Greh 5

Mi ne mozemo da znamo kako, jer ne znamo detalje istog.
pa malopre sam vam dao vise primera.
Evo na pr,
1. prestala hemija, nema je vise, nece se vracati, ili sporadicno.
2. Hormoni, znas ono kad zene pricaju kako sto manje seksa imaju manje potrebe za istim imaju i to bude vrzino kolo.
3. prestao je da je privlaci (ili ona njega), jednostavno se ljudi promene.
i td. navedi slobodno i sama neki primer.

pa malopre sam vam dao vise primera.
Evo na pr,
1. prestala hemija, nema je vise, nece se vracati, ili sporadicno.
2. Hormoni, znas ono kad zene pricaju kako sto manje seksa imaju manje potrebe za istim imaju i to bude vrzino kolo.
3. prestao je da je privlaci (ili ona njega), jednostavno se ljudi promene.
i td. navedi slobodno i sama neki primer.
Zavisi koliiko dugo to traje.
Zenama u klimaksu je zaista tako, zbog hormona. Treba to muskarac da zna.
Sve to dovodi do toga sto si rekao: nema hemije. A to nije bas tako. Samo ste u drugom periodu svojih zivota. Neka daju sansu jedno drugom.
Neka otputuju sami negde. Promena neka u seksu. ..

Pa to odlaganje problema je nezrelo.
Pusti proci ce samo od sebe. Tako deca razmisljaju, ne odrasli.

Ne vidim problem

Mnoge stvari u životu samo po sebi prodju, odrasli ljudi intelektualci nabildani raznim teorijama imaju potrebu da od svega naprave naučni rad !

Brak upravo veze ljubav, razumjevanje , djeca i sigurnost koju ulijevaju žena i muškarac istovremeno i tako svojoj djeci stvore gnijezdo

E sad

Ko želi da to sve sruši da se razvede zbog par minuta dobrog seksa za mene je manita osoba

Ne vidim problem

Mnoge stvari u životu samo po sebi prodju, odrasli ljudi intelektualci nabildani raznim teorijama imaju potrebu da od svega naprave naučni rad !

Brak upravo veze ljubav, razumjevanje , djeca i sigurnost koju ulijevaju žena i muškarac istovremeno i tako svojoj djeci stvore gnijezdo

E sad

Ko želi da to sve sruši da se razvede zbog par minuta dobrog seksa za mene je manita osoba
Svidja mi se kako ti sve pojednostavis ..

Zavisi koliiko dugo to traje.
Zenama u klimaksu je zaista tako, zbog hormona. Treba to muskarac da zna.
Sve to dovodi do toga sto si rekao: nema hemije. A to nije bas tako. Samo ste u drugom periodu svojih zivota. Neka daju sansu jedno drugom.
Neka otputuju sami negde. Promena neka u seksu. ..
Ne razumem, gde da otputuje? I sto bi putovanje resilo seksualni problem?
I kakva promena u seksu?

Ne vidim problem

E sad

Ok, tvoje ubedjenje je da seks nije bitan u braku.
Moj argument je za to, ukoliko ti nije bitan, onda ne bi trebalo da ti smeta da taj neko ispunjava te potrebe sa nekim drugim i mirna bosna zar ne?

Ovaj deo mu dodje ozbiljniji i mracniji. Ko imperija uzvraca ugovor.
Da li je greh razvesti se zbog loseg seksa i tako ostaviti decu bez porodice?
Mislim da nije greh sam po sebi, mada kapiram kako bi ovo većina ljudi bar kod nas videla kao moralno pogrešno.
Brak sa lošim seksom vodi u baš nezgodne probleme, pogotovu ako deca vide varnice i nezadovoljstvo između roditelja.
Ako ništa bar da se u takvoj situcija popriča i vidi ako može nešto da se učini kako bi se seks poboljšao, ako ne može mislim da je najbolje razići se.

Back