Група Д(наша група) - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    109
  • Anketa je zatvorena .
Znaš kako, buraz, oni su bili takvi igrači da su to sebi mogli da priušte. Pitanje je kakav bi tek Gaza bio igrač da je vodio sportski život.
Uvek se setim Daria Hubnera, koji je bio ebem li ga koliko puta najbolji strelac Kalča, a nikad nije dobio poziv u reprezentaciju zato što je ubijao paklu i desetak piva dnevno. Zamisli kakav bi tek bio da to nije radio.

I sad, ovo je SP, a ti u 11 uveče pališ pljugu za pljugom i udaraš po pivu. Pa još Milijaš koji i ovako nema snage da trči, a tek pa ovako. Ovo samo dokazuje da nema discipline i odricanja bez kojih, opet, nema uspeha na ovako velikim takmičenjima.

Živa istina, ne shvati me pogrešno, ne kažem ja da to nije problem, samo naglašavam da je veći problem što ovi naši mogu voditi ne znam kakav sportski život, oni opet ne bi trčali.

P.S. Zar nisu zapalili Pantelić i Lazović (a ne Pantelić i Milijaš)?

Edit: Vidjeh sad i Milijaša na slici. Znači 3 pušača :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ma kakva sportska sreca, j.ebes sportsku srecu. Ona dolazi samo onima koji su je zasluzili svojom igrom a mi to nismo.

Nama je najveca mana na psiholoskom planu. Na svetsko prvenstvo smo dosli sa motom "Autsajderi smo, pa ne ma veze ako izgubimo od slepaca". Ne smemo da razmisljamo kao gubitnici, kao da nam je najveci uspeh prolazak kroz kvalifikacije. Sa tim razmisljanjem iz SP-a u SP ima da se ponavlja ista situacija i nikad grupe necemo proci pa i da nam igra kompletna postava klasik Brazila.

2w4jhxd.jpg

није рука ?!

A ja se bas ne bi slozio. Imamo dobre igrace sto vidimo iz toga sto igraju u najjacim ligama sveta i ako se ne varam po ceni su deseti od 32 selekcije. Krasic je vrlo dobar igrac, mozda i odlican itd. Jednostavno - nije nam se nesto dalo. Nedostajala nam je sportska sreca.

Svi imaju strasnu cenu, a seru po terenu? :lol:

Nisam imao snage da se sinoc javljam...Posle prespavane noci je malo lakse,ali dugo ce ostati ova zal za ovom utakmicom i ovim svetskim prvenstvom...Jos nam se sve tako lepo namestilo,ameri u osmini i onda Urugvaj ili Koreja u cetvrtfinalu...Ali ne bi mi bili Srbi,kad ne bi sve uprskali...Antic je jedan od najvecih krivaca za ovo,jer je uradio neverovatnu stvar izbacivsi Krasica koji je bio nas najopasniji igrac,ubacio je Pantelica koji bez obzira na gol je obican sarlatan,plus nije dao sansu Kacaru koji ima petlju i mogao bi da povuce ekipu na ovakvim utakmicama.

Trebao je i Kolarova umesto Obradovica...Poklopilo se vise okolnost,uz koje jednostavno nismo mogli da prodjemo u osminu finala...Neverovatna ne preciznost nasih igraca(nemamo dobrog spica koji ce da da gol) tolike propustene sanse,cist penal koji nam nije sviran i na kraju uzasno lose izmene selektora Antica...

Poslednja izmena:
aj i ja nesto da napisem
izgubili smo juce od Kengura, nismo se obrukali ko na proslom SP jer to nije bilo moguce uraditi
prvo poluvreme smo odigrali jako dobro, ali nismo dali gol iz 3-4 sanse, kad je Krasa promasio prazan gol prodrao sam se "mi smo ovo izgubili"
u drugom smo odigrali ko protiv Gane, Austalijanci su nas stisli, mi smo se koprcali dok nije izasao Krasic (nije mi jasno koja je Anarina namera bila), posle toga, izuzev one slucajnosti kad je Pantelic dao gol, nismo nista uradili i zasluzeno smo kaznjeni za promasaje, drugi gol Australije je bio posebno lep i posebna greska Stankovica

sta dalje? Antic je postigao veci uspeh od Petka, koliko toliko sredio reprezentaciju, treba da nadogradi sistem i odvoji zito od kukolja za kvalifikacije za EP, ne treba sad ovo seci pa ponovo od pocetka
ima nekih igraca kojijma se treba zahvaliti (Milijas, Stankovic, Pantelija), ubaciti jos par mladjih (Matic, Aleksic, Ljajic, Rajkovic), ocigledno je da nam fale igraci tipa Ozil da smanjimo bunarenje i neki gol igrac
i DV je trebalo 7-8 godina da iz nicega napravi nesto, Anticu je ovo prvo iskustvo sa reprezentacijom, koliko god on bio iskusan trener
nasi idu kuci, SP se nastavlja, mozemo da se posvetimo lepotama fudbala

