- Poruka
- 33.339
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapetan misli da su sve kao njegoveVideo si ih?![]()
,,, male,,,velika,,,ovakve ,,,onakve,,,Ti si napisao da su grudi ukras žene
A ako su male ili ih nema
Nego šta je nego sramota
Kako bi ti to nazvao
,,,sramota je ovo shto si napisao,,,Ti si napisao da su grudi ukras žene
A ako su male ili ih nema
Nego šta je nego sramota
Kako bi ti to nazvao
Trojcice su najboljeZaključak?Samo prirodno velike? Mi sa trojčicama, ništa?
![]()
Ja sam mastovit , ne trebaju mi slikePa šta sad, treba da slikam i da izbacim ovde il da se smejem, biram ovo drugo![]()
Грууди су лепота!Svakodnevno muškarci ismevaju žene, zbog ženskih atributa, ali evo upravo gledam TV i jedna mlađa žena reče: "Nisam očekivala da će me odvesti u teretanu, grudi su mi poskakivale, bilo me je sramota".
Je l' treba da nas bude sramota naših grudi, "poskakivale" one ili ne?
Nadimak u osnovnoj školi jednoj devojčici koja je "obdarena" : "muzara".,,, male,,,velika,,,ovakve ,,,onakve,,,
,,,_bilo kakve,,,_ du ipak markantan ukras zhenskog tela,,,
,,,probaj da osporish ovo,,,
Ima to i prednosti, curica koja je dobila prva sise u osnovnoj a bila veliki lopov nas je okretala oko prsta, po cijeli dan sam samo u njenje sise gledao, veze nemam na kojem sam casu ,ima sise cudo veliko, sve smo radili sta kaze ,bar ja jesam, potrcko sta zeli ja donesem.Nadimak u osnovnoj školi jednoj devojčici koja je "obdarena" : "muzara".
Probaj ti da osporiš ovo.
Uz velike sise ide i ruganje.doduše i uz manje, ali nekako ...
To je uvek bilo da se razlicito tumaci velicina zenskih grudi.Nadimak u osnovnoj školi jednoj devojčici koja je "obdarena" : "muzara".
dobro je kad ima šta da poskakujeSvakodnevno muškarci ismevaju žene, zbog ženskih atributa, ali evo upravo gledam TV i jedna mlađa žena reče: "Nisam očekivala da će me odvesti u teretanu, grudi su mi poskakivale, bilo me je sramota".
E, ovaj odgovor mi se sviđa hahadobro je kad ima šta da poskakuje
,,,sve je do mentalnog sklopa,,,ako je taj naziv ok,,,ondak sramota je na onih koji su tu curicu tako nazivali,,,Nadimak u osnovnoj školi jednoj devojčici koja je "obdarena" : "muzara".
Uh pali me ovaj uvod,piši još,možeš neku erotsku prozuSvakodnevno muškarci ismevaju žene, zbog ženskih atributa, ali evo upravo gledam TV i jedna mlađa žena reče: "Nisam očekivala da će me odvesti u teretanu, grudi su mi poskakivale, bilo me je sramota".
Uvek razumeš moja pitanja i nedoumice.Naravno da su sramota. Treba da nosiš džak da se ne bi videle. Ako se utegneš onda si kurwa, ako nosiš džak onda nisi zgodna i debela si. Bukv u današnje vreme samo žene sa manjim sisama deluju kulturno, kad obuku košulje itd deluju kulzuriška, a sve žene sa većim sisama deluju ko radodajke ili seljanke. Priznajte![]()
pa dobro, velike treba spakovati vrv, ne znamNaravno da su sramota. Treba da nosiš džak da se ne bi videle. Ako se utegneš onda si kurwa, ako nosiš džak onda nisi zgodna i debela si. Bukv u današnje vreme samo žene sa manjim sisama deluju kulturno, kad obuku košulje itd deluju kulzuriška, a sve žene sa većim sisama deluju ko radodajke ili seljanke. Priznajte![]()
Vremena se menjaju .Nadimak u osnovnoj školi jednoj devojčici koja je "obdarena" : "muzara".