Citam vas vec neko vreme pa ne izdrzah da se javim:
Ako ste hteli zatvoren forum zasto se niste prijavili na takav?
Ako je forum javan ne mozete ocekivati da svi koji se jave budu iz kruga vaseg drustva i vama po meri???
Upravo neki od vas svo vreme vode svoje monologe a drugima to brane.
Krunoslave, dobrodosao ti na blog.
Ja sam tvorac inkriminiranog teksta o monolozima i upotreba direktnih i ostrih reci mi je navika kada nemam nerava za diplomatiju.
No, da objasnim:
Kada se ti javis trezvenom primedbom to nikome ne smeta,(cak moram da ti dam za pravo) ali kada se neko ubacuje pod parolom "ma ja vas znam, ali vi mene ne znate, ali hochu da znate da ja vas znam a vi mene neznate a ja znam sta ste vi bili a vi i dalje umishljate....." - dodje mi da popi*zdim.
Kada neko na blogu stalno vrti da smo bili niko i nishta a da ustvari umisljamo da smo rokeri a u stvari smo matore drtine - pa josh i dalje visi na blogu da nam to dokazuje
nekom svojom poezijom - jos me vishe izludjuje jer shvatam da imam posla sa slucajem.
Da ponovim: niko na ovom blogu ne sanja da je roker - sem Zig Zaga, o cijim aktivnostima
ne znam. Svi smo ljudi u srednjim godinama, vrlo svesni toga sta smo i ko smo, imamo svoje privatne zivote.
Razlog ovog okupljanja je chaskanje sa prijateljima uz prisechanja.
Pola od tih prisechanja je dobilo u masti lepshi oblik od onoga sto se zaista nekad desavalo ali to nikome ne smeta, jer se zabavljamo.
Nikome ne smeta, sem nekim "poznavaocima realnosti" koji to mudro pokusavaju da nam dokazuju.
I umesto da traze neki pozitivan razlog za socijalizovanje ukljucuju se u debate potpuno somnabulo, sa idejom da che da nas "dovedu u pamet" i dokazhu nam da "zivimo van realnosti" - verovatno zamishljajuchi da smo
imbecili koji sebe josh vide kao Titove rokere i sedamnaestogodishnjake skojevce.
Ako je glavni razlog takvih za pristup blogu da nam sole pamet da je "uzaludno blebechemo jer imamo po 45 godina a toga nismo svesni pa ce oni da nas osveste",
onda stvarno zamishljam koliko im je prazan zivot i koliko zivotnog iskustva imaju.
Ovo nije politicki blog.
Ko kritikuje neka kritikuje kako god hoche ali ne u "rukavicama" i u maniru palanackih aluzija uvijenih u dvosmislice sa osmehom.
Neutro, ovo se odnosi i na tebe. Pocnes recenicu pozitivno, da bi onda "lukavo" poslao asocijaciju. Stalno potencirash neku sujetu - je li to tema o kojoj volish da chitash?
I da zavrsim:
Zig - Zag, okani se malo teorija sta mene muchi. Mozesh da gradish imidz pozitivca i bez prozivanja mog korisnickog imena.