- Poruka
- 6.510
Ne znam koliko ima tacno putarina, ali racunaj 1.40 na svakoj rampi. Osim ako nisu poskupeli od marta ove godine. Do Atine ima 5, do Kavale ne znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tata bi sine ! Javi kad nađeš takvu agenciju !sara777:Ja bih da idem avionom, ali da prodjem jeftino![]()
! Jeftino, a avionom!papadas:za krf _ www.relax.si_Knez Mihailova 10...
!teano-:Za Krf povoljan smestaj je bio prosle godine kod Robinzona, U Beogradskoj ulici (10 dana u avgustu za 2-krevetni apartman u Barbatima 160 e, sto je 16 e dnevno - ovde u Grckoj nepostojeca cena u sezoni), na avio prevozu mozes da dobijes omladinski popust, a pozovi i Olimpik Airways, pitaj za cene i eventualne popuste (lete Bg-Solun ili Atina)
Iznajmljivanje kola oko 30 e dnevno, treba ti vazeca domaca ili medjunarodna vozacka.
na krfu vazi i nasa dozvola,mislim ne mora medjunarodna.sara777:teano-:Za Krf povoljan smestaj je bio prosle godine kod Robinzona, U Beogradskoj ulici (10 dana u avgustu za 2-krevetni apartman u Barbatima 160 e, sto je 16 e dnevno - ovde u Grckoj nepostojeca cena u sezoni), na avio prevozu mozes da dobijes omladinski popust, a pozovi i Olimpik Airways, pitaj za cene i eventualne popuste (lete Bg-Solun ili Atina)
Iznajmljivanje kola oko 30 e dnevno, treba ti vazeca domaca ili medjunarodna vozacka.
Kako misliš važeća domaća vozačka dozvola? Da li je naša dovoljna ako važi? I ima li taj Robinzon neki sajt?
Bio sam bas juce i sutra idem da uplatim 14 dana , avionom ,polupansion u hotelu ,avgust 410e bez osiguranja :shock: Ej zivote al si lep :wink: daj neki telefon,da se nadje..papadas:Za relax sam cuo sasvim slucajno , iz kataloga na sajmu. Onda sam danima obilazio agencije i na kraju shvatio da su ubedljivo najpovoljnijiBio sam bas juce i sutra idem da uplatim 14 dana , avionom ,polupansion u hotelu ,avgust 410e bez osiguranja :shock: Ej zivote al si lep :wink:
Meni izgledaju sasvim pristojno, sad videcemo ...
papadas:Za relax sam cuo sasvim slucajno , iz kataloga na sajmu. Onda sam danima obilazio agencije i na kraju shvatio da su ubedljivo najpovoljnijiBio sam bas juce i sutra idem da uplatim 14 dana , avionom ,polupansion u hotelu ,avgust 410e bez osiguranja :shock: Ej zivote al si lep :wink:
Meni izgledaju sasvim pristojno, sad videcemo ...
:wink: !

ops:
papadas:Zaboravih da kazem da u Relax-u imaju odlican katalog prilicno opsiran sa korektnim opisima hotela i apartmana ne samo za GR vec i za sve ostalo .Pun pogodak.
A sad posto smo ih ovoliko nahvalili mogli bi da se pokazu marketinshku kreativnost i da caste sa nekim dodatnim popustima :wink:
. Sorry..
:wink: ! Brine me jedino što je taj hotel 500m od plaže, pa se bojim da nije više od toga, mada oni tvrde da nije, i ne bih volela da je baš previše strmo..
? Može neki detalji?trut21:Moze li neko da podeli samnom svoja iskustva u putovanju kolima do Atine ili Korinta? Kako stoje sa plinom za kola? Dali nociti negde uz put u Makedoniji ili je sigurnije u Grckoj? Kakve su im cene goriva? HVALA
trut21:Moze li neko da podeli samnom svoja iskustva u putovanju kolima do Atine ili Korinta? Kako stoje sa plinom za kola? Dali nociti negde uz put u Makedoniji ili je sigurnije u Grckoj? Kakve su im cene goriva? HVALA