Група Д(наша група) - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    109
  • Anketa je zatvorena .
Urugvaj ima da iskida sve do polufinala. Nego ljudi, nije bio penal. Vidic i Kuzmanovic su IGRALI rukom, a Kejhila je lopta POGODILA u ruku. Po novim pravilima, to se ne sankcionise. Kao sto neko rece, bilo je jos takvih situacija na prvenstvu.

Sustina je da ovoga puta nije bitno to sto je Antic menjao Krasica, sto je igrao Zigic, sto Mrdja ne igra, kao ni Kacar.... Zasto nismo napali od pocetka kao da nam treba 5:0? Ovako, nismo ni zasluzili da prodjemo.

Takodje se nadam da je ovo kraj za neke igrace poput Stankovica, Zigica, Pantelica, Milijasa, Stojkovica (bio je dobar na prvenstvu, ali ne treba cekati kiks, vec pustiti nekog mladog, recimo Brkica).

I da, za naredne kvalifikacije, Fejsu zvati, da konacno pretrcimo vise od nekog.

Ne *****j, bre, pametniji si ponekad kad ćutiš. Urugvaj osvojio titulu pre 60 godina i nikad više nije dogurao dalje od osmine finala. Sad imaju najviše šansi za dalje, jer je konkurencija sr.nje, i ja bih lično i voleo da oni prođu, ali kad pogledaš realno, konkurencija u tom delu žreba je nikakva.

Управо зато, играли су фудбал добро кад нико није, али слажем се са тобом, нема потребе за свађу.

Управо зато, играли су фудбал добро кад нико није, али слажем се са тобом, нема потребе за свађу.

Pa nema šta da se svađamo, ne možeš da kažeš da je isto za protivnike imati Ganu,i Koreju, SAD i Urugvaj na jednoj i Nemačku, Englesku, Argentinu i Meksiko na drugoj. Ako gledaš objektivno...

Urugvaj ima da iskida sve do polufinala. Nego ljudi, nije bio penal. Vidic i Kuzmanovic su IGRALI rukom, a Kejhila je lopta POGODILA u ruku. Po novim pravilima, to se ne sankcionise. Kao sto neko rece, bilo je jos takvih situacija na prvenstvu.

Sustina je da ovoga puta nije bitno to sto je Antic menjao Krasica, sto je igrao Zigic, sto Mrdja ne igra, kao ni Kacar.... Zasto nismo napali od pocetka kao da nam treba 5:0? Ovako, nismo ni zasluzili da prodjemo.

Takodje se nadam da je ovo kraj za neke igrace poput Stankovica, Zigica, Pantelica, Milijasa, Stojkovica (bio je dobar na prvenstvu, ali ne treba cekati kiks, vec pustiti nekog mladog, recimo Brkica).

I da, za naredne kvalifikacije, Fejsu zvati, da konacno pretrcimo vise od nekog.

Stanković mi nije bio loš, drži se on na sredini, radi svoj posao, neprimetno....Stojkovića, ako ne nađe klub treba polako menjati, jeste da je odbranio penal, al' ispašće iz forme, sad ga nešto puno ni nismo videli, nije imao neke intervencije....Za ove ostale se slažem....

Ljudi, yebiga pukli smo.

Svejedno ja cu veceras da se napijem s rajom. Mislili smo da se napijemo u pobedi, napicemo se u porazu.

Zapamtite da nema kraja istorije. Da ovo nije kraj i da ce biti prilike da pijemo i u pobedi.

Neka ste vi meni svi zivi i zdravi. Fudbal dolazi i prolazi, Srbija ostaje.

Pa nema šta da se svađamo, ne možeš da kažeš da je isto za protivnike imati Ganu,i Koreju, SAD i Urugvaj na jednoj i Nemačku, Englesku, Argentinu i Meksiko na drugoj. Ako gledaš objektivno...

Е зато ми није јасно што су Немаци дали онај гол?
Могли су у последњој секунди гурнути себи аутогол и избећи Енглезе.

