Група Д(наша група) - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    109
  • Anketa je zatvorena .
sit.gif

Igrao ja juče PES, i prvu utakmicu protiv Gane dobijem 1 - 0, sjajnim golom glavom Pantelinja na još bolju asistenciju Milijašinja.

Drugu utakmicu protiv Švaba je opet Pantelinjo rešio nakon izbacivanja iz igre izvrsnim driblinzima trojice nemačkih fudbalera i odličnim šutem sa nekih dvadesetak metara.

E da mi je to doživeti. :worth:

Igrao ja juče PES, i prvu utakmicu protiv Gane dobijem 1 - 0, sjajnim golom glavom Pantelinja na još bolju asistenciju Milijašinja.

Drugu utakmicu protiv Švaba je opet Pantelinjo rešio nakon izbacivanja iz igre izvrsnim driblinzima trojice nemačkih fudbalera i odličnim šutem sa nekih dvadesetak metara.

E da mi je to doživeti. :worth:

***, sad si ga izmorio :lol: bice iscrpljen protiv Gane zbog tebe i tvog PES-a

Evo ljudi ja jedva cekam sutrasnju utakmicu(kao i svi)ali ja se samo plasim jednog scenarija koji nazalost mislim da ce se obistiniti.Mnogi komentarisu da se najvise plase Gane,ali ja mislim da cemo sa Australijom imati najvise problema.Moja procena da pobedjujemo Ganu,gubimo od Nemaca a onda dolazi utakmica iz koje ce kao pobednici izaci reprezentacija koja bude psihicki jaca,nasa reprezentacija nikad nije postizala dobar uspeh kad je to bilo neophodno i zato se plasim te utakmice.Ako Antic uspe da ih"nauci"tok nekoj sigurnosti u sebe i "opustenosti"mislim da bi mogli lepo da odigraju SP..

Back