Greh 5

Da. Kad ti se odgovor ne svidja bezis. Klasika.

To mu ide ekstra

Looney Tunes Running GIF by Looney Tunes World of Mayhem

Mislim da nije greh sam po sebi, mada kapiram kako bi ovo većina ljudi bar kod nas videla kao moralno pogrešno.
Brak sa lošim seksom vodi u baš nezgodne probleme, pogotovu ako deca vide varnice i nezadovoljstvo između roditelja.
Ako ništa bar da se u takvoj situcija popriča i vidi ako može nešto da se učini kako bi se seks poboljšao, ako ne može mislim da je najbolje razići se.
E, tu sam te cekao macane na jednu jos vecu moralnu dilemu.
Ljudi se danas razilaze ko da je to hocu li da sednem u ovaj kafic ili necu. A to je sebicno razmisljanje, jer tu su deca koja gube roditelja. Zar nije bolje resenje dejtovanje s drugim ljudima?

E, tu sam te cekao macane na jednu jos vecu moralnu dilemu.
Ljudi se danas razilaze ko da je to hocu li da sednem u ovaj kafic ili necu.
Većina ljudi je danas narcistična u nekoj meri, a i traže sve na gotovo - skuvano, sažvakao i zapakovano sa mašnicom... Po meni takvi u samoj osnovi nisu sposobni za vezu/brak...
A to je sebicno razmisljanje, jer tu su deca koja gube roditelja. Zar nije bolje resenje dejtovanje s drugim ljudima?
U smislu da ostanu u braku, a da ga otvore i dejtaju sa drugima?

A to se slazem za narcizam. Cak je i nezrelost, kao Helga na pr koja je u fazonu, seks nije bitan ljunav je i postenej postovanje, a kad joj kazes da ako seks nije bitan, onda ne treba da joj bude bitno da druga strana ima s druhima to, e onda pasiv agresiv cutnja i napadi.

p nisu plocice jbga, mada su zrele za menjanje, ipak nije moja gajba pa me boli djon. Neka ludaca sto je rentirala pre je busila sve i svatsa, valjda kacila drzace i sl. Kenyam i samo gledam rupe i tiplove po plocicama okolo. Unisti ljudima kupatilo i pobeze.
Ovako su ajtemi ponajvise, jedino da ti dam da pucketas one balocnice za zastitu.
Al kad bude, zoem.
nađi neke građevine za rušenje da budem podizvođač

U Islamu ima lijepo rjesenje za to: druga zena bato moj :vzagrljaj: Da vidis kako prva siri noge.

Salu na strani, nije ok sa zenine strane i jedan vaspitni razgovor nije na odmet. Objasni M da ima potrebe i kako to utice na njega. Ako se oglusi, razvod nije grijeh samo zato sto je sebicna kobila. Ako poradi i ona naci ce se rjesenje a ima hemije i u apoteci, ne mora sva hemija na brak da spadne.

Kad zena muskarcu kaze da je sex knjakav on se na glavu nasadi da popravi ocjenu. Ne vidim po cemu bi zeni prolazilo drugacije. Ako ima zena viska obaveza m preuzme dobar komad ako mu se vec prijebalo pa ce i ona mozda biti opustenija.

Pa to odlaganje problema je nezrelo.
Pusti proci ce samo od sebe. Tako deca razmisljaju, ne odrasli.
Па ваљда ту има и утицаја друге стране? Сад се сетих једног филма, она постала хладнија, он отишао да купи секси доњи веш и погинуо, као на филму, она се од гриже савести лудачки пустила у промет...не знам шта бих рекла, али наспрам деце, то што је хладна, тј искључила њега, дешава се, а ни он не може да добије пажњу као раније, ствари се промене, дакле, морају да се траже нова места за спајање, креће се из других поставки. Мислим да ту мушкарац мора да буде паметан.

Па ваљда ту има и утицаја друге стране? Сад се сетих једног филма, она постала хладнија, он отишао да купи секси доњи веш и погинуо, као на филму, она се од гриже савести лудачки пустила у промет...не знам шта бих рекла, али наспрам деце, то што је хладна, тј искључила њега, дешава се, а ни он не може да добије пажњу као раније, ствари се промене, дакле, морају да се траже нова места за спајање, креће се из других поставки. Мислим да ту мушкарац мора да буде паметан.
Dobro, i ona pametna, da ga ne izgubi.

Dobro, i ona pametna, da ga ne izgubi.
E sad se setih još jedne priče, saveta, koji mi je dala jedna "mama" koja je imala bulimičnu ćerku. Pitala me tada da li sam udata? Ja rekla ne. Ona mi kaže, znaš, brak je baza..U stilu švrlja se, ne moram da budem tako rigidna pri ulasku u brak. Ja je gledam u čudu i mislim se, zeno, ćerka ti je pred samoubistvom, a ti si mentol.

