- Poruka
- 97.221
Ja shvatam da je to stanje na terenu, ali to ga ne čini ispravnim.Ovo može da izjavi samo neko ko ne živi u Srbiji pa ne shvata da je u Srbiji ama baš sve politika. Gde god postoji mogućnost nekih para, tu je sns lopovija![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja shvatam da je to stanje na terenu, ali to ga ne čini ispravnim.Ovo može da izjavi samo neko ko ne živi u Srbiji pa ne shvata da je u Srbiji ama baš sve politika. Gde god postoji mogućnost nekih para, tu je sns lopovija![]()
Pa o tome se i piše ovde. Kao što politci nije mesto ni u školama, tako ne bi trebalo ni u sportu, al ovo je sns Srbija.Ja shvatam da je to stanje na terenu, ali to ga ne čini ispravnim.
To je bilo i pre SNSaPa o tome se i piše ovde. Kao što politci nije mesto ni u školama, tako ne bi trebalo ni u sportu, al ovo je sns Srbija.
A oduvek su i sns i radikali i tzv opozicija na vlasti, ništa čudno..To je bilo i pre SNSa

било је за време Броза а које тзв опозицијаA oduvek su i sns i radikali i tzv opozicija na vlasti, ništa čudno..

Neko slavi pobede u košarci i fudbalu a neko sletanje aviona na aerodromЈефтина циркуска представа Ш категорије![]()
нити је поднео оставку нити је отишао из ккп
![]()

А што је Партизан 3 отпозади у евролиги?Зато што не љуби "врховог команданта" и пружио је подршку студентима.
Када би раздвојили политику од спорта, Партизан и Ц.Звезда би финансијски пропали јер не би имали пара да плаћају ЖОЦ-у 200 хиљада евра месечно, нити појединим играчима 50, 100, 150 и 200 хиљада евра.Те паре им даје држава,што непосредно што посредно преко спонзора повезаних са државом (Телеком и слично) па су слуге дневне политике.Ово је за КК Партизан, а ФК Партизан и Ц.Звезда дају веће паре играчима и тренерима.Pa o tome se i piše ovde. Kao što politci nije mesto ni u školama, tako ne bi trebalo ni u sportu, al ovo je sns Srbija.

оставка се не помиње, само "смена"220.000Није луд да даје оставку на радно место на којем прима плату од 50 000 евра, без икаквог напрезања.
То добија ЖОЦ а Остоја много мање.220.000