Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran) - Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

Ko prolazi dalje!

• Portugal

• Španija

• Maroko

• Iran

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
358EA67800000578-3654818-image-a-51_1466615975947.jpg

Jes da ga organski ne podnosim. Ali, alal mu ****. Svaka cast.
E ovo je fudbal dostojan Svetskog prvenstva.

Slazem se, mada meni ima itekako drazi i kad igraju slabiji kao danas Iran i Maroko. Sve je to SP

- - - - - - - - - -

Drago mi je zbog onog ciganisanja španskog otkako su poveli. ****** Isko nije napred gledao uopšte samo nazad vraća loptu desetak minuta...

Istina ali Isko je odigrao jednu veliku utakmicu danas

Kakva razlika od svega dosad vidjenog. Solidna utakmica. Mislim da Portugal vodi nezasluzeno. Nego, ko je ono hteo da kupi De Heu? :D Nije mi jasno kako Nacho da igra beka pre Azpilicuete i Carvajala? Drugo poluvreme, ludnica. ;)

Ako od nekoga ovo nisam očekivao, onda je to od Naća.

Ne znam zasto se cudite za Naca on je samo jedan od mnogih Realovih rezervi koji bi u bilo kom ali bukvalno bilo kom drugom klubu na planeti bio ne prvotimac nego nosioc igre . Pisao sam o tome da kada bi Asensio i Lukas Vaskez zamenili mesta sa npr. Sterlingom i Saneom u Sitiju da bi imali jacu statistiku tj. vise golova i asistencija . Meni osim Karvahala ne pada na pamet nijedan desni bek na svetu da je bolji od Naca . i da obojica su Spanci i obojica igraju u Realu :) btw Karvahal je povredjen kolko mi se cini

Portugalija = Ronaldo + 10 rabadžija. On je i napadač i prednji vezni i krilo, iznuđuje i realizuje penale i slobodnjake. Svaka čast. Ajd, da kažem da još Mutinjo nešto zna i Kvarežma, mada ovaj drugi debeljko ima snage za 15 minuta.
Prvi gol Španije je postignut nakon što je jedan Brazilac džiberski udario drugog Brazilca. Što bi rekao Aca Informacija, ovo je prvi put da padne gol na SP, a da jedan Brazilac udari drugog Brazilca, a da nijedan Brazilac ne igra za Brazil. ;)

Jes da ga organski ne podnosim. Ali, alal mu k****. Svaka cast.
E ovo je fudbal dostojan Svetskog prvenstva.
Na stranu ti golovi što je dao, nijedan nije iz neke izgrađene akcije, dva prekida i greška golmana, ali CR je odigrao odličnu utakmicu s obzirom kakve saigrače ima ... Sve suprotno od onoga što radi u Realu, mnogo više je učestvovao u igri i posle dugo vremena ga gledam da nesebično igra :worth::worth::worth: ... Podsetio me je na vreme iz Mančestera kad je bio glavni pokretač ekipe a ne neko ko čeka da mu saigrači stvore šansu ...

Napisao sam vec na drugoj temi al ajd i ovde . vecerasnja utakmica je cak i nadmasila moja ocekivanja . pravi jedan praznik fudbala , sve je prstalo . verovatno jedna od najboljih utakmica koje sam pogledao u zivotu u top 10 svakako . Spanci su fantazija njima i ne treba trener ljudi igraju fudbal bre ! Dok sa druge strane CR 7 po ko zna koji put zapusio usta hejterima i dokazao sa het trikom na jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika da je jedan od najvecih svih vremena !!! Spanci jesu igrali atomski , totalni fudbal ali CR 7 im je sam izasao na crtu i uzeo bod :worth:

Napisao sam vec na drugoj temi al ajd i ovde . vecerasnja utakmica je cak i nadmasila moja ocekivanja . pravi jedan praznik fudbala , sve je prstalo . verovatno jedna od najboljih utakmica koje sam pogledao u zivotu u top 10 svakako . Spanci su fantazija njima i ne treba trener ljudi igraju fudbal bre !
Utakmica jeste bila napeta ali samo rezultatski, jer Portugalci nistu odigrali ništa, a ni Španci osim golova nisu imali neke velike šanse ... Nije tu bilo nekih spektakularnih odbrana golmana, većinom se mrsilo po sredini terena ... Npr. utakmica Belgija - Amerika sa prošlog prvenstva je završena 0-0 u regularnom delu a bila je 5x bolja od ove ...

