Група Д(наша група) - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    109
  • Anketa je zatvorena .
Jedino sto je bedak jeste da je dalje prosla ona Gana koja je dala 2 gola iz penala i to zbog idiotskih igranja rukom..posebno u nasem slucaju. Srbija je porazom od Gane ispala.

Porazom od Gane, za nas je bilo sve gotovo, a i ako nismo uspeli njih da pobedimo, Nemačku jedva pobedili dok su imali igrača manje, Australijance nismo pobedili, i da smo prošli, dokle bi stigli....

Imali smo mutavog sudiju!

''Pokazali smo KARAKTER!''' Jeb'o ih karakter!!! Najbolji smo, nego sudija je mutav!

srbijadotokija.gif

Evo ti ovih debila sa RTS na vestima: Sudija nas je oštetio za čist penal.

Ebote, večito sudije krive. Kako niko od njih ne pomisli:majku, mu, da smo mi dobri, ne bi nam ni sudija mogao ništa

To je istina, ali nekad u egal utakmicama zavisis i od sudija...ono jeste bio penal, ali jeb| ga, to smo morali mnogo ranije da resimo.

Evo ti ovih debila sa RTS na vestima: Sudija nas je oštetio za čist penal.

Ebote, večito sudije krive. Kako niko od njih ne pomisli:majku, mu, da smo mi dobri, ne bi nam ni sudija mogao ništa

Pa *** sudija nam je oduzeo čist penal sad...jeste da smo se mi ispromašivali i nismo igrali najsjajnije,al nisu ni "Australci" bili puno bolji :mrgreen:

• Podržavam
Reactions: Gax
To je istina, ali nekad u egal utakmicama zavisis i od sudija...ono jeste bio penal, ali jeb| ga, to smo morali mnogo ranije da resimo.

Pa *** sudija nam je oduzeo čist penal sad...jeste da smo se mi ispromašivali i nismo igrali najsjajnije,al nisu ni "Australci" bili puno bolji :mrgreen:

Ja već rekoh, ako ste gledali SP od početka, videli ste da se za ovakvo igranje rukom ne sudi penal. Bilo je bar 5-6 istih situacija i nijednom nije dosuđen, zašto bismo mi bili izuzetak.

Nego sad mi pade na pamet: Gana, SAD, Južna Koreja i Urugvaj. Jedna od ovih ekipa će proći u polufinale, ebote kakav bedak.

A na drugoj strani Nemačka-Engleska, pa se pobednik sastaje sa Argentinom najverovatnije. Znači do polufinala neće stići Nemačka, Engleska ili Argentina.

Provali 'ebo te...ajde dok smo mislili da ćemo mi biti među ta prva 4 tima, ali sada kada nismo, i pogledaš ko će biti polufinalista...sranje.

Provali 'ebo te...ajde dok smo mislili da ćemo mi biti među ta prva 4 tima, ali sada kada nismo, i pogledaš ko će biti polufinalista...sranje.

Samo da gledaš i kukaš :sad2:

Kad ovi naši bolidi sad ovo nisu iskoristili, ne verujem da će ikada više ijedna generacija imati ovako dobru šansu.

Jedino da se pojave neki vanzemaljci kao onaj zvezdin tim iz 91.

Nego sad mi pade na pamet: Gana, SAD, Južna Koreja i Urugvaj. Jedna od ovih ekipa će proći u polufinale, ebote kakav bedak.

A na drugoj strani Nemačka-Engleska, pa se pobednik sastaje sa Argentinom najverovatnije. Znači do polufinala neće stići Nemačka, Engleska ili Argentina. To jest, dve od ove tri ekipe.

Уругвај је био двапут првак света кад ти ниси био ни у јајима.
Извини због овог, али ******, истина је , зар не?

Уругвај је био двапут првак света кад ти ниси био ни у јајима.
Извини због овог, али ******, истина је , зар не?

Ne *****j, bre, pametniji si ponekad kad ćutiš. Urugvaj osvojio titulu pre 60 godina i nikad više nije dogurao dalje od osmine finala. Sad imaju najviše šansi za dalje, jer je konkurencija sr.nje, i ja bih lično i voleo da oni prođu, ali kad pogledaš realno, konkurencija u tom delu žreba je nikakva.

Ne *****j, bre, pametniji si ponekad kad ćutiš. Urugvaj osvojio titulu pre 60 godina i nikad više nije dogurao dalje od osmine finala. Sad imaju najviše šansi za dalje, jer je konkurencija sr.nje, i ja bih lično i voleo da oni prođu, ali kad pogledaš realno, konkurencija u tom delu žreba je nikakva.

Najbolji prolaze....svako ko je prošao, može se reći i da je zasluženo prošao....

Back