Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Ljudi, ja bih samo da se malo odmorim, nije mi sada bitno gde, samo nek je Grcka, i da se kuuuupam...kakav je Stavros, naisla sam na neverovatno povoljan aranžman?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brrrrrrrr, pa ja sam užasno zimogrožljiva...Izgleda da cu ic ipak u drugoj polovini juna....xpajamacax:samoooo,da mi se ti drugarice ne smrznes u junu?
ume krf da bude brrrr u junu :wink: mislim more,i noci...
lep je kassiopi...

selendraGoscica:Ljudi, ja bih samo da se malo odmorim, nije mi sada bitno gde, samo nek je Grcka, i da se kuuuupam...kakav je Stavros, naisla sam na neverovatno povoljan aranžman?
Ovako...Kao klinac 80-tih sa matorcima godinama išao u Asprovaltu, 10km od Stavrosa tako da ga dobro poznajem...Lepo kaže čovek selendra, svratio pre 4-5 godina na putu za Aleksandropolis, izgradio se , ali u suštini dno u Grčkoj...Nije bez razloga tako povoljno...Egejsko je toplije od Jonskog, a povoljne aranžmane možeš naći za Halkidiki, za Kasandru ili Sitoniju, autobuski prevoz...Prošle godine su mnoge agencije u junu davale 10 dana autobusom sa najmom sobe i vizom ispod 100e...Nije Krf ili neko drugo ostrvo, ali u severnoj Grčkoj po mom mišljenju najbolje(uz Aleksandropolis, ali to niko ne radi, išao u sopstvenoj režiji), a prošao sam celu Egejsku obalu od Atine do Turske granice + Krf i Tasos...Goscica:Ljudi, ja bih samo da se malo odmorim, nije mi sada bitno gde, samo nek je Grcka, i da se kuuuupam...kakav je Stavros, naisla sam na neverovatno povoljan aranžman?
:? Idem ja ovih dana na Sajam turizma, pokupicu sve zive ponude pa vam javljam...xpajamacax:selendraGoscica:Ljudi, ja bih samo da se malo odmorim, nije mi sada bitno gde, samo nek je Grcka, i da se kuuuupam...kakav je Stavros, naisla sam na neverovatno povoljan aranžman?![]()
:wink:Ahhh, pa gde me nadje sa Kritom...valhalla:Ukoliko imas avanturistickog duha uputi se na krit.Mi samo bili pre dve godine bez ikakvog paket aranzmana, u junu mesta ima koliko hoces,toplo je ,ma fantazija.Ako te nesto zanima slobodno me kontaktiraj
Problem mi je viza, onada bih morala da vadim sengen, pa da li ce je Grci dati ili ne...ovako mi je nekako sigurnije sa grupnom, a ne lomim se, sve odradi agencija.Ali Krit obaveznooo....jednom.... 
Kad trebamo vize, "niste u EU", kad treba da se plati "nema veze sto niste u EU" 
Nisam te razumeo, gde je taj Koroni?valhalla:Ja ti nisam neki vozac.Do Atine tj sve do Koronija na Peloponezu je vozio moj decko.

hm...MP se cita kao B pa bi mesto moglo biti Bolati :?codemaker:Nikad cuo za Mpolatitrut21:U stvari nije to ni sam Vrahati vec Mpolati![]()

Da znam to, ali nikad cuo za MPolati (Bolati) eitherxpajamacax:hm...MP se cita kao B pa bi mesto moglo biti Bolati :?codemaker:Nikad cuo za Mpolatitrut21:U stvari nije to ni sam Vrahati vec Mpolati![]()

Znas kako, kad bi me neko pitao koji deo Grcke je najlepsi, najzanimljiviji, ne bih znao da se odlucim. Valjda zato sto ne stavljam na prvo mesto plaze, kafice i uopste klasican provod.xpajamacax:nahvaliste peloponez.
ja nikad krocila juznije od atine.
mislim na kopno.
celu,ali celu grucku sa ostrvima prosla...ali taj prloponez mi sad neda mira!
ne moze biti zanimljiviji od ciklada,bre!![]()
Draga Goscice, evo najiskrenijeg saveta - u Stvaros nikako ni u sred leta, jer ono sto si procitala napred stoji - malo nerazvijeno mestasce, udaljeno od svega civilizovanog (ako ne racunas 2-3 sela u najblizoj okolini na 5 km) prva civilizacija je Solun dalek 80 km.Mesto ima plazu koja je leti prilicno prljava, u u sred mesta je luka sa usidrenim teretnim brodovima. a u sred sezone jedina zabava je jedna diskoteka i nekoliko kafica na obali, koji su ti i jedina dnevna zabava, jer su uz samu plazu.Tako da mozes zamisliti tek sada.Ovo ti pricam iz iskustva, jer sam nekoliko sezona boravila tamo poslovno, a inace i zivim u Solunu vec godinama.Goscica:Ahhh, pa gde me nadje sa Kritom...valhalla:Ukoliko imas avanturistickog duha uputi se na krit.Mi samo bili pre dve godine bez ikakvog paket aranzmana, u junu mesta ima koliko hoces,toplo je ,ma fantazija.Ako te nesto zanima slobodno me kontaktirajProblem mi je viza, onada bih morala da vadim sengen, pa da li ce je Grci dati ili ne...ovako mi je nekako sigurnije sa grupnom, a ne lomim se, sve odradi agencija.Ali Krit obaveznooo....jednom....
![]()
codemaker:Da, njihovi policajci su pogotovo za vreme sezone, veoma popustljivi za nas strane vozace. Osim ako si nesto drcan, bolje nemoj
A sto se placanja tice, nisam bas siguran da treba da zanemaris ako ti izda tiket. Drugar sa kojim sam pre par meseci jurcao po Grckoj, je napravio prekrsaj. Ja sam srecom bio zaostao na pumpi pa nisam istom brzinom vozio. nasao sam ga kako se raspravlja sa policijom. Stanem i vidim da ga terete za prebrzu voznju, nevezivanje pojasa a jos je i telefonirao u momentu kad su ga zaustavili (okretao mene)! A bolna tacka im je upravo telefoniranje u voznji. Posto se mnogo koprcao, izdali su mu tiket na 240 evra (kazna za telefoniranje u voznji), ostalo oprotstili. Isto je mislio, nismo u EU pa nema veze. Djavola! KAd smo se vracali, na granici su vec imali u kompjuteru da nije platio kaznu! Na licu mesta je morao da plati da bi mu vratili pasos!
Pa ti vidiKad trebamo vize, "niste u EU", kad treba da se plati "nema veze sto niste u EU"
![]()

:?Ove godine planiram u Grcku na odmor a ja sam iz Bosne ,pa sta da kazem policiji kada me zaustave da sam Bosanac ili Srbijanac, samo se salim.codemaker:Sto se tice ublazenih reakcija, kad pomenemo da smo iz Srbije, to je tacno...Mnogo puta znaju da potpuno progledaju kroz prste![]()
A da kampujem prestao sam jos pre mnogo godina... Nazalost, sto se severne Grcke tice, sve do Keterini, nisam uopste upoznat... Verovatno ce se javiti neko ko moze u vezi destinacije i kampova da pomogne.