Dok sa druge strane CR 7 po ko zna koji put zapusio usta hejterima i dokazao sa het trikom na jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika da je jedan od najvecih svih vremena !!! Spanci jesu igrali atomski , totalni fudbal ali CR 7 im je sam izasao na crtu i uzeo bod :worth:
Njega ljudi hejtaju zbog ponašanja na terenu, kao igrač on je i pre Reala pokazao da će biti jedan od najboljih i ne treba njega gledati kroz prizmu golova kao što ga gledaju njegovi fanovi, jer u poslednjih 6-7 sezona je on samo po tome bilzu Mesiju, i velika je šteta što je postao isključivo gol-igrač u Realu kad se u Mančesteru videlo da on sam može da nosi ekipu, razigrava, kontroliše ritam utakmice, dribla i stvara šanse kao Mesi u Barsi i Argentini ... Danas je nekako podsetio na te dane ...

Poprilicno ga je usralo, pogotovo onaj drugi gol ali posteno je reci da je ovaj put sam iznudio i penal i slobodnjak i postigao golove nakon toga. Sve u svemu dosta srecnih okolnosti za portugalce, spanci nisu osetili promenu na klupi, jaki su ko zemlja, daleko ce da doguraju.
Sad ce da krene borba za gol razliku izmedju portugalaca i spanca...skoro da mi zao marokance i irance

Poslednja izmena:
portugal previse srece, ronalda je bas islo iz nicega... dobro simuliran penal, bilo je kontakta za sta je kriv igrac spanije jer je pao na ono sta je zeleo ronaldo...drugi gol debilnost de hea, a treci majstorstvo...

previse reklo bi se srecno...

spanci , dobri, sa tih nekoliko kikseva... bice oni opasni...

a portugal protiv pravih ekipa ice na kontre i zgusnutu odbranu uz autobus pa ako ih ukaki ko na evropskom.... to nece proci, sledeci put nece biti ovoliko srece i ozbiljna ekipa poput brazila francuske nemacke ce ih pokidati na delove...

Pa ne moze ceo zivot nekog da sere , moze da te ukenja jednom ili dvaput ali da nekog sere 10 ili 15 godina kolko vec to vec malo teze . CR 7 je najveci egzekutor u istoriji fudbala ali to nije slucajno njega Bog nagradjuje zbog ogromnog rada i truda koji ulaze i vraca mu se . Mesi jeste talentovaniji od njega ali CR je vise postigao u karijeri . Osvojio je 5 LS ( a Mesi 4 ) i sa jebenim Portugalom uzeo titulu prvaka Evrope dok Mesi sa Argentinom nije uzeo nista cak ni tu Copa Americu koja se igra na 2 godine . Neko ce reci nije igro finale sa Franuzima pa da ali da nije bilo njegovih golova Portugal ni grupu ne bi prosao . On je prosle godine samo u nokaut fazi Lige Sampiona dao 10 golova znaci kad je najvaznije on je najbolji . da ne pricam u samom finalu sta je napravio . jednostavno igrac za velike utakmice

Ne igra se Copa America na 2 godine , vec se kao EP igra na 4 , samo 2015. i 2016. su odigrane 2 zaredom jer je 2016te bio veliki jubilej , 100godisnjica od prvog prvenstva Copa America pa je onda vanredno odigran jedan turnir na kom su ucestvovale i ekipe iz CONCACAF zone.

