GROTESKE, LIJEPA LICA ILI MIJEŠANO MESO?

bobba:
hahahahah onda ne bi bilo vise foruma
morali da ga pod hitno zatvore
zbog odlaska forumasa

prvo bi se od mene prestravio
bre ruzna sam ki lopov ...begaj bre covece :-D ;)

Ниш не капираш. Нијесам ја ође да БЕГАМ уд ружних као лопови ни да трчим за лијепима.
Ође сам из пуке досаде и повремено убацим неку зајебанцију да све то зачиним. ;)

Borg_Queen:
nema potrebe da se uzbudjujesh, ja se malo shalim, kao tek si dosho a oma bi neke slike, no nisi skonto al nema veze, bitno je da si mi reko da sam pobachaj :), al evo i da ti odgovorim na temu, ima nas raznih, kao i svuda uostalom, vecina ljudi na ovoj temi, medju kojima sam i ja je postovala svoje slike... evo npr banshee je bash lepa, aleksej je markantan tip, kll je ko shecer, joyu vidish itd...

Из чега то виђе, мајке ти, да се ја УЗБУЂУЈЕМ ође на форуму. У неким деликатним ситуацијама се заиста УЗБУДИМ али ође.... Чист промашај Борг.
Ти мени ПЕРВЕРЗЊАК ја теби ПОБАЧАЈ, сад смо квит и могли би одмах да се спријатељимо :D ;)

Lucky Luck:
Stvarno ne shvatam cemu igra skrivalice? Imam fotografiju u profilu i stojim iza svakog mog posta i iskreno bih voleo iako se bas mnogo ne cimam po tom pitanju sresti nekog od forumasa npr. slucajno u gradu ili sta znam gde. Imam malo romanticnu predstavu o tome da smo ipak neka zajednica ma koliko mi udaljeni bili i ma koliko razlicite licnosti, ipak provodimo vreme jedni sa drugima potpuno bez nekih interesa (koristoljublja) ili prisile.
Lepe misli, da se ne bojis da ce neki manijak sa foruma da te prepozna i saceka pogodan trenutak, kada zadjes u slepu ulicu a 23:34pm je, zato sto si mu rekao da na fotki izgleda kao da mu caleta pravio morz, a da mu se cale razmnozio tako sto je posekao testise dok se klizao po ledu na antartiku, pa je ovaj iscurio na led koji su uvezli u srbiju, pa je zenka eksperimentalnog majmuna, koju radikali koriste da bi otkrili kakav marketinski pristup da naprave, jer je majmun slican po intel-u prosecnom zitelju srbije, gurnula bas tu zamrznutu kocku leda u svoju privatnu zonu.
Ima svakakvih manijaka koji ce se ljutiti zbog takvih bezazlenih stvari...
Enfroz2891.:
Evo ja sam jedan ot tih.....kolekcionara.
Imam npr.12 Banshi.:mrgreen:
Al ja samo slike 4umashica skupljam...tipovi mi neqaqo....neinteresantni da se izrazim politichki korektno.
I niqome ne shaljem....dobor od ovih s kojima sam OK....a i nemam ih mnogo mozda slike od 25-30 nikova.
Opa bato pa frozi je stalker!
Frozi, i got this one boy ;)
Pa sta ako skupljamo vase fotke ;PPPPPPPPPPPP
Ja ih stampam pa ih stavljam na sto i onda pravim chajanku sa njima, tj, vama

Back