Pošto ću prvi put ove godine aplicirati za DV- vizu,da li oni imaju neki limit za godine ili je nebitno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto ću prvi put ove godine aplicirati za DV- vizu,da li oni imaju neki limit za godine ili je nebitno?
Da li suprug ija možemo posebno da apliciramo za DV-vizu?
...bio sam prosle jeseni na turi po zapadnoj obali....doduse samo kao turista, nikada nisam ziveo tamo, ali mislim da sam video dovoljno...
Hej cao...
Imam jedno pitanje i hitno mi je potreban odgovor.
Prijatelj je na lutriji dobio Green Card. Ima rok da udje u USA do 30.09.2009. Na zalost on i njegova porodica nisu u stanju da ostanu tamo za stalno u narednih godinu i po.
Da li neko od Vas zna kako da odrze vizu aktivnom za to vreme? Podaci na situ vlade USA su dosta sturi i nejasni. Konkretno koji vremenski period on kao nosilac aplikacije i ostatak porodice kao prateci clanovi smeju da provedu van USA a da ne izgube Green Card, i da li mogu vise puta da izlaze i ulaze u USA.
Unapred hvala!)
Slacker![]()
...pa bwe banditu jedan, chekiraj vreme....minut do 9...tehnicki radno vreme nije ni pocelo, tako da![]()
Paralisao me ovaj tvoj avatar.. i bole me oci![]()
Hm...ovi moju u Australiji i Okeaniji se nisu zalili
Mada, priznajem, jeste malko iritantan..