Grijeh

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mislim da sam gresna osoba,jer nikome nisam ucinio nista lose,u dosadasnjem zivotu.Na protiv,mnogima sam u okviru svojih mogucnosti
i ovlascenja,maksimalno pomogao,da rese,ili bar ublaze svoje zivotne probleme.Jedino sto me po malo muci,od nedavno sam se do usio zaljubio
u svoju sestru,od rodjenog strica.Ona je mladja desetak godina od mene,ali njena lepota i seksualnost koja prosto kipti iz cele njene pojave,dovode
me do ludila.Primetio sam,da je zainteresovana za mene,i da me ne gleda kao brata od strica,vec kao buduceg ljubavnika.U velikoj sam dilemi,
sta da radim,jer jos nisam pronasao nacin,kako da otpocnem seksualnu bliskost sa njom.
Prvi greh, da je sestra od ujaka izasla bi iz sfere incesta, ali sestra od strica.....je zlo.

Enina Niko i ne pomislja,da na bilo koji nacin dira tetku.Ovde se postavlja pitanje,da li treba deflorisati neku gospodju,koja je presla pedsetu godinu zivota.
Pitanje je vrlo hipoteticko.Da li je ostaviti da ostari,a da ne oseti cari razdevicenja,i onaj bozanstveni osecaj,kada oseti muskarca u sebi.....

Enina Niko i ne pomislja,da na bilo koji nacin dira tetku.Ovde se postavlja pitanje,da li treba deflorisati neku gospodju,koja je presla pedsetu godinu zivota.
Pitanje je vrlo hipoteticko.Da li je ostaviti da ostari,a da ne oseti cari razdevicenja,i onaj bozanstveni osecaj,kada oseti muskarca u sebi.....
Bolje ne dirati.U nas je jedan tako jednoj u 41 nevinost uzeo..lagao ozenit cu te.Poslije okolo se hvalio sta je radio.Nije je vise ni pozdravio.

Ona se cuvala decenijama cekajuci pravog i sad bi ti da je pokvaris?
Sta mislis da te ceka, ne ako, nego kada je ostavis?
Nisu to nejebice da ti kaze hvala, nego cuti i sprema ti najgoru osvetu koju moze da smisli....

Pozz..da li mislite da ste gresna osoba?
Ne.Nemislim da sam gresna osoba,vec naprotiv,osoba puna svih ljudskh vrlina i osoba koja isounjava sve uslove,koje postavlja hriscanska religija,a koja ima
svoje kodekse,po kojima se neko moze proglasiti za sveca,jos za zivota.Ja znam,sasvim sigurno,da ispunjavam sve uslove ,kako bih bio proglasen za sveca.
Bio bih jedan od najmladjih svetaca,jedino mi nedostaje jedna dobra svetica,sa kojom bih pravio nove male svece...........

Ne.Nemislim da sam gresna osoba,vec naprotiv,osoba puna svih ljudskh vrlina i osoba koja isounjava sve uslove,koje postavlja hriscanska religija,a koja ima
svoje kodekse,po kojima se neko moze proglasiti za sveca,jos za zivota.Ja znam,sasvim sigurno,da ispunjavam sve uslove ,kako bih bio proglasen za sveca.
Bio bih jedan od najmladjih svetaca,jedino mi nedostaje jedna dobra svetica,sa kojom bih pravio nove male svece...........
Boze mi oprosti...nasmija se

Bi jednom jedan lipi zgodni momak crne guste kose, e kad je doša u četrdesete godine odnio vrag kosu ,, sad nosi kratko ful ošišanu frizuricu a na samom vrhu nema kose :zcepanje: :zcepanje: kaže on
O Bože što sam ja toliko zgriješio kad me tako kazni,izgubio ono što me jedino držalo,a ja nabaci ,,čuj tebi ih uzeo a meni dao,mora da su meni više potrebne nego tebi...On: puj puj grešnice jedna uvik ti je malo

Bi jednom jedan lipi zgodni momak crne guste kose, e kad je doša u četrdesete godine odnio vrag kosu ,, sad nosi kratko ful ošišanu frizuricu a na samom vrhu nema kose :zcepanje: :zcepanje: kaže on
O Bože što sam ja toliko zgriješio kad me tako kazni,izgubio ono što me jedino držalo,a ja nabaci ,,čuj tebi ih uzeo a meni dao,mora da su meni više potrebne nego tebi...On: puj puj grešnice jedna uvik ti je malo
Rano mu je kosa otisla..sta ce od 60

Ja volim da griješim to mi je baš napeto.
Najveći mi je grijeh što me nije briga niti mali za muškima,kad vidim koji mi se komadi upucavaju a ja mrtva ladna pa sebi kažem ma odi u pm blesava više.A štoš kad sam naopaka...

Back