Grudi su sramota?

Nadimak u osnovnoj školi jednoj devojčici koja je "obdarena" : "muzara".
Probaj ti da osporiš ovo.
Uz velike sise ide i ruganje.doduše i uz manje, ali nekako ...
Ima to i prednosti, curica koja je dobila prva sise u osnovnoj a bila veliki lopov nas je okretala oko prsta, po cijeli dan sam samo u njenje sise gledao, veze nemam na kojem sam casu ,ima sise cudo veliko, sve smo radili sta kaze ,bar ja jesam, potrcko sta zeli ja donesem.

Im Not No Way GIF

Nadimak u osnovnoj školi jednoj devojčici koja je "obdarena" : "muzara".
Probaj ti da osporiš ovo.
Uz velike sise ide i ruganje.doduše i uz manje, ali nekako ...
,,,sve je do mentalnog sklopa,,,ako je taj naziv ok,,,ondak sramota je na onih koji su tu curicu tako nazivali,,,
,,,i na kraju dana,,,ko ima dobitnu kombinaciju,,,oni idioti koji su tako oslivljavali tu devojchicu,,,ili
,,, devojchica koja je imala obdarene grudi,,,
,,,oni su ostali shmokljani,,,a ona je sigurno porasla u devojku_zhenu za kojim su padali uzdasi,,,
,,,#_grudi su ukras zhene _#,,,

Svakodnevno muškarci ismevaju žene, zbog ženskih atributa, ali evo upravo gledam TV i jedna mlađa žena reče: "Nisam očekivala da će me odvesti u teretanu, grudi su mi poskakivale, bilo me je sramota".

Je l' treba da nas bude sramota naših grudi, "poskakivale" one ili ne?
Uh pali me ovaj uvod,piši još,možeš neku erotsku prozu

Naravno da su sramota. Treba da nosiš džak da se ne bi videle. Ako se utegneš onda si kurwa, ako nosiš džak onda nisi zgodna i debela si. Bukv u današnje vreme samo žene sa manjim sisama deluju kulturno, kad obuku košulje itd deluju kulzuriška, a sve žene sa većim sisama deluju ko radodajke ili seljanke. Priznajte 😊😂

Naravno da su sramota. Treba da nosiš džak da se ne bi videle. Ako se utegneš onda si kurwa, ako nosiš džak onda nisi zgodna i debela si. Bukv u današnje vreme samo žene sa manjim sisama deluju kulturno, kad obuku košulje itd deluju kulzuriška, a sve žene sa većim sisama deluju ko radodajke ili seljanke. Priznajte 😊😂
Uvek razumeš moja pitanja i nedoumice.

pa dobro, velike treba spakovati vrv, ne znam:lol: umeju da deluju vulgarno, ali privlace i paznju...ja sam negde 3 tako da vrv zato nikad nisam razmisljala o njihovom pomeranju prilikom treniranja. srecna sam sa njima. nisu ni male, ni velike...meni su taman. a ni korisnici istih se nisu zalili. :mrgreen:

Back