Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko zna pošto je iznajmljivanje auta u Grčkoj? Ja bih na Krf ili na Halkidiki (Hanioti..)..

Ja bih da idem avionom, ali da prodjem jeftino :D .. Imate li neku agenciju u vidu?

Papadas, ovaj Relax je super, ali baš super! Da li su oni proverena agencija? Mislim, neće otići sutra ili tako nešto? Znam da su tek od ove godine u Beogradu, ali Krf ime je odličan!

Baš ono što tražim :P ! Jeftino, a avionom!

Da li si ti možda išao preko njih, ili si nešto čuo o njima?

Za Krf povoljan smestaj je bio prosle godine kod Robinzona, U Beogradskoj ulici (10 dana u avgustu za 2-krevetni apartman u Barbatima 160 e, sto je 16 e dnevno - ovde u Grckoj nepostojeca cena u sezoni), na avio prevozu mozes da dobijes omladinski popust, a pozovi i Olimpik Airways, pitaj za cene i eventualne popuste (lete Bg-Solun ili Atina)
Iznajmljivanje kola oko 30 e dnevno, treba ti vazeca domaca ili medjunarodna vozacka.

teano-:
Za Krf povoljan smestaj je bio prosle godine kod Robinzona, U Beogradskoj ulici (10 dana u avgustu za 2-krevetni apartman u Barbatima 160 e, sto je 16 e dnevno - ovde u Grckoj nepostojeca cena u sezoni), na avio prevozu mozes da dobijes omladinski popust, a pozovi i Olimpik Airways, pitaj za cene i eventualne popuste (lete Bg-Solun ili Atina)
Iznajmljivanje kola oko 30 e dnevno, treba ti vazeca domaca ili medjunarodna vozacka.

Kako misliš važeća domaća vozačka dozvola? Da li je naša dovoljna ako važi :roll: ? I ima li taj Robinzon neki sajt?

sara777:
teano-:

Kako misliš važeća domaća vozačka dozvola? Da li je naša dovoljna ako važi :roll: ? I ima li taj Robinzon neki sajt?
na krfu vazi i nasa dozvola,mislim ne mora medjunarodna.
ako ides na kopno,bilo bi potrebe.
na ostrvima je sve lokalnog tipa.uzmu ti pasos pa se vozaj.

Za relax sam cuo sasvim slucajno , iz kataloga na sajmu. Onda sam danima obilazio agencije i na kraju shvatio da su ubedljivo najpovoljniji :P Bio sam bas juce i sutra idem da uplatim 14 dana , avionom ,polupansion u hotelu ,avgust 410e bez osiguranja :shock: Ej zivote al si lep :wink:
Meni izgledaju sasvim pristojno, sad videcemo ...

papadas:
Za relax sam cuo sasvim slucajno , iz kataloga na sajmu. Onda sam danima obilazio agencije i na kraju shvatio da su ubedljivo najpovoljniji :P Bio sam bas juce i sutra idem da uplatim 14 dana , avionom ,polupansion u hotelu ,avgust 410e bez osiguranja :shock: Ej zivote al si lep :wink:
daj neki telefon,da se nadje..

papadas:

A za čega si se odlučio? Evo ja se "mučim" već par dana i nikako da smislim. Oni su definitivno najbolji, tu si u pravu. I ja ću ići preko njih. Sve ovo ostalo je mnogo skuplje. Hoću sutra da rezervišem, ali neznam gde :? ..

Puno ti hvala za taj sajt :lol: :wink: !

Baš me zanima gde ideš :D ?

A telefon te agencije je 3285-744 i nalaze se u Knez Mihajlovoj 10.

