- Poruka
- 42.807
Kakva je to teritorijalna pretenzija koju se sada ne odriče? KiM? Koga to hoće sada da posrbi? To stvarno nema veze sa vezom. Govoriš marketinški.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo je obrnuto.molim te ne uvodi takvu prostu politiku u ovu temu
sudiš potpuno nerezonski.
posrbiti itd.. to su gluposti, izvini, ali nije mesto ovde.
Milosevic je bio drugosrbijanac ,anacionalan,juglosloven i komunistaCrnogorski komunista internacionalista
U stvari, moglo bi se reći da poznajem. Taj vjerski misticizam stavlja Srbima pokrivalo na oči, zbog čega ne vide stvarnost, već željeno očekivanje subjektivne stvarnosti. Naravno, u takvom mentalnom sklopu rasuđivanje igra pozadinsku ulogu pa su reakcije na akcije promašene i izazivaju promašaje.Не познајеш Србе
Samo što on nije bio nikakav depresivac ni ludak već je znao vrlo dobro šta radi. A bekstvo njegove porodice u Rusiju nepogrešivo ukazuje i po čijim nalozima je radio.Treba shvatati da je Miloševićeva mama ili tata? ne znam, ali su izvršili samoubistvo. A to je delimično nasledna crta. Ako se gleda njegova politika, ona je baš takva, nekog depresivca i ludaka koji se bori sa vetrenjačama i upada sve više u glib. I gomila ljudi oko njega koji mu se čepe u dupe zara ličnog profita. E to je bila Srbija jendo vreme.
Da.Milosevic je bio drugosrbijanac ,anacionalan,juglosloven i komunista
Naprimer preziro je srpsko rukovodstvo sa Pala ,govorio im da su rigidni nacionalisti ,da su zatucani ,da nista ne razumiju jer su iz malog mesta itd
u Dejtonu se sprdao sa Tudjmanom i Alijom koji su se borili za svaku kucu dok su se crtale mape
Milosevic je sve lezerno potpisivao tako je predao srpska naselja u i oko Sarajeva ,ostavio Brcko van RS itd
Ameri su to znali ,zato je jedan od uslova za prestanak bombardovanja RS bio da Milosevic predstavlja RS u Dejtonu
Kompleksno je to zaista da razglabamo, što se mene tiče 90-te su bile katastrofa za Srbe, ali je situacija bila takva da mnogi ne bi mogli bolje da se snađu. A rat svakako nije dobar i nije se pokazao kao dobro rešenje, niti će se ikad pokazati. Naročito ne pred ulazak u 21. vek kad svet ulazi u neviđeni tehnološki napredak.Zar je to bitno? Vidiš ja sam uvijek mislio da je bitnije imati sređeno društvo, dobar standard, kulturu i život od sukoba u kojima se zbijaju stravična stradanja, ljudske patnje te materijalna, društvena i kulturna propast. Ali, eto, što ja znam.![]()
Paranoja.Paula ti fantaziraš a sve je vrlo prosto da se ukači - istrebljenje.
Internacionala.Samo što on nije bio nikakav depresivac ni ludak već je znao vrlo dobro šta radi. A bekstvo njegove porodice u Rusiju nepogrešivo ukazuje i po čijim nalozima je radio.
imaj u vidu da je Nacertanije, nasrkabano 1844, stampano u celosti tek 1906, sto govori o ciljevima koje je srpska politicka elita postavila posle majskog prevrata, a nikako da konacno shvati da od tog posla nema nista.Zar je to bitno? Vidiš ja sam uvijek mislio da je bitnije imati sređeno društvo, dobar standard, kulturu i život od sukoba u kojima se zbijaju stravična stradanja, ljudske patnje te materijalna, društvena i kulturna propast. Ali, eto, što ja znam.![]()
To jeste druga tema, ali to je uticaj crkve i vere takođe.U stvari, moglo bi se reći da poznajem. Taj vjerski misticizam stavlja Srbima pokrivalo na oči, zbog čega ne vide stvarnost, već željeno očekivanje subjektivne stvarnosti. Naravno, u takvom mentalnom sklopu rasuđivanje igra pozadinsku ulogu pa su reakcije na akcije promašene i izazivaju promašaje.
Izbjegavanje vlastite odgovornosti je odlika nezrelih i nedoraslih.Srbi su samo saučesnici.