Ljudi, yebiga pukli smo.

Svejedno ja cu veceras da se napijem s rajom. Mislili smo da se napijemo u pobedi, napicemo se u porazu.

Zapamtite da nema kraja istorije. Da ovo nije kraj i da ce biti prilike da pijemo i u pobedi.

Neka ste vi meni svi zivi i zdravi. Fudbal dolazi i prolazi, Srbija ostaje.

srbijadotokija.gif

АУСТРАЛИЈА - СРБИЈА 2:1 (0:0)

„Орлови“ завршили такмичење на Мундијалу!

СТАДИОН: Мбомбела у Нелспруиту. ГЛЕДАЛАЦА: око 35.000. СУДИЈА: Хорхе Ларионда (Уругвај). ПОМОЋНИЦИ: Пабло Фандино, Маурисио Еспиноза (Уругвај). ЖУТИ КАРТОНИ: Бичемп, Вилкшир, Емертон (Аустралија), Луковић, Нинковић (Србија). СТРЕЛЦИ: 1:0 - Кејхил у 69, 2:0 - Холман у 73, 2:1 - Пантелић у 84.

АУСТРАЛИЈА: Шварцер, Нил, Кејхил, Чулина, Бичемп, Емертон, Вилкшир, Кенеди, Валери (од 66. Холман), Карни, Брешано (од 66. Чиперфилд).

СРБИЈА: Стојковић, Ивановић, Видић, Луковић, Обрадовић, Кузмановић (од 77. Лазовић), Красић (од 62. Тошић), Станковић, Нинковић, Јовановић, Жигић (од 67. Пантелића).

Најбољи фудбалери Србије нису успели да се пласирају у осмину финала Светског првенства у Јужној Африци. „Орлови" су у трећем колу групе Д поражени од Аустралије - 2:1 (0:0), па су Мондијал завршили са освојена три бода из меча против Немачке.

Када су теренска иницијатива и шансе у питању, Србији је у потпуности припало прво полувреме. У 6. минуту у прилици за гол се нашао Красић, који је иначе у првом нападу нашег тима повучен за дрес у шеснаестерцу ривала од страна Валерија. Исти играч шест минута касније поново се у шеснаестерцу изборио за место и лопту коју му је послао Нинковић, али овога пута није успео да је најбоље захвати. У 16. минуту капитен Станковић добро је пронашао Кузмановића који се није добро снашао пред голом „кенгура". Само два минута касније и Жигић се нашао у својој првој шанси, међутим, његов чувар Нил се испречио. У 23. минуту Кузмановић је одлично проиграо Ивановића који је са само неколико метара шутирао право у голмана Аустралије. У 32. минуту ривал је уписао прву конкретну прилику, Брешано је упослио Кејхила који је главом шутирао преко Стојковићевог гола. На другој страни, у 34. минуту поново је добро прошао Кузмановић, проиграо Жигића који није успео да добро захвати лопту. После пет минута одговорили су „кенгури" и акција Карнија и Кенедија направила је доста проблема нашој одбрани, али је благовремно реаговао Нинковић.

У 53. минуту Станковић је уочио Јовановића на левој страни, он пронашао Жигића којем је мало недостајало да пошаље лопту у циљ. Три минута касније са преко 20 метара шутирао је Чулина, али било је то безопасно по гол „орлова". У 59. поново са велике раздаљине, овога пута из слободног ударца, запретили су Аустралијанци, конкретно Брешано, а на правом месту био је Стојковић. Иста ситуација се догодила у 64. минуту, поново Брешано и опет брани голман нашег тима. На другој страни четири минута касније Јовановић је упослио Кузмановића, који главом шаље лопту преко гола. У наредном нападу, Аустралијанци су дошли у вођство, Вилкшир је центрирао, а Кејхил се снашао најбоље у гужви. „Кенгури" су брзо повећали предност, снажан шут са ивице шеснаестерца упутио је Холман и матирао голмана Стојковића. Успела је Србија у 84. минуту после центаршута Лазовића и ефектног гола Пантелића да умањи предност противника. Исти играч само минут касније опет је затресао мрежу, али из офсајда. Одмах на другој страни узвратили су Аустралијанци, али непрецизан је био Кенеди. У 89. минуту после корнера који је извео Јовановић, руком у нашем шеснаестерцу је играо Кејхил, али то главни судија није санкционисао.

