imam jedno pitanje...da li ljudi iz zelene lutrije obezbedjuju stan po dolasku u Ameriku i da li mozes da biras grad u kome ce da zivis...i jos nesto da li je tacno da radis posao koji obelezis u ambasadi
unapred hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam jedno pitanje...da li ljudi iz zelene lutrije obezbedjuju stan po dolasku u Ameriku i da li mozes da biras grad u kome ce da zivis...i jos nesto da li je tacno da radis posao koji obelezis u ambasadiunapred hvala
Pozdrav braco i sestre...dame i gospodje!)) Zelim sve vas da pitam da li mozda neko zna nacin kako da odem da radim u USA bilo gde barem na 3-5 meseci posto mi VIZA traje jos 8 meseci. Bio sam 2009 u NJ-u ali vratio sam se iste...Da li ima mozda neka nasa kompanija koja bi mogla da pomogne ili neki srbin/srpkinja vlasnica necega koja bi mogla da pomogne takodje. Meni je potreban posao na 2-5 meseci. Ako je moguce da oni plate kartu do tamo koju bi ja vratio od plate. Stvar je u tome da mi je hitno potreban neki posao u inostranstvu kako bi zaradio novac za rad na cruiseru - tu odprilike treba oko 2000e a ovde gde ja zivim u Cupriji taj novac ne moze nikada da se ustedi a tesko da se i zaradi posto je veoma tesko naci posao. Nisam osoba koja bi zloupotrebila i iskoristila nekoga. Iskreno potrebna mi je pomoc i ja je javno trazim. Znate svi kako se zivi kod nas...ima nas 4 u kuci a samo otac radi... Moja cilj je da sto pre uradim nesto kako bi prevashodno njima pomogao pa posle i sebi. Radio bih bilo sta. Ne trazim 3K platu i ostale bahanalije. Znam odlicno engleski i imam iskustva u konobarisanju...imam 20 godina, ne pusim, ne pijem, ne koristim opijate...Nisam krivicno gonjen i ostalo... Trazim samo kratkotrajnu pomoc od nekog kome NE BIH ostao duzan!
Ljudi molim vas pomozite ako MOZETE. Inace...moja VIZA je turisticka tako da mogu da krenem kad hocu i mogu da ostanem do 6 meseci...
Pozdrav svima!
ma svi ste vi pametni,kad ne znate srta vas ceka..nisi ni trebala da mi odgovoris ovako ako nisi znala normalnije..bolje se iskljuci sajta....svasta
Jok, mi ne znamo kako je to. Nas je Obama licno pozvao i evo nas sa prvom damom u Beloj kuci ispijamo salicu caja. Beobrazna si, znas devojce. Svi smo prosli trnoviti put do Amerike i mukom i trudom uspevamo dokle je ko stigao danas. Na forumu nas je ostala manjina, koji vama, TEBI, devojce, pomazemo savetima i svojim iskustvom. Pricas o zivotu u US sa zelenom kartom, a ne znas ni sta je to, niti si aplicirala za istu. Kakvo pitanje postavis - takav ces i odgovor dobiti. Kazes: ''Cula ja...'', pa poleti na forum. Zbog takvih poput tebe, dosta iskusnih forumasa se i prestalo javljati i pomagati onima kojima je zaista pomoc potrebna. Bez veze se ljutis, dala sam ti dobronameran savet da se informises i naucis sta je zelena lutrija. I evo, da vidis da nisam zlobna, upucujem te na ovaj site sa svim mogucim i nemogucim informacijama o zelenoj lutriji:
http://www.zelenalutrija.com/
I na toj stranici imas forum gde ljudi pricaju o svakom koraku zelene lutrije, pitaju i pomazu se. Opet savet: - pre nego se registrujes na taj forum i pocnes i njima postavljati ovakva pitanja, koristi trazilicu i iscitaj sve detaljno...u suprotnom ces dobiti mnogo gore odgovore od ovog mog na koji si se naljutila... jer niko svoje dragoceno vreme nece trositi na osobe kojima je tesko ukucati pojam u trazilicu i pronaci stotinu odgovora o tome. Budi pozdravljena
U principu ne mora ali ako izadjete posle 6 meseci i udjete odmah (nakon recimo 10 dana) nazad u US bice vrlo sumnjivo i verovatno ce Vam odobriti ulazak na 30 dana i napomenuce Vam da to vise ne radite.Sa turistickom vizom B1/B2 na deset godina sa mogucnosti vise ulazaka,interesujeme sledece.
Po boravku od 6 meseci u jednoj godini u Americi,Dali mora da se ceka sest meseci u Srbiji i tek onda ponovo se moze ptovati za Usa?
Ili je u pitanju kalendarska godina,pa na pr u 2011god ako si bio 6 meseci,sledece 2012 god moze moze se uci vec pocetkom iste a da nije proslo 6 meseci od zadnjeg boravka u Usa?
Hvala
U pitanju je 6meseci pa 6 meseci pauze 6 meseci pa 6 meseci pauze bez obzira na kalendarsku godinu.
b1/b2 viza sluzi ISKLJUCIVO za turisticke potrebe (ili biznis) i treba da se koristi 15dana ili 30 dana ali duze od toga svakako ne jer se predpostaljva da imate cvrste veze sa Vasom maticnom zemljom gde imate posao i ostalo.
Ja imam drugačije iskustvo. Moja majka ima vizu na 10 godina. U USA odlazi svaka 4 mjeseca i tamo ostaje isto toliko vremena, što znači da se dešava da jedne godine u USA provede 8 mjeseci (sukcesivno, ne odjednom). Nikad joj niko nije pravio problem na ulasku, uvijek je u pasoš dobijala 6 mjeseci boravka.
hvala..vec nas je prijavio covek koji nam ujedno i garantuje...pozzzz
Ima li dobitnika?Od danas mozete proveriti https://www.dvlottery.state.gov/
Tanko. Nula bodova za mene. Kazu da ce u oktobru izvuci dodatnu turu. Izgleda da je samo amamama prosla, zahvaljuci onom njenom drugu sto joj garantuje.
I ti se prijavio i nista a? Ja sam mislila da ti imas resen status.Tanko. Nula bodova za mene..
Da, bas se smanjio broj nasih dobitnika.
I ti se prijavio i nista a? Ja sam mislila da ti imas resen status.
Koliko dugo cekas do sada ?F4 a PD daleko svetlosnu godinu. Bila je gadna retrogresija prosle godine.
Koliko dugo cekas do sada ?
mene izvukli na DV2012 i sad skoro dobio dv vizu pa znaci za 5 god citizenship i onda moj brat treba da ceka jos to sto ti cekas
koliko dugo se ceka za F4 ?
au ima da se naceka![]()