Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
STAVROS,em blizu,em mnogo decijih igralista u mestu sa ljuljaskama i klackalicama,pescana plaza sa plicakom idealnim za decu,vazdusna banja zbog svog polozaja i strujanja vazduha,a i vece je mesto za setnju i od Potosa i od Polihrona......Ne znam da li sam uspela ,ali hajde da probam. Nova sam u ovome i poprilicno neiskusna ,zato mi ne zamerite.Citajuci vase poruke vidim da ima mnogo ljudi koji su proputovali veci deo Grcke.Volela bih da mi neko da predlog za sledece letovanje.Imam dvoje dece 9 i 6 godina,jako mi je bitno da u mestu imaju neki parkovi sa ljuljaskama i,klackalicama... nesto sto se ne naplacuje.Cista plaza i da nije bas tri ulice.Posto idemo kolima, po mogucstvu da bude sto blize.Do sada smo bili na Tasosu u Potosu,prosle godine i ne znam da li sto smo posle vise godina bili svi zajedno na odmoru,ili je to mesto stvarno lepse,od Polihrona u kojem smo bili ove godine,bilo mi je nezaboravno .Ove godine mi je bilo nekako obicno,falilo mi je malo sume i dvoriste da mozemo da sedimo sa drustvom.,mozda neki rostilj...Ako neko ima predlog....