Kako je vec receno Relax,Knez Mihailova 10 ,V sprat ,levi lift izbegavajte osim ako necete da stajete na svakom spratu , a da vam se na V ne otvore vrata :wink: To je zgrada kod Morgana ,tj.ona na kojoj je sat u Knezu...
Ja najverovatnije uzimam Apolon u Paleokastrici 15.08.,kazu da je mirno mestasce sa lepim morem ,dosta zavucenih manjih plazica ,sa podvodnim pecinama, a uzdam se i da ce mi budzet podrzati povremeni renta car , da bih obilazio okolna mesta ,jer 14 dana u jednom mestu moze postati malo zamorno :roll: Naravno budzet ,eh taj budzet :evil: :evil: :evil:
Al kad pomislim da je more jednom godisnje iskoristi ga kad mozesh i bukvalno za sve pare :wink: , samo sto dalje od CG !!!
Nadam se da cete naci nesto . Jos za kraj ko moze d a putuje u septembru moja poruka SEPTEMBAR _jeftinije _mirnije_bolje_a toplo!!!
Pa da se lepo provedemo ,cheers :P

Kako je vec receno Relax,Knez Mihailova 10 ,V sprat ,levi lift izbegavajte osim ako necete da stajete na svakom spratu , a da vam se na V ne otvore vrata :wink: To je zgrada kod Morgana ,tj.ona na kojoj je sat u Knezu...
Ja najverovatnije uzimam Apolon u Paleokastrici 15.08.,kazu da je mirno mestasce sa lepim morem ,dosta zavucenih manjih plazica ,sa podvodnim pecinama, a uzdam se i da ce mi budzet podrzati povremeni renta car , da bih obilazio okolna mesta ,jer 14 dana u jednom mestu moze postati malo zamorno :roll: Naravno budzet ,eh taj budzet :evil: :evil: :evil:
Al kad pomislim da je more jednom godisnje iskoristi ga kad mozesh i bukvalno za sve pare :wink: , samo sto dalje od CG !!!
Nadam se da cete naci nesto . Jos za kraj ko moze d a putuje u septembru moja poruka SEPTEMBAR _jeftinije _mirnije_bolje_a toplo!!!
Pa da se lepo provedemo ,cheers :P

Zaboravih da kazem da u Relax-u imaju odlican katalog prilicno opsiran sa korektnim opisima hotela i apartmana ne samo za GR vec i za sve ostalo .Pun pogodak.
A sad posto smo ih ovoliko nahvalili mogli bi da se pokazu marketinshku kreativnost i da caste sa nekim dodatnim popustima :wink:

E ja sam se juce vratila iz Neos Marmarasa i bilo mi je Mmmmmm.. 8) 8) 8) coolaza do bola...
Voda malo hladnija (ipak je sad maj) ali je toplo i extra...jel bio neko od vas u onom nocnom klubu , mislim da se zove PlΩto ... :?:

papadas:
Zaboravih da kazem da u Relax-u imaju odlican katalog prilicno opsiran sa korektnim opisima hotela i apartmana ne samo za GR vec i za sve ostalo .Pun pogodak.
A sad posto smo ih ovoliko nahvalili mogli bi da se pokazu marketinshku kreativnost i da caste sa nekim dodatnim popustima :wink:

Mislim da si potpuno upravu što se popusta tiče!! Posebno što sam ja propustila ovaj popust što su do danas imali od 3.000,00 din. za uplatu u predsezoni, jer prosto nisam stigla da uplatim :? . Ali dobro..

Kada sam ih zvala, pitali su me gde sam čula za njih, i umalo im nisam rekla od tebe, na forumu. Da sam im rekla možda bi dobio i popust :lol: . Sorry..

I ja sam se razmisljala za Apolon, ali sam sada definitivno odlučila da idem u Dassiu u Elianu, preko njih, naravno, 14 dana PP. Milina od cene, a sve sa klopom; jedino ne znam ko će mog malenog tamo nahvatati u restoranu, ali šta da radim, sve su to "lepote" roditeljstva :P :wink: ! Brine me jedino što je taj hotel 500m od plaže, pa se bojim da nije više od toga, mada oni tvrde da nije, i ne bih volela da je baš previše strmo.. :roll:

E, da. Katalog im je super!