Sto se tice danasnjih utekmica :

Iran : Maroko , ja mislim da ni sami Iranci ne znaju kako su pobedili , ali dobro svaka im cast , ince prva pobeda za Iran na Svetskim prvenstvima jos of 1998. kada su na SP u Francuskoj bili sa nama u grupi sa jos Nemackom i SAD i kada su pobedili SAD u grupi zbog cega su kuci docekani kao heroji .

Spanija ; Portugal opravdali epitet derbija , utakmica prvenstva zasad , Spanija bas ima mocan vezni red sa Inijestom, Davidom Silvom, Iskom, Kokeom , mada ono sto je cudno ovako Spanci na ovo SP dosli sa samo 2 napadaca sa Diegom Kostom i Iagom Aspasom iz Selte, a gomilu vrhunskih napadaca su ostavili kod kuce kao sto su Alvaro Morata , Vitolo, iHoze Kaljehon, Pedro, skusni Aduric iz Bilbaa , kao i njegov mladji saigrac Injake Viliams, pa i David Vilja koji zaista briljira u MLS ligi gde je na 100tinak utakmica dao preko 70 golova, iako mozda vise nije tako mlad nema sumnje da jos moze da da dobar doprinos i da je jos uvek igrac koji pravi razliku , mada generalno prosto neverovatno koliko su odlicnih napadaca Spanci izostavili sa spiska.

Pa i Portugalci su izostavili neke bas vrhunske igrace kao sto su : Eder, Nani , Fabio Koentrao, Eliseu , Andre Gomes iz Barselone kao i Nelson Semedo, Luis Neto , nema ni senzacije i strelca gola u finalu proslog Eura Renata Sanceza (mada generalno od tog Eura nista nije odigrao , u Bajernu nista , onda otisao na pozajmicu u Svonsi i tamo je jako malo igrao) , ali sve u svemu i Portugalcima pozamasan broj igraca fali.

Pa ne moze ceo zivot nekog da sere , moze da te ukenja jednom ili dvaput ali da nekog sere 10 ili 15 godina kolko vec to vec malo teze . CR 7 je najveci egzekutor u istoriji fudbala ali to nije slucajno njega Bog nagradjuje zbog ogromnog rada i truda koji ulaze i vraca mu se . Mesi jeste talentovaniji od njega ali CR je vise postigao u karijeri . Osvojio je 5 LS ( a Mesi 4 ) i sa jebenim Portugalom uzeo titulu prvaka Evrope dok Mesi sa Argentinom nije uzeo nista cak ni tu Copa Americu koja se igra na 2 godine . Neko ce reci nije igro finale sa Franuzima pa da ali da nije bilo njegovih golova Portugal ni grupu ne bi prosao . On je prosle godine samo u nokaut fazi Lige Sampiona dao 10 golova znaci kad je najvaznije on je najbolji . da ne pricam u samom finalu sta je napravio . jednostavno igrac za velike utakmice

jeste najbolji, kad treba on je prvi. kako sa realom tako sa portugalom u francuskoj. uzima sve zivo tu price nema, zato ga zovem kraljem. mesi jeste genije, ali ronaldo kada treba najbolji je.

jucerasnje sanse i prilike portugala su sreca koja ih je posluzila, jer ruku na srce ronaldo je osim majstorskog udarca na kraju imao i srece. penal, kontakt postojao ali je ocito da je isao na penal i da je spanac trebao da ga pusti, sam bi pao a sansa nije bila ni blizu stopostotne da bi iz nje nesto proizislo... pao bi sam i sudija ne bi svirao...

kod drugog gola, debilizam de hee , desava se...

a treci slobodnjak, prekid...ocu da kazem bez neke igre i izradjenih akcija...

spanci su igrali odlicno i tek ce pokazati kako vreme odmice...

Back