Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
).Na trgu zive klosari,svuda se mogu videti ljudi koji kao mrtvi leze po ulici,a drugi ih preskacu,droga,alkohol...zastrasujuce! Cudi me da su im bas takvo mesto prepustili.Na samo 10 min.hoda je trg Sintagma gde je slika sasvim drugacija..

STAVROS,em blizu,em mnogo decijih igralista u mestu sa ljuljaskama i klackalicama,pescana plaza sa plicakom idealnim za decu,vazdusna banja zbog svog polozaja i strujanja vazduha,a i vece je mesto za setnju i od Potosa i od Polihrona......Ne znam da li sam uspela ,ali hajde da probam. Nova sam u ovome i poprilicno neiskusna ,zato mi ne zamerite.Citajuci vase poruke vidim da ima mnogo ljudi koji su proputovali veci deo Grcke.Volela bih da mi neko da predlog za sledece letovanje.Imam dvoje dece 9 i 6 godina,jako mi je bitno da u mestu imaju neki parkovi sa ljuljaskama i,klackalicama... nesto sto se ne naplacuje.Cista plaza i da nije bas tri ulice.Posto idemo kolima, po mogucstvu da bude sto blize.Do sada smo bili na Tasosu u Potosu,prosle godine i ne znam da li sto smo posle vise godina bili svi zajedno na odmoru,ili je to mesto stvarno lepse,od Polihrona u kojem smo bili ove godine,bilo mi je nezaboravno .Ove godine mi je bilo nekako obicno,falilo mi je malo sume i dvoriste da mozemo da sedimo sa drustvom.,mozda neki rostilj...Ako neko ima predlog....