Гробари и не/опозива оставка Жељка Обрадовића?

две последње сеѕоне сам пре почетка рекао с обззиром на играчки кадар да нам је домет између 11-12 места евентуално 13ог у евро лиги
реална процена по ономе чиме смо располагали :np:

свакок јуна пред крај месеца, остоја би иѕјавио како је у идућој сеѕони циљ фајнал фор! то би говорио како би наватао наивчине да откупе све сезонске карте , сваки пут по повећаним ценама! тљко су сез0онске карте отишле у небеса!

а остоја је променуо агенцију за продају карата , јер је основао са совјим бандитима практично своју!

говорио сам последње две године да опсано муља са картама и да вам продаје маглу како ће тобож набавити јаке играче...

питао сам често и где су апре које су уплаћивали навијачи и привредници да се отплати порески дуг партиѕана са којим нам је претио вучић ? лепо су навукли народ блесави са тим проеѕом!

потом је то изрегулисаладржава а паре од наивјача нестале ?

све сам то говорио и све је дошло на ред.

али остојина ботина овде на крсти @pop80 је увек то попљувавао и бранио остоју гворећи нам како би смо били угашен клуб да га нема и како он ВОЛИ ПАРТИЗАН и балансира између клуба и снс картела

видесмо како воли клуб далеко га било!

та остојина ботина овде сад ће да се вади овде... али све остаје уписано

остојин подугѕни играч!

Pa o tome se i piše ovde. Kao što politci nije mesto ni u školama, tako ne bi trebalo ni u sportu, al ovo je sns Srbija.
Када би раздвојили политику од спорта, Партизан и Ц.Звезда би финансијски пропали јер не би имали пара да плаћају ЖОЦ-у 200 хиљада евра месечно, нити појединим играчима 50, 100, 150 и 200 хиљада евра.Те паре им даје држава,што непосредно што посредно преко спонзора повезаних са државом (Телеком и слично) па су слуге дневне политике.Ово је за КК Партизан, а ФК Партизан и Ц.Звезда дају веће паре играчима и тренерима.

Политика је свуда, постоји просветна политика, здравствена политика, судови имају казнену политику, и свака област живота има своју политику.

:hahaha: 🤡

1764503354835.png

Back