkasticno-primitivne filozofije, kako bi se na taj nacin istakao u nekom svom polusvetu profila turbo znalaca i nazovi kriticara i koja nas je pratila od samih nastanaka, ja isto mislim da takve tipove treba upozoriti, kao u futbalu, najpre zuti, a onda crveni karton. :!:

Na ovom forumu sarkazam nikome nije stran. Novi primitivizam ... hm, tu bese i neki Manifesto.
Sve u svemu, aut Sevand aut Nihil!
Moze!?

Na ovom forumu sarkazam nikome nije stran. Novi primitivizam ... hm, tu bese i neki Manifesto.
Sve u svemu, aut Sevand aut Nihil!
Moze!?

Neutro, u jenom je PG sigurno u pravu. Pun si opstih mesta, valjda zeleci da istaknes da posedujes kognitivnu sposobnost. Nadam se da neces da se uvredis, ali tvoja poslednja prepiska sa PG bila je jedna od najmonotonijih do sada i to prvenstveno tvojom zaslugom. Gde se deo onaj Neutro s pocetka koga sam hvalio i da li je sada to isti covek ?

.. Neutro, u jednom je PG sigurno u pravu ..?

Neutro, ti si super inteligentna cura i svima nama veoma draga
i stvarno ne bih zheleo da ti povredim emocije ...

Ili sam ja totalno glup ili su mnogi tvoji prilozi totalno nerazumljivi,
zakukuljeni u neke fraze koje nemaju nikakvog smisla ni sa chim.

Aman ne prichaj u besmislenim enigmama !? nego reci shta imash da kazhesh.
Izreci poentu svojih misli jasno i glasno da te svi razumemo.

Nadam se da se ne ljutish

No evo i kompletne harmonije za Gostivar (projekt poslat Prdojlu).
Jedino sto pojma nemam koja su zadnja dva djezz akorda u refrenu ...

http://fs3prime.jooce.com/download/...ic/a9f4bc8b7d7bae7216a7d8c5a30d7934/Gost..aif

OK preslushasmo. Tema je kao shto ranije rekoh izvrsna.
Ako si josh uvek u fazonu da je razradimo na medjunarodnim vezam onda da se bacimo na posao.
1. Neka ideja o vokalu bi olakshala proces. (Accordo je predlozhio da se oblik vokala naznachi instrumentom).
2. Struktura (rif vokal, rif ref itd.)
3. Daj nam neku ideju o generalnom zvuku: tvrd, mek, Bowiesk (znam da ti je bio Bowie idol) retro, new age ...
4. PG je predlozhio da nam poshaljesh imejlom GarageB build fajlu. Od .aif nema leba za ovaj proces.
5. Your turn ..

PG, Lukini demo snimci? Za sada nema ni bend svoj kako treba (osim to shto vezhba samonom).
Josh se uchi. O demoima qemo videti. Nadam se uskoro.
Hoqe ljuti hevi metalac da bude. Trebalo bi da se nadje sa DBFovim sinom pa rusvaj da naprave.

Moram da se pohvalim da je moj sin sa svojom grupom All The Arms We Need izdao album pod naslovom "Rising Empire" Šaljem i link za jedan od njihovih spotova pa ko voli Metal Core... nek izvoli!http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=129810444

Moram da se pohvalim da je moj sin sa svojom grupom All The Arms We Need izdao album pod naslovom "Rising Empire" Šaljem i link za jedan od njihovih spotova pa ko voli Metal Core... nek izvoli!http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=129810444

Nego shta! Tako se to radi. Bez kompromisa!
Momci imaju toliko energije da bi vlasti trebale da ih prikopchaju na elektrichnu mrezhu, zhivom strujom ceo grad da obskrbe,
i za izvoz da im ostane.
Oseqam sve bi sijalice i transformatori popucali a grad bi od silnog napona sveli na chadj i chemer.
Hiroshima? Crtani film.
Pevach bi mozhda trebao malo da pazi da ne dobije bruh od silnog vrishtanja
(ali nemoj ovo da mu kazhesh aman da se mladac ne uvredi)

Uh, ala ovi prze. Ovo me podseca na Sloveniju kad sam svirao u hardcore bandu pod imenom Chaos D.O.O, mada su ovi mladji i imaju jos vise energije. Ovakvu priliku ne treba propustiti, momci moraju da izadju iz lokalnog domena. Zig, vidi da im nekako pomognes u tom nastojanju, po meni zasluzuju to. Pozdrav i vala bravo.

.. Zig, vidi da im nekako pomognes .. .
Za DBFovog sina bih uchinio kao i za svoga.
Treba videti koliko praktichne pomoqi mogu da pruzhim:
razdaljina, vize, moji pogubljeni kontakti (ne bavim se aktivno muzikom veq skoro 10 godina) itd.
Chuqemo se sa DBFom u svakom sluchaju.

Nego, vidim svi su se neshto umusili - samo mi nemojte reqi da nema o chemu da se pricha.
Ili je ovo samo zatishje pred literarnu buru?

Ja sam tu dragi prijatelju... Nijemi posmatrach svega shto se deshava... Iako sam vascijelog zhivota bio "mixer" ne mixam se mnogo u odnose na forumu... Ne znam ljude... Ti i ja smo se jedini identifikovali i rizikujemo da ga popush***... Mislim o danu kada cemo se videti i srushiti u sebe gomile raznih tekuqina kao shto su kafenceeeeeeeeeee, boza (....sidu lechi....), i razne maliganske preparate, kao i destilate vocha, shljiva, krushaka, chak i krompira.... Da ne duzhim... jedva chekam...
Sevanda molim da obrati pazhnju na zashtitu autorskih malih prava...

Ja sam tu dragi prijatelju... Nijemi posmatrach svega shto se deshava... i destilate vocha, shljiva, krushaka, chak i krompira.... ...

Listu 'poroka' koji nas ochekuju bih mogao da proshirim, al' o-tom-potom kad se budemo videli ((:)))

More Paschad ih nema !?
Ili su zauzeti ili su se naprasno obajatili.
Izgleda da im je neshto pogasilo varnice.
Da li je u pitanju proverbijalni lonac zhuchi?

Ako ne ides u progres, ides u regres, ... Ne se zivi od starijeh prica ...

DzKK, slazhem se 120% - ako su stare priche sve shto imamo, onda da batalimo,
Mada kreativni i inteligentni ljudi uvek nadju neshto novo, zar ne?
Pochne se od starih pricha, a zavrshi se ko zna gde.
Life's a journey and you never know where it's going to end.

Email ne radi? Ajde poslaqu ti neku drugu adresu.

Back