Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj usraste i šefa i stanicu sa ovim "grehovima".
Pola vas piše sa wc šolje da vas ne uhvate žene i muževi da ste na forumu a sve neki grešnici i grešnice![]()
Garaza je zakonJoj usraste i šefa i stanicu sa ovim "grehovima".
Pola vas piše sa wc šolje da vas ne uhvate žene i muževi da ste na forumu a sve neki grešnici i grešnice![]()
Nek vas je stid sve, oženjene i udate koji boravite na LJIS-uGaraza je zakon![]()
Sto bi vama bilo bolje nego nama, sta ti mislis da si bolja od nasNek vas je stid sve, oženjene i udate koji boravite na LJIS-u![]()
Reci malaNek vas je stid sve, oženjene i udate koji boravite na LJIS-u![]()
Sta ce tebi kikiceSto bi vama bilo bolje nego nama, sta ti mislis da si bolja od nas![]()
Jedva sam i ovu nasao a i moderan samSta ce tebi kikice?
Dangubiš ovdje s nama dozla da si mačak i da imaš devet života. Bolje ti se se ženom i svađati nego ovdje srca tuđim mećat'Sto bi vama bilo bolje nego nama, sta ti mislis da si bolja od nas![]()
Nikad se ne svadjamo ,jednom mozda u 10 godina, ponekad se izdere na mene na i to opravdano svjestan sam toga ali to traje 5 minuta, ja sam lutrija za zene , kako ce se svadjati sa mnomDangubiš ovdje s nama dozla da si mačak i da imaš devet života. Bolje ti se se ženom i svađati nego ovdje srca tuđim mećat'![]()
Dangubim previse u pravu si ali moji drugovi rade jos uvijek punom parom a ja vise slobodan nego sto radim a zena isto radi daleko vise od meneDangubiš ovdje s nama dozla da si mačak i da imaš devet života. Bolje ti se se ženom i svađati nego ovdje srca tuđim mećat'![]()
Samo cutis, nerviras i ne ucestvujes ?Nikad se ne svadjamo ,jednom mozda u 10 godina, ponekad se izdere na mene na i to opravdano svjestan sam toga ali to traje 5 minuta, ja sam lutrija za zene , kako ce se svadjati sa mnom![]()
Rekao sam vec da sam lutrija za zeneSamo cutis, nerviras i ne ucestvujes ?Ideala.
A da li nerviras svoju zenu ?Rekao sam vec da sam lutrija za zene,ne nerviram se skoro nikad.
Da naravno ali sreca je pa se ne moze naljutiti na meneA da li nerviras svoju zenu ?
E.Da naravno ali sreca je pa se ne moze naljutiti na mene,ja sam opusten a ona perfekcionista.
Да ли је грех бити са другом женом/мушкарцем уз сагласност своје жене/мужа ?
Да ли је грех бити са својом женом ако имаш љубавницу ?![]()
Sta te muciReci mala![]()
Nisam se tebi obratila, vec @Kćerka Direktora Cirkusa koja je otisla do kuhinje da pripremi sebi caj.Sta te muci![]()
Znam da nisiNisam se tebi obratila, vec @Kćerka Direktora Cirkusa koja je otisla do kuhinje da pripremi sebi caj.