Grudi su sramota?

Sećam se perioda iz srednjoškolskih dana kada smo imali fizičko, a kod mene bio problem da se naviknem na bruseve. :mrgreen:
Bele majice su se podrazumevale, pa se one još i blago provide, kreneš da potrčiš a one svaka na svoju stranu. :fdlan:
Od sramote sam se morala navići na bruseve, al' ono, mlado - ludo pa se i prašta :mrgreen: sad ostalo isključivo ludo. :mrgreen:

PS - Nemojte pitati nosim li sada bruseve. :rumenka:

Svakodnevno muškarci ismevaju žene, zbog ženskih atributa, ali evo upravo gledam TV i jedna mlađa žena reče: "Nisam očekivala da će me odvesti u teretanu, grudi su mi poskakivale, bilo me je sramota".

Je l' treba da nas bude sramota naših grudi, "poskakivale" one ili ne?
Bog je ženi dao PAMET
Djavo je ženi stavio SISE

I sad svi muškarci pričaju o ženskim sisama

Sećam se perioda iz srednjoškolskih dana kada smo imali fizičko, a kod mene bio problem da se naviknem na bruseve. :mrgreen:
Bele majice su se podrazumevale, pa se one još i blago provide, kreneš da potrčiš a one svaka na svoju stranu. :fdlan:
Od sramote sam se morala navići na bruseve, al' ono, mlado - ludo pa se i prašta :mrgreen: sad ostalo isključivo ludo. :mrgreen:

Ma mi to u osnovnoj i nismo toliko obraćali pažnju jer se podrazumevalo da smo kao osmaci sad "veliki"
Medjutim sem sisa izraste vam i dupe

I tako imamo mi neko medjuškolsko takmičenje u svemu i svačemu
I počnu devojčice da trče neki mini maraton (glupost) a naša drugarica malo više kaska...

Onda se čuo drugar iz publike: "Trči Daliborka ja ti držim dupe"

Samo kada imam nešto što se providi. Al čim stignem kući, lete iste sec sa mene
:mrgreen:

Jesu sramota

Ako su male

Kao klempave uši
2401.jpg

Briga njega što je klempa, a realno mogao je da reši to al' eto nije - ni ne treba.

Back