Mislim da nije greh sam po sebi, mada kapiram kako bi ovo većina ljudi bar kod nas videla kao moralno pogrešno.
Brak sa lošim seksom vodi u baš nezgodne probleme, pogotovu ako deca vide varnice i nezadovoljstvo između roditelja.
Ako ništa bar da se u takvoj situcija popriča i vidi ako može nešto da se učini kako bi se seks poboljšao, ako ne može mislim da je najbolje razići se.
priča rešava problem 0%
provokacija deluje kao žilet 100%

ako se partner udubi u sexualne odnose sa trećom osobom može izazvati naprasno interesovanje izbačenog igrača za povratak na teren bez obzira na svo iebačko mrtvilo u koje su upali, ne pitaj me kako znam:lol:
Ovaj deo mu dodje ozbiljniji i mracniji. Ko imperija uzvraca ugovor.
Da li je greh razvesti se zbog loseg seksa i tako ostaviti decu bez porodice?
nije strašno ostaviti decu bez porodice
strašno je ostaviti decu bez ljubavi i bez hleba.

priča rešava problem 0%
provokacija deluje kao žilet 100%

ako se partner udubi u sexualne odnose sa trećom osobom može izazvati naprasno interesovanje izbačenog igrača za povratak na teren bez obzira na svo iebačko mrtvilo u koje su upali, ne pitaj me kako znam:lol:

nije strašno ostaviti decu bez porodice
strašno je ostaviti decu bez ljubavi i bez hleba.
Pa kako bude ljubavi ako ta strana nije prisutna?
A i kako bude hleba ako opet ta strana nije tu da privredjuje u potpunosti?

pa tu su uvek dve stranne koje su pravile decu
ako je jedna strana neodgovorna ne mora da znači da će biti i druga.
znači jedan roditelj će moći i sam ali bolje je ako ima pomoć
Da ali si izmakla poentu "sve jedno ako nisu oba roditelja prisutna a ima ljubavi i para" u stranu. Bez obzira na odgovornost ili neodgovornost. I odgovorni ljudi se razvode.

Da ali si izmakla poentu "sve jedno ako nisu oba roditelja prisutna a ima ljubavi i para" u stranu. Bez obzira na odgovornost ili neodgovornost. I odgovorni ljudi se razvode.
pa uvek za decu ima ljubavi i para.
mislim prvo ima za njih pa za sve ostale.
dok ne porastu.

kombinacija ima mnogo
najbolja je da dete živi u tradicionalnoj porodici i da ima oca i majku koji funkcionišu kao par

za sve ostalo treba da voziš neki veleslalom a to troši čoveka brzo i razorno

pa uvek za decu ima ljubavi i para.
mislim prvo ima za njih pa za sve ostale.
dok ne porastu.

kombinacija ima mnogo
najbolja je da dete živi u tradicionalnoj porodici i da ima oca i majku koji funkcionišu kao par

za sve ostalo treba da voziš neki veleslalom a to troši čoveka brzo i razorno
Drugim recima, ipak je strasno ostaviti decu bez porodice, zar ne?

Drugim recima, ipak je strasno ostaviti decu bez porodice, zar ne?
pa jeste ali to implicira da bi svako trpeo loš sex ili nedostatak istog zbog višeg cilja
a neće svi da trpe, jer grehovi se opraštaju
neki se ipak ugase u braku a neki nadju partnera za sex.
ako se zaljube u toku sexa a verovatno hoće onda bi trebalo da se razvedu i da grade novi život
pokazujući deci kroz brigu o njima i neki svoj integritet.
greška otudjenja ne mora da bude fatalna ni za koga
najmanje za decu.

pa jeste ali to implicira da bi svako trpeo loš sex ili nedostatak istog zbog višeg cilja
a neće svi da trpe, jer grehovi se opraštaju
neki se ipak ugase u braku a neki nadju partnera za sex.
ako se zaljube u toku sexa a verovatno hoće onda bi trebalo da se razvedu i da grade novi život
pokazujući deci kroz brigu o njima i neki svoj integritet.
greška otudjenja ne mora da bude fatalna ni za koga
najmanje za decu.
Ne slazem se da otudjenje nije fatalno za decu.
S druge strane, jeste, nakaradni smo, na pr seks da bude problem i razlog za rasturanje porodice. To mi je bas ono...
Pre sam za otvoren odnos. Ma loliko to i nalazilo negativan rezultat u okruzenju zbog mentaliteta i sistema vrednosti, ali sve probati ore nego se odluci na taj potez. No ok, teska tema, sam sam je otvorio da malo dodatno stavim kamen na vec postojeci niz.

Back