Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran) - Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

Ko prolazi dalje!

• Portugal

• Španija

• Maroko

• Iran

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Oni sa PDF Politika

:mrgreen:

да..они су на политици,видим ја нешто ми то познато..:mrgreen:

Е,треба да овериш извесног Декија у силиконској долини..кажу да је тамо тамо добра клопа.
ја њима кажем-ништа вам то не вреди без Кроасонове овере..ако ми он потврди,онда смо у причи :mrgreen:

си био у "Брду Пива" испод пожешке доле?
Савршено мешано..

skysports-cristiano-ronaldo-portugal_3917644.jpg

Napisah ja mnogo puta, jedan je Iker Kasiljas. Tako olako su ga oterali iz španskog reprezentativnog i klupskog fudbala. Praviće oni njega od blata.

Jeste i on imao kikseva ali je realno jedan od najboljih golmana svih vremena. To kako su se prema njemu ponjeli u Realu je posebna priča. I ne služi im na čast.

Jeste i on imao kikseva ali je realno jedan od najboljih golmana svih vremena. To kako su se prema njemu ponjeli u Realu je posebna priča. I ne služi im na čast.

Ne jedan od, najbolji. Vrlo malo kikseva, tek tamo posle 2012. je to počelo. Sada da brani bio bi bolji od ovoga na golu. U godinama u kojima je De Gea sada je bio neprokosnoven, bio kapiten Španije koja je podigla pehar SP-a. Da li bi De Gea mogao biti kapiten takve reprezentacije? Ne bih rekao.

да..они су на политици,видим ја нешто ми то познато..:mrgreen:

Е,треба да овериш извесног Декија у силиконској долини..кажу да је тамо тамо добра клопа.
ја њима кажем-ништа вам то не вреди без Кроасонове овере..ако ми он потврди,онда смо у причи :mrgreen:

си био у "Брду Пива" испод пожешке доле?
Савршено мешано..

Znam za Dekija, bio
Brdo Piva mi daleko

Opa 2:3 koji bilijar goooool

ciganija :rotf:
kako se iskusno bacio...ali bio je kontakt

Ajmo Španci odgovor sad :mrgreen:

Ovo je samo dokaz kako ce se i sa varom manipulisati kad dodje u ove nase krajeve. Po meni ono penala nije videlo.

- - - - - - - - - -

Meni je ovaj penal bzvz. Bas u njegovom gej stilu. Covek je trazio kontakt i tetralno se bacio. Nema intenziteta u prekrsaju uopste. Jeste kontakt ali je evidentno da je isao na to.

Upravo tako

- - - - - - - - - -

Ne jedan od, najbolji. Vrlo malo kikseva, tek tamo posle 2012. je to počelo. Sada da brani bio bi bolji od ovoga na golu. U godinama u kojima je De Gea sada je bio neprokosnoven, bio kapiten Španije koja je podigla pehar SP-a. Da li bi De Gea mogao biti kapiten takve reprezentacije? Ne bih rekao.

Ma De Gea Ikeru moze samo kopacke cistiti.

Back