Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel ima neko neka iskustva sa Belvi Travelom? Gledam njihovu ponudu za Zakintos pa me zanima da li je sve kao sto pise? Jer bih htela da idem ove godine.
Hvala

Ja sam isla proslog leta sa njima na Tasos i bila sam zadovoljna. Ispostovano je sve sto je obecano, sve u svemu nisu losi.

Ne mogu ti reci za Zakintos, obzirom da nisam tamo bila, ali smestaj je OK, uglavnom je bilo sve onako kako su nam i rekli i kako je pisalo, autobus je bio dobar, pauze su pravili taman koliko treba – ni premalo ni previse, predstavnica agencije je jedna simpaticna devojka, uvek spremna da priskoci u pomoc ako zatreba (nadam se da su im i ostali predstavnici takvi)...Eto, toliko, nadam se da sam ti bar malo pomogla.:D

Troumica, prva polovina septembra, kolima, troclana porodica. Dete od 2.5g. nebismo da putujemo bas mnogo.. tako nekako se suzio izbor halkidiki. Sirok pojam.. Molim za pomoc. treba nam mirno mesto, sa prelepom sljunkovitom plazom, apartman sa pogledom na more i da jos uvece mozemo prosetati do nekog malo veceg mestasca...
hvala

Jel to vas zavaralo ovih 25 stepani pa ste vec mislima na moru?!:).Ja Grcku obozavam.Bio sam tamo najmanje deset puta i uvek mi je bilo ekstra.Sto se tice letovanja,svake godine sam na Halkidikiju(treci prst) u gradicu Kalithea.Tamo se osecam kao kod kuce.Van sezone ne znam ali u spicu su cene malo visoke,,,kako za koga.U hotelu ''Amon Zeys'' (na samoj plazi)polupansion za jedan dan je 200 eura.E sad ne znam koliko bas zvezdica ima hotel ali je prelep.Sa pogledima na more ili maslinjak i sjajnim bazenom.Smestaji u samom gradu su do 100eura dnevno za najvece apartmane,samo smestaj,bez hrane.Van grada ima odlicnih diskoteka i karting staza.Dodusa ima manje Srba.Ko zeli jeftiniji smestaj preporucujem Hanioti(na istom prstu,nekoliko km od Kalithee),to vam je tipicno ''srpsko mest'',imate osecaj kao da ste kod kuce,cak i Grci vas razumeju,prepuno je nasih ljudi.To je ukratko to.Verujem da je dosta vas bilo tamo,a ko nije,toplo preporucujem.Takodje ako niste bili preporucujem WATERLAND-vodeni park kod Soluna.To je tek uzivancija.Bio sam par puta i divno se proveo!Verovatno sam nesto izostavio ali pisao sam na brzinu....:rolleyes:

Van sezone ne znam ali u spicu su cene malo visoke,,,kako za koga.

Jedna od stvari koja mi se sviđa kod Grka je da ne podižu cene (mislim na prehrambene proizvode) usred sezone. Oni ih, doduše podižu STALNO, svakodnevno, tokom CELE godine.....ali ipak ne ono pokvareno, kao u Crnoj Gori : ''SAD ĆEMO DA VAS ODEREMO'' u julu i avgustu .....

Jedna od stvari koja mi se sviđa kod Grka je da ne podižu cene (mislim na prehrambene proizvode) usred sezone. Oni ih, doduše podižu STALNO, svakodnevno, tokom CELE godine.....ali ipak ne ono pokvareno, kao u Crnoj Gori : ''SAD ĆEMO DA VAS ODEREMO'' u julu i avgustu .....

Ja sam mislio na cenu smestaja koja se van i u sezoni drasticno razlikuje.Mozda se nisam dobro izrazio.A cene proizvoda su im slicne nasim(mada smo mi i Nemce sustigli i prestigli s cenama),neke su im cak i nize...

Što se tiče cene smeštaja, to je potpuno normalno, u celom svetu, da u određeno godišnje doba budu paprene...

U Grčkoj je to CEO AVGUST, iz razloga što imaju kolektivni godišnji odmor, i onda se pola Grčke sjuri na more. Treba to i unovčiti ...
Plus što, iz istih razloga, u avgustu u Grčku dođe blizu 2 MILIONA Italijana.

I PLUS redovni turisti....nastaje OPŠTI HAOS.

Ko ne mora da ide baš tada, treba da izbegava Grčku u avgustu !

Što se tiče cene smeštaja, to je potpuno normalno, u celom svetu, da u određeno godišnje doba budu paprene...

U Grčkoj je to CEO AVGUST, iz razloga što imaju kolektivni godišnji odmor, i onda se pola Grčke sjuri na more. Treba to i unovčiti ...
Plus što, iz istih razloga, u avgustu u Grčku dođe blizu 2 MILIONA Italijana.

I PLUS redovni turisti....nastaje OPŠTI HAOS.

Ko ne mora da ide baš tada, treba da izbegava Grčku u avgustu !

Ja skoro uvek tako kraj jula-pocetak avgusta.I ne znam ali volim guzvu,kad je prepuno ljudi,zivo i veselo.Nekako bi se osecao tuzno i prazno kad bi otisao npr.u septembru.Kad shvatis da je glavna zabava vec prosla.Zato pravac u spic,sta kosta da kosta:)mi Srbi tek na kraju svodimo racune:razz:

Ja sam isla proslog leta sa njima na Tasos i bila sam zadovoljna. Ispostovano je sve sto je obecano, sve u svemu nisu losi.

Ne mogu ti reci za Zakintos, obzirom da nisam tamo bila, ali smestaj je OK, uglavnom je bilo sve onako kako su nam i rekli i kako je pisalo, autobus je bio dobar, pauze su pravili taman koliko treba – ni premalo ni previse, predstavnica agencije je jedna simpaticna devojka, uvek spremna da priskoci u pomoc ako zatreba (nadam se da su im i ostali predstavnici takvi)...Eto, toliko, nadam se da sam ti bar malo pomogla.:D

Hvala puno puno puno :) za komentar... Pozdrav :lol:

Pozdrav svima
Molim za pomoc sve oko iskustva sa putovanjem u Grcku.
Naime planiram putovanje na pocetku avgusta sa suprugom i dvoje dece, a kao moguca destinacija je Stavros preko agencije Oktopod u vili Antonio.
Zato mi je potrebno vase iskustvo i zapazanje u vezi sa pomenutom agencijom i smestajem u vili Antonio.

Unapred zahvalan

Ja sam letovao 1998-e god, i bilo je fantasticno, bez guzve, apartman na plazi bukvalno 5m do vode, tada ni jedna agencija nije imala Nea Skioni u ponudi, jedna moja drugarica je poznavala vlasnika apartmana pa sam otisao na slepo i odusevio se... malo mesto, mirno i tiho, lepa pescana plaza... E sad ne znam kako je, mozda se izgradilo, ipak je proslo 10 godina.

Stavros je dosadno, učmalo mesto, ali ako već idete sa decom, to je taman ono što vam treba.

Što se tiče '' VILE '', zaista mi je muka od tog pretencioznog naziva koji koriste naše agencije za obične kuće na sprat sa studijima od 30 kvm.

Živim u Grčkoj, odmah pored VILE, i ona se iznajmljuje za 1100 eur dnevno, i to minimum sedam dana, jer ih mrzi da je spremaju posle kraćeg izdavanja ...

Back