Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:thumbdown:Neprijatne utiske ostavio je trg OMONIJA,koji,i ako u centru Atine predstavlja steciste ljudske propasti(mi smo bili bas tu smesteni i jos se radovasmo kad su nam rekli da je hotel u centru:cry:).Na trgu zive klosari,svuda se mogu videti ljudi koji kao mrtvi leze po ulici,a drugi ih preskacu,droga,alkohol...zastrasujuce! Cudi me da su im bas takvo mesto prepustili.Na samo 10 min.hoda je trg Sintagma gde je slika sasvim drugacija..

Za kraj sam ostavila ono sto je za mene predstvaljalo poslasticu -LUTRAKI .Obradovala sam se sto smo obisli i taj grad jer me je uvek intrigirala ta ponuda jedne nase agencije(mislim Atlantika).Tu je u jednom i more i banja.Grad je srednje velicine,mnogo lepo sredjen,uredan,sa lepim rastinjem..Jedino plaze nisam mogla da osmotrim jer je more(jonsko)bilo jako nemirno pa se plaze nisu ni videle.

Ne znam da li sam uspela ,ali hajde da probam. Nova sam u ovome i poprilicno neiskusna ,zato mi ne zamerite.Citajuci vase poruke vidim da ima mnogo ljudi koji su proputovali veci deo Grcke.Volela bih da mi neko da predlog za sledece letovanje.Imam dvoje dece 9 i 6 godina,jako mi je bitno da u mestu imaju neki parkovi sa ljuljaskama i,klackalicama... nesto sto se ne naplacuje.Cista plaza i da nije bas tri ulice.Posto idemo kolima, po mogucstvu da bude sto blize.Do sada smo bili na Tasosu u Potosu,prosle godine i ne znam da li sto smo posle vise godina bili svi zajedno na odmoru,ili je to mesto stvarno lepse,od Polihrona u kojem smo bili ove godine,bilo mi je nezaboravno .Ove godine mi je bilo nekako obicno,falilo mi je malo sume i dvoriste da mozemo da sedimo sa drustvom.,mozda neki rostilj...Ako neko ima predlog....

Ne znam da li sam uspela ,ali hajde da probam. Nova sam u ovome i poprilicno neiskusna ,zato mi ne zamerite.Citajuci vase poruke vidim da ima mnogo ljudi koji su proputovali veci deo Grcke.Volela bih da mi neko da predlog za sledece letovanje.Imam dvoje dece 9 i 6 godina,jako mi je bitno da u mestu imaju neki parkovi sa ljuljaskama i,klackalicama... nesto sto se ne naplacuje.Cista plaza i da nije bas tri ulice.Posto idemo kolima, po mogucstvu da bude sto blize.Do sada smo bili na Tasosu u Potosu,prosle godine i ne znam da li sto smo posle vise godina bili svi zajedno na odmoru,ili je to mesto stvarno lepse,od Polihrona u kojem smo bili ove godine,bilo mi je nezaboravno .Ove godine mi je bilo nekako obicno,falilo mi je malo sume i dvoriste da mozemo da sedimo sa drustvom.,mozda neki rostilj...Ako neko ima predlog....
STAVROS,em blizu,em mnogo decijih igralista u mestu sa ljuljaskama i klackalicama,pescana plaza sa plicakom idealnim za decu,vazdusna banja zbog svog polozaja i strujanja vazduha,a i vece je mesto za setnju i od Potosa i od Polihrona......

Hvala ti gulanferu.Da li ima nekih plazica u okolini?A i ako znte neki lep smestaj,da ima dvoriste,rostilj,trebalo bi nam dva 1/4 dupleksa i jedan 1/2 studio,ide nas 10.Mislim ,ako imate neko licno iskustvo.Interesuje me da li je Stavros, lepse mesto od Leptokarije,posto i tamo ima tih zanimacija za decu.Neki moji prijatelji su bili vec u Stavros i rado bi se vratili ,a neki opet spominju neku luku u kojoj pristaju brodici sa svezom ribom ,pa kao malo smrducka a i prljavo je.Ako neko ima jos neki predlog.....predlozite mi.Unapred vam hvala.:hvala:

GRČKA---Beograd-Thessaloniki Voz ili Autobus??

Naime,željela bi putovati u Thessaloniki na 6-7 dana. Imam Špansku vizu, nisam prije putovala vozom na duže relacije, zanimaju me Vaša iskustva, saveti,cene karti u eurima.

Unapred hvala.

Evo malo Krfa u uve halade dane.
Još par meseci pa počinjemo izbor destinacije za naredno leto. Vreme letiiiii

Prilozi

• STA40391.jpg
    STA40391.jpg
    36,3 KB · Pregleda: 22
  • STA40365.jpg
    STA40365.jpg
    39,7 KB · Pregleda: 17
Ja sam bila prosle godine u Polihrono,malo je mirnije od Pefkohorija(bila sam i tamo ,i u Haniotiju)ove godine idem neku jeftiniju varijantu....Ove godine sam imala dosta izdataka .Pa se odrazilo na budzet:sad2:

Back