Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
[Ne odgovaram sam sebi, naravno. Ova poruka je upucena moderatoru sajta i svim usputnim posetiocima ovog foruma. Nemojte se zanositi da Vase misljenje ovde nesto vredi. Samo ste publika. Predstavljate masu koja cini da ne izgleda kako stalni posetioci svih tema "razgovaraju" sami sa sobom. Nije mi bio cilj da pokrecuci neku novu temu, ako takvih uopste moze biti, pametujem po zadatom pitanju, vec jednostavni test, da li je moguce da ako niste neko od sveprisutnih postavite temu koja ce funkcionisati ukoliko bude interesovanja. Nije moguce. Moderator vas jednostavno negde sutne. Od mene toliko. Zbogom. Dopisujte se sami sa sobom.
Ако је некој земљи, посвећена огромна пажња, а самим тим и велики број тема, онда је то свакако Грчка, из једноставног разлога, што је то најпопуларнија дестинација међу нашим туристима.
Grčka
Tasos u reči i slici
Skiatos ali stvarno
O Krfu konkretno
Lefkada i okolina
Krit – ostrvo snova druga dimenzija
...............
Међутим, наши туристи су осим за Грчку, заинтересовани и за друге земље и када би се љубитељима сваког места и сваке плаже и увале у Гркој, дозволило да отварају теме понаособ о разним деловима Грчке, биле би испуњене макар прве три стране, само разним деловима Грчке.
Шта би онда било са људима које занима Египат, Турска, Париз, Шпанија, Тунис, Мароко, Куба, Америка или нека друга дестинација?
Где би своје место нашли планинари, кампери, рафтери...?
Где би се људи распитали о визама и туристичким агенцијама?
Мислите мало и о потребама других.
Poslednja izmena: