Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidish da si pogreshno shvatioTOM@X:Ej, a baš mi je drago što si rešila da se skineš! 8 )
Ne borim se... Prepustam se svemu sto mi cini zadovoljstvo... Pa bilo to gresno, ili ne...gurmanci:Da se podsetimo: gordost, srebroljublje, ocajanje u lenjosti, neumerenost u jelu i picu, zavist, gnev, blud. Sa cime se borite?![]()
Gluttony * Greed * Sloth * Envy * Wrath * Pride * Lust (iz filma '7'). Ajde nek neko prevede...ja zaboravila da zapisem a mrzi me da opet trazim u recniku....gurmanci:Da se podsetimo: gordost, srebroljublje, ocajanje u lenjosti, neumerenost u jelu i picu, zavist, gnev, blud. Sa cime se borite?![]()
snaja88:Gluttony * Greed * Sloth * Envy * Wrath * Pride * Lust (iz filma '7'). Ajde nek neko prevede...ja zaboravila da zapisem a mrzi me da opet trazim u recniku....
Pa dakle bezgresan/na si...majcheki:Moj najveći greh je ne uviđanje sopstvenih grehova![]()
bie:Pa dakle bezgresan/na si...majcheki:Moj najveći greh je ne uviđanje sopstvenih grehova![]()
![]()
A SHTO?majcheki:bie:Pa dakle bezgresan/na si...majcheki:Moj najveći greh je ne uviđanje sopstvenih grehova![]()
![]()
e tuko jedna![]()
![]()
![]()
bie:Najveci greh je ... e necu da vam kazem(poslace te me pravac dole...)...
snaja88:I ja mislim da blud nije greh...![]()
Ili sam zivela u zaBLUDi?![]()
![]()
AntunTun:apsolutno svaki.........whole world is my home....to do good my religion....stoga zayebi te hrishtjanske fore....oni su ovde samo zbog para....a ti si ono shto je bitno.....u tebi je sve....ko ne razume....mozhda tje kad poraste....yeah.....feel so smart.....
NatasaNatasa:Ja sam hedonista .... tako da sve što volim u tome i uživam. Ne borim se. Prepustim se skroz. Greh je samo ako ga tako doživljljavaš.