Treba biti dostojanstven u porazu. Da, bila je ruka, ali ne možemo kriviti sudiju za prilike koje nismo iskoristili.
Fino kaže Truman, treba imati sportske sreće, a mi je nismo imali. Svako ko kaže da Srbija nije pružila sjajnu partiju i da se momci nisu borili kao lavovi i kada su gubili 2-0 nije gledao istu utakmicu kao i ja. Zbog toga im uprkos porazu treba skinuti kapu i zahvaliti im što su nam i pored svega pružili trenutke velike radost pobedom nad Nemcima.

Ali mi smo takvi, kad se dobija svi smo tu da dižemo u nebesa, a kad gubimo pljujemo, vučemo po prašini i tražimo druge krivce. Zbog toga je bitno potapšati Orlove po ramenu i reći im da nemaju čega da se stide.

Jedino pitanje koje ja imam je zašto Antić izvodi Krasića kada je Krasić bio najzapaženiji u napadu? Logičnije je bilo da je izveo Jovanovića kome očigledno nije bio dan.

Onaj drugi gol, ko Matthaus devedesete...klasična jugoslavenska obrana "stignem ja u blok, pa neće valjda zabit sa 25 metara":hahaha:

Moj komentar: gledao sam vas protiv Gane, drugo poluvrijeme protiv Švaba i prvo jučer

Jučer ste igrali odlično, čvrsta obrana, opasan prijenos lopte do 16, naročito sa brzancima Krasićem i Jovanovićem, pucanje sa snagom je naša stara boljka.

Zapravo bezveze ste ispali, mi smo sa slabijom ekipom 2006 nego što ste vi danas, od bolje Australije, nego što je danas, sa vrhunskim Hiddinkom, izborili čak i bolji rezultat (na papiru, ishod isti - papa)

Sve u svemu, u realnim okvirima gledajući, prikazali ste solidan nogomet i imate dobru bazu za budućnost...kvalifikacije su ionako pred vratima, brzo će se ovo zaboraviti (pa nije da vam je neko zabio u rašlje ni kriv ni dužan u 122. minuti :roll:)...

Onaj drugi gol, ko Matthaus devedesete...klasična jugoslavenska obrana "stignem ja u blok, pa neće valjda zabit sa 25 metara":hahaha:

Moj komentar: gledao sam vas protiv Gane, drugo poluvrijeme protiv Švaba i prvo jučer

Jučer ste igrali odlično, čvrsta obrana, opasan prijenos lopte do 16, naročito sa brzancima Krasićem i Jovanovićem, pucanje sa snagom je naša stara boljka.

Zapravo bezveze ste ispali, mi smo sa slabijom ekipom 2006 nego što ste vi danas, od bolje Australije, nego što je danas, sa vrhunskim Hiddinkom, izborili čak i bolji rezultat (na papiru, ishod isti - papa)

Sve u svemu, u realnim okvirima gledajući, prikazali ste solidan nogomet i imate dobru bazu za budućnost...kvalifikacije su ionako pred vratima, brzo će se ovo zaboraviti (pa nije da vam je neko zabio u rašlje ni kriv ni dužan u 122. minuti :roll:)...

i ovakvi zive u Hrvtaskoj?:eek:....pohvalno:D

neki turčin?

Lazović o cigaretama, pivu, sukobu...

00030164.jpg

Danko Lazović demantuje navode Siniše Mihajlovića, koji je italijanskim medijima rekao da je bilo svađe u svlačionici između igrača pred meč sa Ganom (0:1). Napadač "orlova" takođe dodaje da ima pravo da ****** cigaru i popije pivo, što su snimili ruski novinari, ali ne može da shvati srpske navijače da u toku meča sa Australijom vređaju njega i njegove saigrače.

