@ svi
Malo sam se salio, nadam se da se niko nece uvrediti
.
Malo sam se salio, nadam se da se niko nece uvrediti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je verovatno nesto najnovije. To je mix paket, to je kartica koja omogucava veliki broj domacih kanala visoke HD rezolucije. Tacnije full HD 1920 x 1080, sa sve digitalnim kanalom. Saradnja je zasnovana na ideji neverovatno popularne pevacice iz USA i jos popularnije Don-Grand-narodne televizije iz Srbije. Pop pevacica je okrenula kraku sa gorepomenutog kanala i ponudila mu saradnju. Naravno sve je to propratio m. card kao generalni sponzor ideje. Odatle naziv Pink card!!! Ako je neko malo pre bio zbunjen dok je citao fehin post, sad je jos vise zbunjen, sa 100 gr sludjenosti.
Eto, ja rekoh malo da pojasnim.
...sa srednjom skolom definitivno ne mozes biti engineer...mozda bi to mogao da prevedes kao mechanical technician...
Wow,nije valjda? Da li bi me upoznala sa sekom,posto sam i ja na Karibima trenutno?
zna neko ako napustis usa a u proceduri si za green card,zenidbom,dal ima problema ako nastavis sa tim u svojoj zemlji,naravno mlada dodje...znam da ce odbiti tamo siguran sam nego ne znam dal ovde ima nekih problema ako se prica nastavi ovde..na neki nacin mozda iz pocetka sve..ne znam..molim neki odgovor ako se moze i zna..hvala..Sta mislite o green card i ako dobijem u koji je grad najbolje da idem
Zna li neko zašto ljudi sa Višom školom ne mogu da konkurišu za Zelenu kartu (onu lutrijsku)? Može neko sa srednjom školom, a ne može onaj sa višim obtazovanjem od njega...
zaista ne znam odakle ti takva ideja...
izgleda da treba malo da poradish na enleskom...![]()
Ti, dečko, očigledno ne znaš jer ne bi samo postavljao pitanje već bi dao i odgovor na njega. Problem, sinko, sa Zapadom je što je teško izjednačiti naša zvanja sa njihovim.dal' ti lave uopshe znash shta je Vocational School?