Loonac
Aktivan član
- Poruka
- 1.992
Ma tooo....ne volim Kristinu ali navijam za Portugaliju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes da ga organski ne podnosim. Ali, alal mu ****. Svaka cast.
E ovo je fudbal dostojan Svetskog prvenstva.
Drago mi je zbog onog ciganisanja španskog otkako su poveli. ****** Isko nije napred gledao uopšte samo nazad vraća loptu desetak minuta...
Za jedan gol sam pao.![]()
Сутра у 20.00- цигањски дуел
Мени то нерешено- Велики X
после се договоре ко ће буде 1 или 2 у групи
Kakva razlika od svega dosad vidjenog. Solidna utakmica. Mislim da Portugal vodi nezasluzeno. Nego, ko je ono hteo da kupi De Heu?Nije mi jasno kako Nacho da igra beka pre Azpilicuete i Carvajala? Drugo poluvreme, ludnica.
![]()
Ako od nekoga ovo nisam očekivao, onda je to od Naća.
Na stranu ti golovi što je dao, nijedan nije iz neke izgrađene akcije, dva prekida i greška golmana, ali CR je odigrao odličnu utakmicu s obzirom kakve saigrače ima ... Sve suprotno od onoga što radi u Realu, mnogo više je učestvovao u igri i posle dugo vremena ga gledam da nesebično igraJes da ga organski ne podnosim. Ali, alal mu k****. Svaka cast.
E ovo je fudbal dostojan Svetskog prvenstva.
Utakmica jeste bila napeta ali samo rezultatski, jer Portugalci nistu odigrali ništa, a ni Španci osim golova nisu imali neke velike šanse ... Nije tu bilo nekih spektakularnih odbrana golmana, većinom se mrsilo po sredini terena ... Npr. utakmica Belgija - Amerika sa prošlog prvenstva je završena 0-0 u regularnom delu a bila je 5x bolja od ove ...Napisao sam vec na drugoj temi al ajd i ovde . vecerasnja utakmica je cak i nadmasila moja ocekivanja . pravi jedan praznik fudbala , sve je prstalo . verovatno jedna od najboljih utakmica koje sam pogledao u zivotu u top 10 svakako . Spanci su fantazija njima i ne treba trener ljudi igraju fudbal bre !
Njega ljudi hejtaju zbog ponašanja na terenu, kao igrač on je i pre Reala pokazao da će biti jedan od najboljih i ne treba njega gledati kroz prizmu golova kao što ga gledaju njegovi fanovi, jer u poslednjih 6-7 sezona je on samo po tome bilzu Mesiju, i velika je šteta što je postao isključivo gol-igrač u Realu kad se u Mančesteru videlo da on sam može da nosi ekipu, razigrava, kontroliše ritam utakmice, dribla i stvara šanse kao Mesi u Barsi i Argentini ... Danas je nekako podsetio na te dane ...Dok sa druge strane CR 7 po ko zna koji put zapusio usta hejterima i dokazao sa het trikom na jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika da je jedan od najvecih svih vremena !!! Spanci jesu igrali atomski , totalni fudbal ali CR 7 im je sam izasao na crtu i uzeo bod![]()
Pusti tiket, sta kaze zena. Danas tri, sutra cetiri meca, ko prezivi pricace.![]()
Pusti tiket, sta kaze zena. Danas tri, sutra cetiri meca, ko prezivi pricace.![]()
Pa ne moze ceo zivot nekog da sere , moze da te ukenja jednom ili dvaput ali da nekog sere 10 ili 15 godina kolko vec to vec malo teze . CR 7 je najveci egzekutor u istoriji fudbala ali to nije slucajno njega Bog nagradjuje zbog ogromnog rada i truda koji ulaze i vraca mu se . Mesi jeste talentovaniji od njega ali CR je vise postigao u karijeri . Osvojio je 5 LS ( a Mesi 4 ) i sa jebenim Portugalom uzeo titulu prvaka Evrope dok Mesi sa Argentinom nije uzeo nista cak ni tu Copa Americu koja se igra na 2 godine . Neko ce reci nije igro finale sa Franuzima pa da ali da nije bilo njegovih golova Portugal ni grupu ne bi prosao . On je prosle godine samo u nokaut fazi Lige Sampiona dao 10 golova znaci kad je najvaznije on je najbolji . da ne pricam u samom finalu sta je napravio . jednostavno igrac za velike utakmice