Група Д(наша група) - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    109
  • Anketa je zatvorena .
Jeste da me se ne tice nesto posebno, ali bezveze napadate Pantelica. ;)
Pa nije ni mogao igrati bolje kad ga niko nije imao uposliti. ;)
Citav tim je igrao lose, tako da se odrazilo i na njega. Zigic je dosta bio gori od Pantelica, ono je jednostavno morao zabiti, al et...
Treba ubaciti umjesto Zigica onog Lazovica.

Istina da ga niko nije uposljavao.
Ali je uprskavao i one polu-sanse koje su se stvarale.
Zigic je i po mom misljenju najskripaviji sraf koji treba promeniti.

Srbija 0-1 Gana
Srbija 1-1 Australija
Srbija 0-2 Nemacka

Ne fantazirajte puno, necemo proci grupu...

Гана-Србија 4:3, Србија-Немачка 5:1, Србија-Аустралија 1:1! ;) :D

Дотични је погодио тачан резултат, а ја сам само погодио победника меча. Око меча са Аустралијом се слажемо, надам се само да ћу ја бити у праву за меч са Немцима.

Ajde sada svi pljujte sve zive igrace i zaboravite da je ogroman uspeh uopste kvalifikovati se na SP i koliko vecih drzava to nije uspelo...Pa da,zaboravljam,mi smo Srbi, nebeski narod u pobedi, najgora govna u porazu...

Ajde zaobiđi sa tim otrcanim frazama. Kvalifikuju se mnogo manje i gledajući igrački kadar lošije reprezentacije. Vi dežurni dušebriznici ste zaista smešni sa tim vašim glupostima..

Ono što je jako loše je zalaganje na terenu. Previše je prostora ostavljeno protivničkim igračima sa loptom, jako slabo su pokretni, daje se puno praznog prostora igračima koji su brži od njih.
Ono bunarenje sa dugim loptama je neverovatno. To jednostavno ne daje rezultate i ne razumem zašto forsiramo takvu igru.
Još jednom se pokazalo koliko nam je očajan napad, prosto je neverovatno koliko su bezopasni i Žigić i Pantelić. Konkretno, ne može Žigić igrati na nekoliko metara od šesnaesterca jer nema niti dribling niti brzinu pa da može na taj način da probija.
Pantelić je posebna prilča - izgubljen na terenu, mislim da zaista ne zaslužuje mesto u prvih 11 jer ne postoje reči kojima bi se moglo opisati njegova današnja uloga na terenu.
Krasić i Jovanović jako loši. Pogotovo Krasić koji nije imao nijedan prodor po svojoj strani, niti kroz sredinu. Uglavnom se njegova igra svodila na to da primi loptu na sredini terena, i odigra povratni pas centralnim bekovima ili bekovima a potom se izgubi na krilu, zatvoren i bez mogućnosti da primi loptu.
Odbrana solidna, Luković najbolji na terenu do onog, rekao bih, prestrogog isključenja.
Ali opet, ni Vidić ni Ivanović se ne izdvajaju toliko kvalitetom koliko se to očekuje. Ipak su oni svetska klasa, rekao bi čovek da bi se od takvih igrača više očekivalo, i u fazi odbrane ali i iz prekida.
Stanković odigrao klasičnu utakmicu za reprezentaciju - nevidljiv, i jako malo upotrebljivih lopti. Od igrača njegovog kalibra očekivalo bi se da deli šakom i kapom lopte na sve strane.
Milijaš - najveća enigma srpske reprezentacije. Prosto se zapitam da li Antić namerno izigrava tvrdoglavog magarca i drži ga u startnih XI kako bi kontrirao svima nama?

I malo teorije...

Ovaj tim bih ja izveo protiv Nemaca:

----------------Stojković-----------------
Ivanović--Vidić---Subotić--Kolarov
-----Stanković---Kačar----------------
Krasić--------Tošić-------------Jovanović
------------------Žigić-------------------------

Zašto Tošić? Zato što i u Kelnu ili seče sa desnog krila ili igra sa sredine. Dobili bi kreativnosti na sredini i sigurne lopte na krila.
Zašto Kačar? Zato što je bolji od Milijaša u svakom pogledu i igra u Nemačkoj.

3401-Novak-Djurovic.jpg

Ovo je kapiten "repke" za koju navijam!:heart::ok::heart:

Zašto Tošić? Zato što i u Kelnu ili seče sa desnog krila ili igra sa sredine. Dobili bi kreativnosti na sredini i sigurne lopte na krila.
Zašto Kačar? Zato što je bolji od Milijaša u svakom pogledu i igra u Nemačkoj.

Za Krasica bih se slozio pre meca, ali posle lose partije - ne,
Tosic apsolutno zasluzuje mesto u timu.
Zigic - diskutabilan.

Može taj tim, jedino ako nam ne prođu centaršutevi, umesto Žigića Mrđa....

Back