Mi smo sve uprskali sa prvim poluvremenom, kada tada nismo da li gol, ostalo nam je jedino da sačekamo ono pravilo - od mnogo šansi se gubi....

Šta tek da kažu Australijanci, imali su prolaz i mi damo gol koji nikome ništa ne znači i njih izbacimo....

Ne znam odakle ti to, ali Australija ni u ludilu nije imala prolaz, morali su da nas pobede sa 4:0 ili 5:1 da bi prosli dalje...tako da njima realno ova utakmica nije znacila nista od samog pocetka...da su imali dusu, pustili bi nas da damo taj drugi gol...7ebeni aboridzini

Poslednja izmena:
Ne znam odakle ti to, ali Australija ni u ludilu nije imala prolaz, morali su da nas pobede sa 4:0 ili 5:1 da bi prosli dalje...tako da njima realno ova utakmica nije znacila nista od samog pocetka...da su imali dusu, pustili bi nas da damo taj drugi gol...7ebeni aboridzini

E takav smo mi narod. Trebali su da nas puste. E pa mi smo trebali da ih nadujemo a ne oni nas da puste. Ljudi su igrali za svoju zemlju i nisu se predavali do zadnjeg zvizduka sudije iako su imali 2% sanse da prodju. A ovi nasi se usrali ko grlice. E na papiru smo jaci znaci pobedicemo. Srpska posla.

E takav smo mi narod. Trebali su da nas puste. E pa mi smo trebali da ih nadujemo a ne oni nas da puste. Ljudi su igrali za svoju zemlju i nisu se predavali do zadnjeg zvizduka sudije iako su imali 2% sanse da prodju. A ovi nasi se usrali ko grlice. E na papiru smo jaci znaci pobedicemo. Srpska posla.

Ja isto kazem da je trebalo to da resimo mnogo ranije....a ovo za pustanje se manje-vise zezam, mislio sam da smo im simpaticniji od Nemacke ili ovih Ganaca...

Bar je jedan Srbin otisao dalje..

Полако да почнем да псујем:
-***** матер оним смотаним играчима, у којим курцима од лига они играју ***** им њихово пожртвовање и жељу!
-Нацијо моја ***** те у менталитет!
-Она Гана прошла ***** им семе црначко, да Бог да завладала куга доле да поцркају сви, они да прођу са два гола из пенала, нижа сте раса!
-А оном судији говнету неопеваном да бог да умро мајци на рођендан и да му обе ђерке имале сиду-Видовдан не дочекао!
-Антићу роде убаци Мрђу уместо Лазовића туњавог ***** му школу партизанову.
-Аустралијанци говна посебна, ни за ***** им победа није требала ал морају Срби увек да најебу, да се сви спрдају са њима.....

НАЗДРАВЉЕ!

Полако да почнем да псујем:
-***** матер оним смотаним играчима, у којим курцима од лига они играју ***** им њихово пожртвовање и жељу!
-Нацијо моја ***** те у менталитет!
-Она Гана прошла ***** им семе црначко, да Бог да завладала куга доле да поцркају сви, они да прођу са два гола из пенала, нижа сте раса!
-А оном судији говнету неопеваном да бог да умро мајци на рођендан и да му обе ђерке имале сиду-Видовдан не дочекао!
-Антићу роде убаци Мрђу уместо Лазовића туњавог ***** му школу партизанову.
-Аустралијанци говна посебна, ни за ***** им победа није требала ал морају Срби увек да најебу, да се сви спрдају са њима.....

НАЗДРАВЉЕ!

Ne znam da li da se smejem ili plačem. :sad2: Ali istina. I ja bih ovako. Da prostite.

Back