bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.636
Sad se setih. Sta bi sa onim borom i granama ?Znam da nisi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad se setih. Sta bi sa onim borom i granama ?Znam da nisi![]()
Nista, stoji kako stoji ,vjerovatno cu ga u jesen skratiti za svaki slucaj ali gubim i hlad jbg,nisam jos siguran.Sad se setih. Sta bi sa onim borom i granama ?
Bolje seci.Nista, stoji kako stoji ,vjerovatno cu ga u jesen skratiti za svaki slucaj ali gubim i hlad jbg,nisam jos siguran.
Ma kakav čaj, to sam davno obavila (kafu) čistim, subotom generalka stanaNisam se tebi obratila, vec @Kćerka Direktora Cirkusa koja je otisla do kuhinje da pripremi sebi caj.
Немаш ни мало разумјевања за ове 'грешнике'.Joj usraste i šefa i stanicu sa ovim "grehovima".
Pola vas piše sa wc šolje da vas ne uhvate žene i muževi da ste na forumu a sve neki grešnici i grešnice![]()
Boguvilja se tamo zove ne znam kod nas ,uvijek mi se osusi ali sam zato tata mata za kaktuse.Bolje seci.
A ona biljka koju zelis?Upamtila sam..
Jaoj, to i mene ceka, ja radim to parcijalno.Ma kakav čaj, to sam davno obavila (kafu) čistim, subotom generalka stana![]()
A pustila sam ih do 3 dijela, na 4. mi puko filmНемаш ни мало разумјевања за ове 'грешнике'.![]()
Kad smo mahnite! Treba se bogato udati i imati kućnu pomoćnicu pa onda lagano na "Greh 1, 2, 3, 4"Jaoj, to i mene ceka, ja radim to parcijalno.
Kaktusi svuda uspevaju, samo da im nije vlazno previse.Boguvilja se tamo zove ne znam kod nas ,uvijek mi se osusi ali sam zato tata mata za kaktuse.![]()
Ti jos imas sanse za toKad smo mahnite! Treba se bogato udati i imati kućnu pomoćnicu pa onda lagano na "Greh 1, 2, 3, 4"![]()
Šta reče bona??Kaktusi svuda uspevaju, samo da im nije vlazno previse.
Bugenvileja, tako se zove, ali je razlicito i ovde zovu.
Само да си још 4 издржала и то би било то вјерујем.A pustila sam ih do 3 dijela, na 4. mi puko film![]()
Nisam mogla, kladim se da bi 5. bilo: je li greh samozadovoljavati se misleći na forumaša/forumašicu dok pored tebe leži žena/čovjek tvog života-od krvi i mesa. E tu bih popizdilaСамо да си још 4 издржала и то би било то вјерујем.
Aha, pa našao mi je tata muža, vlasnik plantaže kafeTi jos imas sanse za to![]()
Bugenvileja hoce puno vode za spanske uslove dok ne pusti dubok korijen ,sve znam u teoriji samo u praksi .Kaktusi svuda uspevaju, samo da im nije vlazno previse.
Bugenvileja, tako se zove, ali je razlicito i ovde zovu.
Ахахах па ово би и била права тема за форум а не оне претходне 4. Свака част.Nisam mogla, kladim se da bi 5. bilo: je li greh samozadovoljavati se misleći na forumaša/forumašicu dok pored tebe leži žena/čovjek tvog života-od krvi i mesa. E tu bih popizdila![]()
Wow, naučila sma novu riječ! Nije propao danBugenvileja hoce puno vode za spanske uslove dok ne pusti dubok korijen ,sve znam u teoriji samo u praksi .
To je to i pustis je preko bijelog zida ,fanstasticnoCvece, zbun
evo
![]()
U pocetku zalivanje cesto, dok ne formira koren.Bugenvileja hoce puno vode za spanske uslove dok ne pusti dubok korijen ,sve znam u teoriji samo u praksi .
Cvece, zbun
evo
![]()
A ali to traje godinu mora nekoiko metara da ide u voduU pocetku zalivanje cesto, dok ne formira koren.
Ja to zelim u svom dvoristu, u Srbiji.