GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Pa, konacno si ukapirao! Da nema sujete ne bi bilo ni umetnosti. Sto veca sujeta, valjda velicanstvenija umetnost. A toliko ste sujetni da ste prosto grandiozni, po umetnosti mislim, umetnici dragi. Bas bi bilo dosadno da niste.
A sto potenciram sujetu?... Hm, pa valjda da bi ti ogluveo od vlastitog prdeza.
Meni se bas svidja ovaj Niko kao Ja. I mislim da je musko.
Haugh, Zabrljivko, care!

Ne znam u kom veku ti zivish, ali niko ovde vech odavno ne smatra sebe umetnikom.
Jedini umetnik u doslovnom smislu rechi je Accordo koji ne svira vishe, ali je od 2000te odlichan slikar i ima za to dokaza.
p.s.
Volim kad koristish moje korisnicko ime kao temelj za svoje duhovitosti. Vrlo originalno.
Da ti nije krivo sto od nashe sujete nekada nisi mogao da dodjesh pod svetla reflektora? Vech sam ranije pomenuo da
su "misteriozni" neshto kivni na paschad. Valjda su im u pubertetu otimali devojke.

Poslednja izmena:
Objasni mi ovu asocijaciju za ogledalo, posto sam priglup i zivim u inostranstvu vech dugo,
pa ne mogu da ulovim tanane niti tvojih metafora.

Aj se kladimo da ogledalo ne kaze ono sto ti pises. Kad se pogledas u isto, mislim. Sto i nije lose, moram da priznam. Ovaj svet se totalno iznaopacio. Treba pustiti bodlje i kandze i sve ostalo, moze i neki neprijatan miris, sto da ne... sve u cilju odbrane vlastitog identiteta i ocuvanja privatnog mikrokosmosa. Pa ko zna lozinku - nek ulazi! Ako sme.

Pozdrav dragim prijateljima... uz podsechanje Dz(K)K-u da ispuni netom preuzete obaveze, chije izvrshavanje prolongira neopravdano dugo... kao da ne zna da nemam bash puno vremena...
Poshto sam nastupio ne skrivajuchi se, a samim tim sam i ranjiv... moram da budem u defanzivi...

Pricha o Robert Johnson-u je po meni najpepsa i najmisticnija prica u istoriji muzike.Rodjen 1911 godine i smata se ocem Rok Muzike.

Sad neshto vrtim po starim stranicama i nadjoh ovo o R.Johnson-u.
On je ubijen (otrovan) u svojoj 27 moj godini od strane ljubomornog muzha neke od njegovih
ljubavnica. Svirao je u bircuzu i izgleda da mu je neko (Sonny Boy Williamson glavom i bradom) nagovestio da ne pije viski
iz otvorene flashe na shta R. nije reagovao.

"I went to the crossroads, fell down on my knees.
I went to the crossroads, fell down on my knees
I asked the Lord above, have mercy, save poor Bob if you please".

Link za semple "Crossroads" (stisnite play dugme na sajtu)
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Crossroads.ogg

Poslednja izmena:
Sad neshto vrtim po starim stranicama i nadjoh ovo o R.Johnson-u.
On je ubijen (otrovan) u svojoj 27 moj godini od strane ljubomornog muzha neke od njegovih ljubavnica.
U seriji Supernatural se ne bi slozili sa tom pretpostavkom:

Greenwood, Mississippi- August 1938
The episode opens in a low lit bar. An African American bluesman is on stage playing his guitar, holding a cigarette in his mouth. He glances casually at a young black woman in the audience. Suddenly he hears growling from outside and stops. However when he stops playing, the growling stops. He continues to play but every few seconds, the growling would start again, and each time he heard it, he would stop playing. He suddenly notices a large shadow figure dash by the window outside. He drops his cigarette to the ground and darts out the door with his guitar still in hand. The bluesman runs down a dark road, dropping his guitar in a panic. He rushes homes bolting the door and pushing a chair under the doorknob. However the chair doesn’t keep hold as the door breaks open, and Sadie (the young black woman) and two other guys rush in to find the bluesman having some kind of seizure. Sadie tries to keep him alive, but the bluesman responds by whispering “black dogs”

Ovako pocinje sezona 3 epizoda 8 Crossroad Blues

U seriji Supernatural se ne bi slozili sa tom pretpostavkom...:

Pa dobro, ako vec samog sebe potpaljujesh da verujes da je djavo stvarno sishao na raskrsce gde je R. Johnson stopirao i trampio gitarsko umijeche za svoju dushu i da je "Hellhound on my trail" ustvari kerber iz pakla, neka ti bude.
Ono sto znam je da nikad nisam prisustvovao nicemu supernaturalnom sem jednom u Grckoj i jednom u Tunisu, ali to su bile halucincije bez prakticnih rezultata - nisam zasvirao bolje, niti postao bolji fudbaler.
R. Johnson je svirao Country i Blue Grass za belu publiku po mestima gde je lutao i
obicno se slizivao sa opstinskim vlastima da bi mu olakshali tezgu pri narednom dolasku.
Dva recording sessiona u ukupno 6 dana snimanja odradio je iskljucivo za pare. Sticajem
okolnosti, 40 godina posle smrti postao postao je priznat kao najvechi Delta blueser.

Registrovan je podatak (uz svedoke) da je umirao 3 dana (otrovan je pesticidom za stajsko djubrivo rastvoreno u maloj dozi u smrdljivom viskiju pa ga nije osetio) i imao grceve i bolove do poslednjeg daha te je moguche
da je (u mashti scenarista) pri tom vikao: "crni psi, crni psi".
Jedino ako je mislio na tipove koji su ga otrovali. (nisam rasita)

Kad sam se u Porechu otrovao sladoledom (blazhim od pesticida) i bio hitno prebachen u bolnicu, tako sam se previjao od grceva da kad se sestra polu-glasno upitala "shta da ti dam?", zaurlao sam
"DAJTE MI OTROV!" -mislechi sasvim iskreno. Nema tu crnih pasa, samo grc i bolovi da pozhelis da si mrtav, samo da se prekinu. Sale je bio prisutan, neka potvrdi.

Jedino ako R.J. nisu kokali morfinom i heroinom da mu ublazhe umiranje.

Poslednja izmena:
Pa dobro, ako vec samog sebe potpaljujesh da verujes da je djavo stvarno sishao na raskrsce gde je R. Johnson stopirao i trampio gitarsko umijeche za svoju dushu i da je "Hellhound on my trail" ustvari kerber iz pakla, neka ti bude..

Milost:worth:
A samo sam mislio da skinete i pogledate tu epizodu, ili samo njen pocetak gde ima odlicna bluzchina u nekom ambaru adaptiranom u crnacki klub.
Stvarno je prikazano i ochijukanje sa lepim picetom, ali ima i ona Paschad iz pakla...

Milost:worth:
A samo sam mislio da skinete i pogledate tu epizodu, ili samo njen pocetak gde ima odlicna bluzchina u nekom ambaru adaptiranom u crnacki klub.
Stvarno je prikazano i ochijukanje sa lepim picetom, ali ima i ona Paschad iz pakla...

Onda ne pocinji paragraf recima "U seriji Supernatural ne bi se slozhili sa tim" i potom ne
citiraj scenario na engleskom. Stvarash dojam da bi da raspravljash o tome kako je
J.R. umro, pri tom uzimajuchi scenario kao istorijski dokument.:rtfm:

Salim se, shvatili smo, oladichu malo.

Poslednja izmena:

Back