Sada definitivno hoću popust!!!

da nisi mozda bila preko DIN-a na Halkikdikiju? moj drug je bio preko folklora i kaze da je provod super,plaze idealne,ali cene...katastrofa.primer:jedan sok u kaficu je 5 eura,hleb oko euro...sve u svemu jako skupo.zao mi je sto je tako,jer bi u grcku dolazilo mnogo vise nasih ljudi da su nize cene.

Vidish ,ja sam danas uplatio aranzman (sa popustom) i mogu ti reci da mi posle ovog danasnjeg iskustva ne ulivaju neko narocito poverenje .Smrducka mi jako :? Da li imaju previshe posla ili sta vec , ali dok sam sedeo tamo imale su 3-4 greske u izdavanju i rezervisanju aranzmana ...Zato otvori oci i snimi blagajnu 1 i 2 na ormarichu iza njih :roll: Oci otvori kod ugovaranja , a blagajne snimi ...videcesh i samo zasto.
U svakom slucaju jos jednom razmisli za mesto ,ako idesh preko njih jer mislim da ti je apolon mozda bolje resenje(zbog deteta) s obzirom da ti je plaza odmah ispred hotela (hotelska ) a u blizini ima josh jedna , i Krf je na nekih 30 km ,idu redovno busevi i tako to...
:wink:

A šta je bilo sa blagajnom :( ? Može neki detalji?

Odustali smo od Apolona, jer svi kažu da je hladnije more, a mom malenom je i normalno more hladno i neće da udje ni do kolena, a nedaj bože da ga malo isprskaš..

Ma nista strasno , :shock: pre srpska ili bosanska posla nego manir ''slovenacke'' :? agencije .Iza njih na ormarichu stoje izrezane kartonske kutije (od sirovog kartona)na kojima je neko ''vrlo'' nadaren za estetsko pisanije srocio blagajna 1 i blagajna 2 :D Tuga tuzna :wink:
E sad moguche da neko od njih cita ovaj post pa uklone tragove ,ali utisak je porazavajuci svakako :?

trut21:
Moze li neko da podeli samnom svoja iskustva u putovanju kolima do Atine ili Korinta? Kako stoje sa plinom za kola? Dali nociti negde uz put u Makedoniji ili je sigurnije u Grckoj? Kakve su im cene goriva? HVALA

slušaj brate!,

Ne slušaj ove srbijance. Ja sam prije mjesec dana išao preko Albanije. Fenomenalno je iskustvo i neuporedivo kraća ruta. Dje ćeš preko Srbije i Niša okolo naokolo.
Slušaj idi iz Podgorice -Skadar-Tirana_Saranda(nihovo najveće ljetovalište_grčka granica(20 kim od Krfa pa dalje za Atinu. Mislim da je kraća ruta za nekih 400 km.
Put je odličan do Tirane, a dalje do Sarande i grčke granice je lošiji. U svakom slučaju mislim da ti do Krfa treba od Podgorice nekih 8-9 sati.
Pozdrav.

trut21:
Moze li neko da podeli samnom svoja iskustva u putovanju kolima do Atine ili Korinta? Kako stoje sa plinom za kola? Dali nociti negde uz put u Makedoniji ili je sigurnije u Grckoj? Kakve su im cene goriva? HVALA

slušaj brate!,

Ne slušaj ove srbijance. Ja sam prije mjesec dana išao preko Albanije. Fenomenalno je iskustvo i neuporedivo kraća ruta. Dje ćeš preko Srbije i Niša okolo naokolo.
Slušaj idi iz Podgorice -Skadar-Tirana_Saranda(nihovo najveće ljetovalište_grčka granica(20 kim od Krfa pa dalje za Atinu. Mislim da je kraća ruta za nekih 400 km.
Put je odličan do Tirane, a dalje do Sarande i grčke granice je lošiji. U svakom slučaju mislim da ti do Krfa treba od Podgorice nekih 8-9 sati.
Pozdrav.

Back