- Nije istina da je bilo svađe u svlačionici. Miha (Siniša Mihajlović, prim aut.) ima pravo da priča, ali sa ovim momcima sam dve godine i bilo nam je super. Znam da sada želite da na videlo izbije prljav veš, a ja ne mogu da krivim nekoga zbog neke izjave - rekao je Lazović na aerodromu u Nelspruitu.

Napadač Srbije priznaje da ponekad voli da ****** cigaru i popije pivo.

- Glupo je da se u 27. godini pravdam da li pušim ili ne. A pivo imamo pravo da popijemo posle večere. Tako je bilo i tada kada smo se skupili da gledamo prenos utakmice Francuska - Meksiko, i to se dešavalo u našem hotelu. Ali, takve slike dobijaju drugačiju dimenziju kada se plasiraju posle poraza

Lazović je dodao da je verbalni sukob sa jednim srpskim navijačem posle meča prepumpan.

- Još dok sam se zagrevao, taj navijač je vređao moje drugove na terenu. Kada se utakmica završila, krenuo sam ka toj grupi navijača da im otpozdravim, a on je nastavio da vređa. Upozorio sam ga da to ne radi, a onda je poželeo da se bije samnom. Rekao sam mu da siđe dole. Glava mi je bila vrela, želeli smo pobedu. A onda neko vređa igrače.

On je prokomentarisao taktiku, ali se ne slaže sa konstatacijom da su mnogi igrači ostavili utisak da su nezadovoljni formacijom na koju se odlučio selektor Antić.

- Protiv Gane smo igrali ofanzivno, pa smo izgubili. Protiv Nemačke smo igrali isto kao protiv Australije, pa smo pobedili. Džabe sada sve to. Krivo mi je što smo ispali, pogotovo kad vidimo kakav bi nam raspored bio da smo prošli u osminu finala kao drugi u grupi. Šteta. Kad vratim film, nismo imali ni sreće. Sami smo krivi, ispromašivali smo se protiv Australije - rekao je Lazović i dodao da je Srbija dobila fenomenalnog igrača - Miloša Ninkovića.

Svako ko kaže da Srbija nije pružila sjajnu partiju i da se momci nisu borili kao lavovi i kada su gubili 2-0 nije gledao istu utakmicu kao i ja.

Sine, ako ti neko nije rekao do sad, fudbal se igra na golove, ne na propustene sanse.
Sjajnu partiju pruzis kada das golove, i pobedis, ili bar igras nereseno, a ne kada propustis 10 sansi i izgubis mec. To nikako nije "sjajna partija". Gledali smo istu utakmicu, samo ti nemas najbolju predstavu o tome sta znaci "sjajna partija".

Zbog toga im uprkos porazu treba skinuti kapu i zahvaliti im što su nam i pored svega pružili trenutke velike radost pobedom nad Nemcima.

Ovo moze da kaze samo neko ko nema blage veze sa fudbalom. Ovo je Svetsko Prvenstvo - racuna se ko ide dalje. Jedna pobeda sa losom igrom nikako nije dovoljna da bi se bilo "zadovoljno" celokupnim izdanjem na Svetskom Prvenstvu. O cemu vi pricate...
Ako ti niko nije rekao - mi smo zavrsili poslednji u grupi. Time mogu da budu zadovoljne samo jos sitnije duse nego sto su to nasi igraci.
Ja nemam za sta da im zahvalim a kamoli da im skinem kapu. Naprotiv. Poslao bi ih sve kolektivno na jedno visenedeljno lecenje kod najboljih svetskih psihijatara.

Ali mi smo takvi, kad se dobija svi smo tu da dižemo u nebesa, a kad gubimo pljujemo, vučemo po prašini i tražimo druge krivce. Zbog toga je bitno potapšati Orlove po ramenu i reći im da nemaju čega da se stide.

Ni ovo nije tacno. Ni kad su dobili protiv Nemacke, niko normalan ih nije hvalio, zato sto su ponovo odigrali jako losu utakmicu. Dizali su ih u nebesa samo oni koji nemaju veze sa fudbalom i kojima je dovoljan bio rezultat koji vide. Igra je bila ocajna, isto kao sa Ganom, i ponavljam, niko normalan ih nije dizao u nebesa, i to mozes da proveris sirom interneta.

Poslednja izmena:

Back