GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Nesho, lepo od tebe shto gledash da uvedesh neki red, mada smatram da je tvoja odluka da 'pochistish' 14 poruka malo preterana.
Conte mozhda jeste malo zhivac ali ne vidim da su njegovi skori prilozi bash toliko uvredljivi.

Neznam koliko bi totalna dezinfekcija ovog foruma bila dobra. Malo dzapanja nije na odmet, koliko da razduva pauchinu.

Ajde keveti vrati izbrisane poruke, ako se s'tim slazhe raja sa ovog foruma, a Contea oshtro opomeni i dozvoli mu da nam se ponovo javi u ime slobode misljnja i govora.

pozdrav
ZZ
''Na osnovu žalbe korisnika administraciji'' - ovo je bio ključan deo poruke.

Nesho, lepo od tebe shto gledash da uvedesh neki red, mada smatram da je tvoja odluka da 'pochistish' 14 poruka malo preterana.

Zig Zag, mozda ga je malo preterao ali meni licno ne smeta puno jer je izbrisao sve komentare, pa i nase, koji su vodili jednom glupavom prepucavanju. A posebno me je nerviralo sto je Conte prvi put na ovom forumu zapoceo politicko prepucavanje, sada blago, ali jednog dana ko zna kakvo. Ovaj forum stvarno nije nastao zbog toga. Ipak, malo mi je preostro da se nekom zabrani da ucestvuje u forumu. Postoje i drugi nacini. Svejedno, sad videh i da je Prdim nesto napisao i potpuno bih se slozio s njim.

Poslednja izmena:
Zig Zag, mozda ga je malo preterao ali meni licno ne smeta puno jer je izbrisao sve komentare, pa i nase, koji su vodili jednom glupavom prepucavanju.

Ja se, vala, osecam ko da se dopisujem sam sa sobom. Mislim da je u pitanju generacijski jaz... a administrator je prica za sebe. Samo cekam kad ce da mi kaze: "Are you talking to me?" sa sve denirovskim sjajem u ocima.

Ako me dalje ne bude bilo, znaci da me je progutao administratorski mrak!

A politika? Dole s njom!

Mene bre uopste ne zanima da li si ti musko ili zensko. Mislim, Prdis Glasno.

Pa, obzirom da sam se do sada identifikovao i imenom i prezimenom, nije tesko pogoditi. Nego, rece da se osecas kao da pricas sam(a) sa sobom. Provali makar u naznakama ko si, pa podeli s nama neke informacije koje ne znamo: recimo, da li je Zabrljivko bio omiljen medju zenama iz drugih krugova?

Dziber videh skoro kako nosi cerkicu pored moga prozora,dok odkuvavah cucle. Mahnuh mu ne otvarajuci strahom od onoga cega se srbi najvise plase - promaje. Znajuci njega pitam se kako je i do sada izdrzao na forumu.
Dziberu vrati se, bez tebe ovaj for..... itd,itd.

Aaaaah hahahaha :rotf: .. Zabrljivko, nije te neshto bilo u poslednje vreme, te sve pevushim pesmu:
Zashto te nema, zashto nisi tu? ...

Kako sam glup, naravno da si zauzet otkuvavanjem cucli i srodnim milim ti aktivnostima.
Nego kako izgleda, ju qu verovatno da ti se pridruzhim po tom pitanju za kojih 9 meseci.

Pozdravi Dzibera kad ga vidish, poshto se pevushenje gore pomenute pesmice i na njega odnosi.

Poslednja izmena:
Kako sam glup, naravno da si zauzet otkuvavanjem cucli i srodnim milim ti aktivnostima.
Nego kako izgleda, ju qu izgleda da ti se pridruzhim po tom pitanju za kojih 9 meseci.
Ponosan sam na tebe ZIG, jednom si mi secam se rekao:Znas zabrljivko,samo mi je ona stvar u glavi...
Ako ovako nastavis mozes da pravis Jackson 5 ili The Osmonds(Zigson 5 ili Zigsmonds)!!!

Zig, bio sam ti na sajtu, i moram ti rechi da ti je Vienna period
najzeshchi. Mozda zato sto ostali snimci liche na polufabrikate, a
ovo iz Becha je studijski mix. Jeli to snimano u Falcovom studiju?
Vienna period Rules!!
I glas ti je energichan i ambiciozan, onakav kakav ga pamtim iz kluba u Bozhuru kad si gotovo solo isprashio Rocky Racoon.

Ma jok. Greska! Ja sam musko kome nije bila potrebna muzika da bi odvajao zenske.

Ajde da ti odgovorim pre nego sto odem u krpe.
Postoje dve vrste mladicha: Oni koji znaju da igraju fudbal, i oni koji ne znaju.
Oni koji ne znaju dele se na dve podvrste: meditatore i knjiske moljce i one koji sviraju gitaru. Kazem gitaru jer je to (sem basa i bubnjeva-za
koje treba oprema) jedini instrument koji moze da se nauci na ulici.
Pa

"sta da radi siroti djecarac, sem da svira u Rock'nRoll grupi?"
The Rolling Stones -"Street fighting man"

Naravoucenije: ko nema telesnu gradju i lepotu, nema drugog nacina da dodje do seksa u kampovima.
(to je tako bilo pre pojave internet sex-a , mobilnih telefona i kapitalizma uopste)

p.s.
Bavljenje muzikom je ujedno stvaralo i osechaj "posebnosti", i otvaralo mogucnosti beskrajnim meditacijama
o zenama i smislu zivota, sa osvrtom na muziku...

Poslednja izmena:

Back