Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam brate, ostajem na ovoj gajbi jos neko vreme. A nemam ih gde, pa sam uzeo neke obicne sobne da gledam filmove i slusam muziku.mrn jerlsi pazario zvučnike
e zovime kad to ja volim destrukciu. još ako imaš neke pločice da obivam macolom ihaaaajssaaaaIma da ispizdim i uzmem shjekiru, iznesem sve ispred zgrade i cepkam ceo dan.
p nisu plocice jbga, mada su zrele za menjanje, ipak nije moja gajba pa me boli djon. Neka ludaca sto je rentirala pre je busila sve i svatsa, valjda kacila drzace i sl. Kenyam i samo gledam rupe i tiplove po plocicama okolo. Unisti ljudima kupatilo i pobeze.e zovime kad to ja volim destrukciu. još ako imaš neke pločice da obivam macolom ihaaaajssaaaa![]()
Ovaj deo mu dodje ozbiljniji i mracniji. Ko imperija uzvraca ugovor.
Da li je greh razvesti se zbog loseg seksa i tako ostaviti decu bez porodice?
a sta ako je nepopravljiv?Jeste greh i to bas veliki
Neka popravi seks ima dosta literature na tu temu , pa neće biti loš već će biti ekstra
a sta ako je nepopravljiv?
E kad bi svi bili tako kao ti..Neka čeka dok je prodje
A sta ako je prodje kad bude imala 75 godina?Neka čeka dok je prodje
A sta ako sve uskoro bude u redu? Pokusajte.A sta ako je prodje kad bude imala 75 godina?
Sta ako je vec cekao dugo vremena? Godine na pr prosle. Decenije i td.A sta ako sve uskoro bude u redu? Pokusajte.
A sta ako je prodje kad bude imala 75 godina?
Koliko decenija si cekao?Sta ako je vec cekao dugo vremena? Godine na pr prosle. Decenije i td.
Helga, neozbiljna si na temi.Proćiće je
Ja? Sto ja?Koliko decenija si cekao?
Kazes, cekao da prodje.. koliko si cekao?Ja? Sto ja?
Cekao taj neko, kao primer, ne ja.Kazes, cekao da prodje.. koliko si cekao?
Ne, svejedno mi je .Cekao taj neko, kao primer, ne ja.
Jel bi lakse pricala na temu ako bih pricao u prvom licu?
NisamHelga, neozbiljna si na temi.
Pa to odlaganje problema je nezrelo.Nisam
Samo se tebi ne svidja kako ja razmišljam
Onda resavaj taj problem.Pa to odlaganje problema je nezrelo.
Pusti proci ce samo od sebe. Tako deca razmisljaju, ne odrasli.
hehe kako?Onda resavaj taj problem.
Mi ne mozemo da znamo kako, jer ne znamo detalje istog.hehe kako?