Donja klasa, ološ koji bez problema prodaje svoje sunarodnike.
Planeri i organizatori su zapadni centri moći.
Ne znam koliko imaš godina, jesi li prespavala 90-te? Ko nas bre zavadi? Ta priča, jel?molim te ne uvodi takvu prostu politiku u ovu temu
sudiš potpuno nerezonski.
posrbiti itd.. to su gluposti, izvini, ali nije mesto ovde.
Da je bilo pameti u to vreme, Srbija bi gledala da napravi tu trojnu monarhiju a ne Hrvatska. Ali jbg, pogrešni ljudi na pogrešnom mestu.nedavno ti saznam da je Franc Ferdinand, suocen sa zahtevima slovenskih naroda za vecom autonomijom, bio resen da Hrvate ukljuci u imperiju kao jednak narod i napravi trojnu monarhiju, a bio je cak zainteresovan i da Hrvatima da da obrazuju "Jugoslaviju".
Tako je.Izbjegavanje vlastite odgovornosti je odlika nezrelih i nedoraslih.![]()
Zašto NATO nije odlučio bombardirati Bugarsku 1999. godine? Ili Ukrajinu? Ili Rumunjsku? Ili Gruziju? Zašto baš Srbiju, odnosno tadašnju SRJ?Možeš da budeš šta hoćeš ali ako je eu i nato odlučio da te bombarduje ne gine ti neizbežno.
Nisam ih uopšte prespavala. Ali pišeš sve onako zadojeno, milion puta ispričana istina ne znači da je istina.Ne znam koliko imaš godina, jesi li prespavala 90-te? Ko nas bre zavadi? Ta priča, jel?![]()
Da se Srbija nije ujedinila sa SHS danas bi bila još jedna Albanija, a nije da je i sada nešto bolja od nje.Ima samo jedna stvarno bitna: ujedinjavanje sa kmetovima i kolonatima da bi se stvorila zajednička Južnoslovenska država.
Sve ostale greške 20. veka su posledica te pragreške.
Za Srbiju suluda, ali za strane sile kojima su Srbi bili topovsko meso, a i danas su, ta politika je savršeno odgovarajuća.uglavnom se slažem u ovome sa tobom. u glavnim crtama.
sad oko dirigovanja ne znam
Ali objektivno ima puno pokazatelja da je politika Srbije u ratovima i miru potpuno suluda za nju samu.
Netočno. Hrvatska jeste postojala i imala je svoje granice. Austro-Ugarska nije bila unitarna država, već složena, kao Jugoslavija. Međutim, uopće nisam mislio na političke entitete, već na razmještaj i sastav stanovništva. Da su Srbi ostvarili nešto blizu "Šešeljevih granica" dobili bi mnoštvo nesrba u toj proširenoj Srbiji, a to bi automatski ispuhalo Srbiju i uvelo Jugoslaviju.ne , hrvatska nije postojala a austrougarska je bila podlozna zauzimanju po zelji
da je postavio vojsku dokle je trebao , ostalo nek uzima ko hoce i kako hoce i nek bude bilo sta
ali zinulo dupe za vilu na bledu
Мани ме свог виђења шта је мистицизам, а шта созерцаније које ни не знаш шта је...U stvari, moglo bi se reći da poznajem. Taj vjerski misticizam stavlja Srbima pokrivalo na oči, zbog čega ne vide stvarnost, već željeno očekivanje subjektivne stvarnosti. Naravno, u takvom mentalnom sklopu rasuđivanje igra pozadinsku ulogu pa su reakcije na akcije promašene i izazivaju promašaje.
A zašto ne misliš da bi bila kao Grčka na primer? Zašto Albanija?Da se Srbija nije ujedinila sa SHS danas bi bila još jedna Albanija, a nije da je i sada nešto bolja od nje.
nije problem ako se pruzis malo vise nego sto mozesNetočno. Hrvatska jeste postojala i imala je svoje granice. Austro-Ugarska nije bila unitarna država, već složena, kao Jugoslavija. Međutim, uopće nisam mislio na političke entitete, već na razmještaj i sastav stanovništva. Da su Srbi ostvarili nešto blizu "Šešeljevih granica" dobili bi mnoštvo nesrba u toj proširenoj Srbiji, a to bi automatski ispuhalo Srbiju i uvelo Jugoslaviju.