GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Ovako smo se spremali za pesmu eurovizije 1990

Prilozi

• Mus_Sale_1990.jpg
    Mus_Sale_1990.jpg
    27,5 KB · Pregleda: 29
Poslednja izmena:
Nije mi sad jasno da li postoji ta grupa još ili su ovo samo uspomene?

Cao Ana. Nazalost, clanovi te grupe su sada sredovecni ocevi (i majke). Jos su
zivi (hvala Bogu) ali su rasuti svuda po kugli zemaljskoj. Ovo je blog gde se prisecaju
svojih 20 tih. na mnogim ranijim stranicama ima linkova i starih audio zapisa iz
80tih i 90 tih, gde mozes cuti ondasnje glasove clanova, dok pokusavaju da sviraju
i komponuju. Grupa je imala krug ljudi oko sebe, nekih 20 tak, koji su cinili okosnicu
pristinske rock -scene 80 tih.

Nije mi sad jasno da li postoji ta grupa još ili su ovo samo uspomene?

Dakle? Dejane, Sale, Andrija, Mus ...

Ana, obavestavam te da grupa postoji u secanjima, a posle otvaranja foruma i virtuelno, na netu (ili u cyberspace-u, sto bi rekao Zabrljivko). Takodje, znaj da su clanovi zivi i da niko jos nije ubijen,(poput Lenona).

Dakle, moglo bi se reci da grupa postoji i u realnom svetu, barem delimicno.

Da li svira, komponuje i snima ili ce to raditi u buducnosti. Upucujem te na Zabrljivkov odgovor ZigZagu na jednoj od prethodnih stranica.

Necemo valjda menjati tekstove od cetvrt veka unazad ????
Pojavi se mladjana Ana sa naivnim osmehom i kikom, i odma svi opet AGILNI:worth:

A neki samo cinicni i nimalo duhoviti. Zar te nije blam od stiha
Magarac, ona voli svoga dragana?
Katunarizam je katunarizam, ali sto je mnogo, mnogo je.

Sto me samo podseca na mnoge slicne epizode u vreme Pascadi. Kad god je trebalo nastupiti na nekom znacajnijem mestu, TV-u ili radiju, smisljali su se inhibirajuci komentari u ovom stilu, ne bi li se pokrila sopstvena nekompetentnost i manjak hrabrosti. Kada se trebalo da se na recima junaciti u kafani pred pristevackim muzicarima, zna se ko je bio najglasniji. Uglavnom su komentari bili u stilu prethodnih, o Popeciteljima.

Poslednja izmena:
Zabrljivko, ana84 moze da bude i muskarac, ne budi papak.

Epizoda Asterix i Obelix na Korzici, kada njih dvojica sede sa jednim Korzikancem za hastalom.Ulazi zhena , sva u crnom , sa povijenom kosom a usta jedna ostra crta.
Muz kaze : Deder zheno daj hrane i pica da se drustvo opije, a zena sa nepromenjenim izrazom lica izgovara samo jednu rec : Hocu, i ode u kujnu.

Na to ce muz:Vidjeste li je , jos je lepa , no brate mnogo brbljiva.No, toliko o zhenama...

Necemo valjda menjati tekstove od cetvrt veka unazad ????
Pojavi se mladjana Ana sa naivnim osmehom i kikom, i odma svi opet AGILNI:worth:

Zabrljivi prijatelju, sve je na ovomu svetu zarad zena. Vi ste i muziku pravili iz istoga razloga, a da ne govorimo o tome koji su sve zenski likovi prosli kroz vase stihove... I bas je lepo sto je tako. Svima na rados'!
Vidim da vas je Evrovizija dobro prodrmala - zivi ste znaci, mada malko matori. No, bice bolje kad prodje ta kriza srednjih godina. Kazu da vremenom otupljuju cula, mada nisam bas siguran u vezi sa zeljom. Hajt zdravo!

Zabrljivi prijatelju, sve je na ovomu svetu zarad zena. Vi ste i muziku pravili iz istoga razloga, a da ne govorimo o tome koji su sve zenski likovi prosli kroz vase stihove... I bas je lepo sto je tako. Svima na rados'!
Vidim da vas je Evrovizija dobro prodrmala - zivi ste znaci, mada malko matori. No, bice bolje kad prodje ta kriza srednjih godina. Kazu da vremenom otupljuju cula, mada nisam bas siguran u vezi sa zeljom. Hajt zdravo!

Neutro, vidim javljash se da matoranima spushtash k***. Pa dobro de, omatorechesh i ti
(ako vech nisi mator, pa samo seruckash). Ne shvataj ozbiljno ZİG ZAGOVE opaske na zenske, u ovim godinama (40 plus) , ako nisi neozenjen ili razveden, jedina sansa
za seksualne izlete sa strane je neki slucajni sluzbeni put i zbrzana avantura. Jer kad
dodjes kuci i klinci pocnu da ti jasu po mozgu, nema teeorije da ti duh lebdi u
macho-kazanova vodama. Sa rodjenom zenom pokusavas da ukrades sat-dva
za relaks i intimu.
To se odrazava i na muziku. Ko moze da stvara rok u 40 tim (sem ako nije potpuno profesionalni muzichar)? Ja sam batalio sve sem ponekih kratkih demo pokusaja.
EVO VAM LINK ZA DECIJI REP DEMO, KOJI SAM NAPRAVIO 2003 CHE, KAD SU DECA NA SLIKAMA BILI BEBE.
Deciji RAP stream:
http://www.mydeo.com/videorequest.asp?XID=1479&CID=190792

Download:
http://www.mydeo.com/videosavecopy.asp?ZID=551&CID=190792

Back