- Poruka
- 46.700
ciganija 
kako se iskusno bacio...ali bio je kontakt
Ajmo Španci odgovor sad

Ajmo Španci odgovor sad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toooo neka puše Ameri
Neka crkne Tramp
Živela Perzijaaaa
Ко је трамп и ко су амери?
Јел они учествују на овом светском првенству?
Meni je ovaj penal bzvz. Bas u njegovom gej stilu. Covek je trazio kontakt i tetralno se bacio. Nema intenziteta u prekrsaju uopste. Jeste kontakt ali je evidentno da je isao na to.
Oni sa PDF Politika
![]()
Napisah ja mnogo puta, jedan je Iker Kasiljas. Tako olako su ga oterali iz španskog reprezentativnog i klupskog fudbala. Praviće oni njega od blata.
Jeste i on imao kikseva ali je realno jedan od najboljih golmana svih vremena. To kako su se prema njemu ponjeli u Realu je posebna priča. I ne služi im na čast.
да..они су на политици,видим ја нешто ми то познато..
Е,треба да овериш извесног Декија у силиконској долини..кажу да је тамо тамо добра клопа.
ја њима кажем-ништа вам то не вреди без Кроасонове овере..ако ми он потврди,онда смо у причи
си био у "Брду Пива" испод пожешке доле?
Савршено мешано..
ciganija
Ajmo Španci odgovor sad![]()
Meni je ovaj penal bzvz. Bas u njegovom gej stilu. Covek je trazio kontakt i tetralno se bacio. Nema intenziteta u prekrsaju uopste. Jeste kontakt ali je evidentno da je isao na to.
Ne jedan od, najbolji. Vrlo malo kikseva, tek tamo posle 2012. je to počelo. Sada da brani bio bi bolji od ovoga na golu. U godinama u kojima je De Gea sada je bio neprokosnoven, bio kapiten Španije koja je podigla pehar SP-a. Da li bi De Gea mogao biti kapiten takve reprezentacije? Ne bih rekao.